Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aile Bağların Güçleniyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2024, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Ufak tefek terslikler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorun oluşacak olsa da sakinliğinizi korumayı başararak bu durumu da ilişkinizin lehine çevirebilirsiniz. Güzel gelişmeler için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor.

Tepkilerinizi doğru ayarladığınızdan emin olmalısınız. İş birliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızda sorun oluşması sizin işinize yarayacak bir durum değil. Mümkün olanlara yönelmeniz ve daha sakin kalmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmalısınız. Sınırları zorlamadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Daha dengeli harcamalar yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoğun ve aktif bir tempoya girebilirsiniz. Yeni projeler, görüşmeler ve ilişkiler için şanslı bir gün olabilir. Enerjinizi doğru kullanın, öfke kontrolüne dikkat edin ve sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.

30 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, enerjinizi harekete geçirecek ve cesaretinizi artıracak olaylar yaşayabilirsiniz. Hedeflerinize odaklanmak ve kendinize olan güveninizi korumak için iyi bir gün olabilir. İletişim konularında dikkatli olmanız faydalı olacaktır, çünkü ani tepkiler verebilirsiniz. Başkalarının fikirlerine açık olmak ve esnek olmak, bugünün getirdiği değişikliklere uyum sağlamanıza yardımcı olacaktır. Aşk hayatınızda heyecanlı ve tutkulu gelişmeler olabilir.

30 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars, burcunda hareket ediyor. Bugün büyük gün! Yaşananlara sen bile inanamayacaksın. Çocukları olan Koç burcuysan, çocukların daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin. Onları anı biriktirmek aranızdaki bağı güçlendirecek. Yakın zamandadeğişikliği yaptıysan, eski sektörünü geri dönmek isteyebilirsin.

30 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir konuyu tamamen kapattığınızdan emin olmalısınız. Bu anlamda kaçtığınız ya da göremediğiniz bir şeyler olması ikili ilişkilerde ortak bir paydada buluşmayı zorlaştırabilir. İlgilendiğiniz alanlarda önünüzü kapatacak insanlar olabileceği korkusunu geride bırakın ve kazanacaklarınıza odaklanın. 

30 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı işlerinizi ilerletmekte zorlanabilirsiniz. Değişim içinde olacağınız zamanlar var. Yöneticilerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Keyif aldığınız konulara yönlenebilirsiniz. Gün içinde duygusal yönden kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bolluk ve bereketin hayatınızda hüküm süreceği bir gündesiniz. Maddi konularda elinize beklemediğiniz yerden para gelebilir ya da paranız bereketlenebilir.

30 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve ilişkiler konusunda güzel gelişmeler seni bekliyor. Bir süredir gerçekleşmesini beklediğin bir değişim varsa bugün bunun haberini alabilirsin. Kendinive arkadaşlıklar konusunda daha iyi ifade edebileceğin keyifli bir gündesin.

30 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün aşk hayatınız istikrar kazanmaya başlıyor. Kendinizle ilgilenirken de daha naziksiniz ve gerekirse birilerini karşınıza almaktan korkmuyorsunuz. Öz saygınızdaki bu artış hayatınıza yansıyor ve yararlarını hızlıca görmeye başlıyorsunuz. Adeta güzel şeyleri kendinize çekiyorsunuz! Bu aynı zamanda yeteneklerinizi geliştirmek veya onları hoş şekillerde kullanmak için mükemmel bir zamandır. Kariyerinizi ileriye taşımak için kaynaklarınızı yönetme ve becerilerinizi kullanma konusunda yeteneklisiniz. Belki biraz rahatınıza düşkün olabilirsiniz ancak bu da size gerçek ihtiyaçlarınızı öğrenmek için mükemmel bir zemin hazırlar.

30 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızda mücadele içerisinde olduğunuz zamanlardan geçiyorsunuz. Anlaşılmadığınızı hissediyorsunuz. Biraz kendinizi sorgulamanızın zamanı geldi. Dürtüsel tavırlarınızı kontrol etmelisiniz, aksi takdirde ilişkileriniz tamamen kopma noktasına gelebilir.

30 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

30 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer hayatınızda maddi kaynaklarınızı olumlu etkileyecek gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizden oldukça eminsiniz. Tercihleriniz konusunda yanılmadığınız halde, sıra dışı olayların gelişmesi sonucunda, yargıladığınız konuları yaşama geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Maddi kazançlarınızla ilgili birtakım değişimler söz konusu olacak. Fikirlerinizi doğru savunduğunuzdan emin olabilirsiniz.

30 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>