Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Evini Düzenliyorsun Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Karmaşıklıkla karşılaşacak olsanız dahi üstesinden gelebileceksiniz. Şansın sizden yana olabileceği bir sürece giriyorsunuz. Hatalarınızı geride bırakmayı başardığınız sürece her şeyi daha net yorumlayabileceksiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapmak için harekete geçmelisiniz.

Düşünceleriniz doğrultusunda hareket ederken biraz daha sabırlı olmalısınız. Temkinli olduğunuz sürece sorun ya da sıkıntı yaşamayacaksınız. Olumsuzlukları geride bırakmanın yollarını aramalısınız. Başarıya adım adım ulaşmanın yollarını aramalısınız.

Maddi olarak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşmasını sağladığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Hataları geride bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Risk almak isteyebilirsiniz. Duygusal ve bireysel konularda artık gidişatı değiştirmeye odaklanmanız hayatınızda pek çok yeniliğin kapısını aralayabilir. İkili ilişkilerinizin güçlenmesi size ayrı bir özgüven ve ilerleme becerisi verecektir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, Kova burcu için iletişimde daha dikkatli olman gerekebilir. Duygu ve düşüncelerini net bir şekilde ifade etmeye çalışmalısın, aksi halde karşı tarafı yanlış anlamalara yol açabilirsin. Ayrıca bugün, olaylara daha geniş bir perspektiften bakmak ve detaylara takılmadan bütünü görmeye çalışmak faydalı olacaktır. Kendine zaman ayırarak içsel huzuru ve dengeyi sağlamak da önemli olacak. Bugünü, kendi iç dünyana odaklanarak geçirmek keyifli olabilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Giymediğin kıyafetlerin dolabınızda daha fazla yer tutmasını istemiyorsun. Dolabını düzenlemeye karar verebilirsin. Fazla olan eşyalarını ihtiyaç sahiplerine vermek iyi bir fikir olabilir. İlişkisi olan bir Kova burcuysan, birlikteliğindeki tutku ve cinsel uyum daha da artıyor. Kendini özel hissettiğin kadar partnerini de özel hissettirteceksin.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentileriniz karşılığını bulmaya başlayacaktır. Kariyerinizde yenilikler yapmanız ve potansiyelinizi göstermeniz gerekebilir. Motivasyonunuzu kaybetmemeli ve kayıpları başka bir surette gelecek kazanç olarak görmelisiniz.  

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerine zaman harcayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni niyetleriniz olabilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak için çaba gösterebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konular gündeminizi daha fazla etkilemeye başlayabilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz ve sosyal işler yapabilirsiniz. Yaratıcılığınız ön planda olabileceği için sportif ya da sanatsal faaliyetlerde başarılı olabilirsiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için iyi bir gün olacak. Bir süredir etrafında devam eden huzursuzluk bir son bulabilir ve kendine daha fazla vakit ayırabilirsin. Birçok konuyu yoluna sokabilecek ve daha rahat olabileceksin bugün.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eğer bir çıkmazdaysanız veya zor bir durumdaysanız artık bundan kaçamayabilirsiniz. Kendinizle barışma ihtiyacınızın farkına varmaz ve onurlandırmazsanız, kendinizi huzursuz hissedeceksiniz. Bugünkü olaylar derin ve kalıcı değişiklikler yapma ihtiyacınızı tetikliyor gibi görünebilir. Sorunlu alanları düzeltmeye odaklanın ancak her şeyi bir kerede yapmak için kendinize baskı yapmayın. Nitekim bugünkü sorunlar kalıcı ve tekrarlanan gerilimler olduğu için biraz incelemeyi hak ediyor. Özel hayatınızda veya ilişkilerinizde meydana gelen olaylar hakkında kontrolün sizde olmadığını veya bilgi sahibi olmadığınızı hissetmekten dolayı hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Gerekli zamanı ayırabilmeniz için hırslarınızın veya arzunuzun ehlileştirilmesi gerekir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek.. Bugün özellikle huzursuz bir kişilik sergileyebilirsiniz. İletişim konusunda oldukça başarılı işler çıkaracaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün kendinizi güçlü, enerjik hissedebilirsiniz. Kardeşler, eğitim, seyahatlerden yana yeni karar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çalışma yaşantınızla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuz durumlar söz konusu olabilir. Atılımlarınız için, gerekli sorumluluk duygusuna sahip olmanıza rağmen, çevresel koşulların kısıtlı olması nedeniyle, bazı zorluklar yaşıyorsunuz. Kronik rahatsızlığı olanlar, tedaviye başlamalıdırlar.

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 41' 28" R
Ay
Başak
14° 19' 15"
Merkür
Boğa
01° 46' 13"
Venüs
Boğa
21° 41' 59"
Mars
Koç
12° 36' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 39"
Satürn
Balık
17° 53' 32"
Uranüs
Boğa
23° 19' 11"
Neptün
Balık
29° 21' 50"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 46"
Lilith
Başak
25° 12' 08"
True Node
Koç
14° 53' 49"
Son Güncelleme : 17/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>