Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sevdiklerine Destek Oluyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2024, Salı

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Duygusal yoğunluk altındasınız. İstedikleriniz doğrultusunda hareket ederken hata yapacak olursanız, her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamalısınız. Uyumsuzluğu tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün.

Mesleki açıdan sınırları zorlamaktan kaçının. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterme şansınız var ancak bunun için biraz daha beklemede kalmanız gerektiğini de unutmayın. Rekabet iyi olsa da bunun çatışmaya dönmemesine de dikkat edin.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha kontrollü olmalısınız. Harcamalar konusunda daha temkinli olmanız gerekmekte. Sınırları zorlamadığınız sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlişkilerde cesaret kazanacak, duygularınızı açıkça ifade edebileceksiniz. Evlilik kararları ve şeffaf iletişim ön plana çıkabilir, nezaket ve empatiyi elden bırakmamalısınız. Ticari girişimler için şanslı bir dönem, arayışlarınız ve çabanız meyvesini verecek.

30 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için çaba göstermek faydalı olacaktır. İş hayatınızda ise detaylara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Kararlarınızı verirken acele etmemeye özen gösterin. Genel olarak dengeli ve uyumlu bir gün geçirebilirsiniz.

30 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yurtdışı seyahatlerin artıyor. Gittiğin ülkelerden sevdiklerinize küçük hediyeler almayı ihmal etmeyeceksin. Ergenlik çağında kardeş olan Terazi burcuysan, kardeşinin bazı kötü alışkanlıklar edindiğini öğrenebilirsin. Kardeşini yargılamaktansa onun yanında olduğunu göstereceksin.

30 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapıcı tutumlar sergilemeniz sadece size değil çevrenize de fayda sağlayacaktır. Gerçek lüks ve konforun, bir insanın motive olduğu durumları fark etmesinin ve bunları seçebilmesinin olduğunu anlatabilirsiniz. Önemli kararlar her zaman ileriye dönük değil, günü kurtaracak kadar da olabilir.

30 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde evinizle ilgili sorumluluklar almanız gerekebilir. Ailenizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayabilirsiniz. Tepkisel davranmamaya özen gösterin. İlişkilerinizde mücadele vermeniz gereken konular ortaya çıkabilir.

30 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde şansı yakalayacağınız bir gündesiniz. Zaaflarınızı açık etmeden önce partnerinize ya da sırrınızı verdiğiniz kişiye güvenebileceğinizden emin olun.

30 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerini oluşturmak ve hedeflerin için stratejiler belirlemek seni daha mutlu edebilir bugün. Etrafında görüp memnun olmadığın şeyleri nasıl değiştirebileceğini düşünebilir ve güzel sonuçlar bulabilirsin bugün.

30 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün muhtemelen bir şeyleri çözmekten, araştırmaktan, ipuçlarını ve gizli yönleri aramaktan oldukça keyif alacaksınız. Ayrıca duygusal veya finansal desteği hayatınıza çekmek için de iyi bir zamandır. İlişkilerde para ve karmaşık güç dinamikleriyle ilgili sorunları çözebilirsiniz. Başkalarıyla derin, yoğun ve zengin deneyimler arıyorsunuz. Özel dokunuşunuz işleri iyimser ve iyileştirici kılıyor. Bugün aynı zamanda samimi ve daha derin arzularınızla bağlantı kurma ihtiyacınızı ortaya çıkarıyor.

30 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile vehayatınız bugün gündemde sevgili teraziler. Aile büyükleriniz veya üstlerinizle daha daha uyumlu ilişkiler kurmak için önemli kararlar alabilir, bu kararları ciddiyetle eyleme dökebilirsiniz. Nerede nasıl davranacağınızı bilmeniz bugün önemli olacak.

30 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

30 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile konularında sağlık veya finans alanında ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

30 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her an uzaklara gitme isteği içindesiniz. Bugün, özgürlük sınırlarınızı aşmak isteyecek ve uçuk düşünceler içinde bocalayacaksınız. Güçlü sezgileriniz var. Size zarar verecek kişileri kolayca tespit edebiliyor ve önleminizi alıyorsunuz.

30 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 07" R
Ay
Başak
16° 41' 58"
Merkür
Boğa
02° 01' 59"
Venüs
Boğa
21° 56' 51"
Mars
Koç
12° 46' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 30"
Satürn
Balık
17° 54' 21"
Uranüs
Boğa
23° 19' 53"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 23"
Lilith
Başak
25° 13' 29"
True Node
Koç
14° 54' 07"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>