Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bireysel Hareket Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Sizi zorlayan durumlarla karşılaşmayacaksınız. Dengelerin altüst olmasına neden olabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekmekte. Duygu ve düşünceleriniz arasında denge kurmanın yollarını aramlısınız.

Kafanızın karışmasına neden olabilecek bazı olumsuzluklar gündeme gelebilir. Tam olarak hangi yöne ilerlemeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Kendiniz için doğru olan ne ise, onu yerine getirmeye çalışın.

Parasal konularda sizi zorlayabilecek bazı gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz var. Gelir ve gider arasındaki dengeyi tam olarak koruyamayacaksınız. Olumsuzlukların üstesinden gelmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize kılavuz, rehber, rol model olarak seçtiğiniz insanlara dikkat etmelisiniz. Sizi desteklemeleri kadar nasıl desteklediklerini de önemsemenizde fayda var. Beğeni ve tercihlerinize uymayan durumlarda baskı altında hissediyorsanız bazı ilişkilerin yönünün değişmesi gerekebilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha enerjik ve motive hissedeceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanarak çözümler üretebilir ve hedeflerinize daha hızlı ilerleyebilirsiniz. İletişim becerileriniz bugün oldukça güçlü olacak, bu sayede çevrenizdeki insanlarla daha iyi anlaşabileceksiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken bir konu var, bugün gereksiz tartışmalardan kaçınmaya özen gösterin ve sakinliğinizi korumaya çalışın.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatına yeni başlamış bir Yay burcuysan, kariyerin beklediğinden daha hızlı bir şekilde ilerleyebilir. Bu durum seni daha da hırslı yapıyor. Ailen başarın karşısında çok mutlu olacak. Yalnız yaşayan bir Yay burcuysan, hayatını kimseye sormadan planlamak seni mutlu ediyor. Kendi ayakların üstünde durmak özgüvenini arttırıyor.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalmış konular ortaya çıkabilir. İlişkilerinizle ilgili önemli kararlar alırken bugünkü farkındalığınızı unutmayın, yaşananları başka bir gözle değerlendirin. Manipülasyona karşı dikkatli olun, her şeye inanmamalısınız.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. Konuşma ve yazışmaların sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarılı olmak sizin için önemli olabilir. Gün içinde çalışma hayatınızdaki sorumluluklar sizi yorabilir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde krizleri fırsata çevirebileceğiniz şanslar elinize geçebilir. Kendinizi psikolojik olarak yeniliklere hazır hissedebilir ve bu bağlamda elinizdekilerden de faydalanabilirsiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün genel olarak keyfin yerinde olacak. Hiç beklemediğin bir anda karşına çıkabilecek güzellikler genel olarak enerjini yükseltecek. Parasal konularda kendine fazla yüklenmediğin sürece güzel bir gün seni bekliyor.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün günlük işleriniz kontrolünüzden çıkıyor gibi görünüyorsa gerginlik hissedebilirsiniz. Muhtemelen aynı anda birçok şey oluyor ve bu da yardımcı olmuyor. Size iyi hizmet etmiyorlarsa belirli fikirlere bağlı kalmaktan kaçının. Aslında günün size, kendi iyiliğiniz için nereye yönetmeniz gerektiğini göstermesinin bir yolu var. Örneğin, artık size pek hizmet etmeyen fikir veya planlardan vazgeçmek, rahatlatıcı olabilir. Sizi aşağı çeken düşünce kalıpları da hayatınızdan gitmeli. Şu anda yeterince takdir edilmediğinizi hissedebilirsiniz ve durum bu olsa da bunu değiştirmek için bir plan üzerinde çalışmak, kendinizi geliştirmek ve strese girmekten daha iyidir.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık fiziksel anlamda kendinizi enerjik hissedeceksiniz. Karasızlık çektiğiniz anlarda arkadaşlarınızdan yardım alacaksınız. Yaptığınız her işi ses getirirken, sabırlı davranışlarınız takdir görecek, dikkat çekeceksiniz.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgilenebilirsiniz ayrıca aşk, çocuk, hobilerden yana şanslısınız. Gününüz şahane geçsin.

1 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmanıza alışanlar için, bugün farklı davranışlarınız onlara şaşırtıcı gelecektir. Bilinç altınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir an önce kurtulmalısınız. Olaylara saplantılı bir şekilde yaklaşmanız yüzünden, yapacağınız çalışmalara gereksiz engeller koyuyorsunuz. İçinizdeki enerjiyi çıkarmalısınız.

1 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 49' 30" R
Ay
Başak
15° 57' 41"
Merkür
Boğa
01° 57' 05"
Venüs
Boğa
21° 52' 14"
Mars
Koç
12° 43' 16"
Jüpiter
Boğa
27° 56' 37"
Satürn
Balık
17° 54' 06"
Uranüs
Boğa
23° 19' 40"
Neptün
Balık
29° 22' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 19"
Chiron
Koç
21° 34' 11"
Lilith
Başak
25° 13' 04"
True Node
Koç
14° 54' 01"
Son Güncelleme : 17/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>