Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart

Balık Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2023

Balık Burcu

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 1 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yaşadığınız, içselleştirdiğiniz her şeyle vedalaşmaya başlıyorsunuz. Sizi artık korkunun, dedikodunun ya da yanlış bilgilerin değil aklınızın, mantığınızın ve hedeflerinizin yönetmesine izin vermelisiniz. Gündelik yaşamanızı düzene sokmak ve kendinizle daha çok vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bunun için geri plana attığınız her türlü düşünceyi tekrar öne çıkarıp ciddi elemeler yapabilirsiniz. Bazı sorumlulukların ve ilişkilerin arka planını görebilirsiniz. Hayat amacınızdan ve değerlerinizden uzak olan her şeyle bağınızı koparırken bunları güncellemek, iyileştirmek ve kendinize farklı bir gündem oluşturmak isteyebilirsiniz. Hayır işleri kadar iyi hissetmenizi sağlayacak bir inzivaya da açık olabilirsiniz.

2 Ağustos’ta Merkür'ün burcunuzdaki Satürn ile karşı karşıya olması, ikili ilişkiler söz konusu olduğunda karar almanızı zorlaştırabilir. Kendinizi bir seçim yapmak zorunda hissettiğinizde duygularınızı ne şekilde yöneteceğinizi bilemeyebilirsiniz. Bu durumda çekilmek, vazgeçmek ya da ters tepki vermek yerine muhataplarınızın ifadelerini anlamaya çalışabilirsiniz. Aranızdaki iletişim problemini en aza indirmeye çalıştığınızda yanlış anlaşılmaların önüne geçeceğiniz gibi işinizi/ilişkinizi ileri bir seviyeye de taşıyabilirsiniz. İmzalı işler ve anlaşmalarda okuduklarınızdan ve yazdıklarınızdan emin olmadan hareket etmeyin.

13 Ağustos’ta Güneş ve retrolayan Venüs'ün Aslan burcunda bir araya gelmesiyle özellikle fiziksel anlamda kendinizle daha çok ilgilenebilirsiniz. Rahatsızlıklarınız ve bazı estetik işlemlerinize zaman ayırabilir, bunların neticelerini görebilir ve hayatınıza ona uygun bir düzen koyabilirsiniz. Zira bugüne dek yaptıklarınızın size faydasının olmadığı noktaları fark ettiğinizde bunu yapmanız kaçınılmaz olacaktır. Gündelik hayatınızı olduğundan daha farklı bir forma taşımak yerine olanı geliştirmeyi hedeflemelisiniz. Bu sizi hep canlı ve zamanın içinde tutacaktır.

Aslan burcunda 16 Ağustos'ta gerçekleşecek yeni ay ile çalışma hayatınızın zirvesine çıkabilirsiniz. Kendinize yeni uğraşlar bulmak,sahibi olmak ya da mevcut işinizde ilerlemek adına şanslı etkiler altındasınız. Bu konuda motivasyonunuz ve kendinizi ortaya çıkarma isteğiniz her zamankinden daha sağlam ve güçlü olabilir. Gelir ve mevki değişikliği gündeme gelebilir, takdir toplayabilirsiniz. Organizasyon gücünüzü ortaya çıkarmanız gereken durumlar oluşabilir. Alışkanlıklarınızı ve hayatınızı tümüyle değiştirecek, kalıcı güzellikler dahil edebilecek bir dönemde olmanın hakkını vermelisiniz. Beslenme, uyku, giyim ve sağlık gibi konularda atacağınız adımların geri dönüşünü alacaksınız. Rahatsızlıkların iyileşmesi, özellikle kalp ve damarlarla ilgili sorunların çözülmesi ya da önlenmesi sizi büyük oranda rahatlatacaktır. Spora başlamak, hayatınızın durağanlığını hareketlendirmek hem bedeninizi hem de zihninizi en iyi şekilde çalıştırmanızı sağlayacaktır.

23 Ağustos’ta Güneş’in Başak burcuna geçmesiyle birlikte hemhayatınız hem özel hayatınız oldukça hareketlenebilir. Üzerinize birçok sorumluluğun binmesi sizi bir anda hayatın gerçekleriyle karşılaştırabilir. Bundan kaçınmamalısınız. Kendinizi gösterebilmek, mutlu edebilmek ve değişikliklerde rol oynayabilmek sizin için önemli olmalıdır. Bu farkındalığı dolu dolu yaşayacağınız ve bunun için çalışacağınız bir dönemdesiniz. Hayatınızın ve ilişkilerinizin gidişatının değişeceği, bunu bizzat kendi çabanızla oluşturacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Tecrübelerinizi paylaşabilir, çevrenizdeki kişilerle daha çok iletişime geçebilir, hayatınıza yeni insanlar ve bağlantılar getirebilirsiniz. Anlaşmalar ve işbirlikleri kapınızı sıkça çalabilir. Duygusal konularda da kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz için şansınız yüksek olacaktır. Sadece hislerinizle değil karşınızdaki insanın tutumlarıyla da ilerlemeniz gerektiğini fark ediyorsunuz. Duygu-mantık savaşını kenara bırakıp ikisini dengelemeyi öğreniyorsunuz. 23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması ikili ilişkilerde bu dengeyi ve sınırı size öğretecektir. Bu öğretinin sert olmaması için çevrenizde nasıl bir etki bıraktığınızı, sözlerinizin nereye vardığını iyi bilmelisiniz. Kontrolcülük yerine teslimiyet ve akışa güvenebilmek fikirlerini ön plana çıkararak aslında hayatınıza en büyük müdahaleyi ve kontrol mekanizmasını getirdiğinizi görebilirsiniz. Şapkayı çıkarıp düşünmelisiniz. Yazılı ve anlaşmalı işleri süresi varsa daha iyi incelemeli, süresi yoksa da kontrollü bir şekilde başlatmayı seçmelisiniz. Eski aşkların ya da sorunların gündeme gelmesi bazı insanlarla aranızdaki ilişkiyi olumsuz yönde etkileyebilir. Gündeminize gelen şeylerin sizi ne derece memnun ettiğine ve etmediğine objektif bir şekilde yaklaşırsanız bunun tekrarlanıp tekrarlanmayacağını da belirlemiş olacaksınız.

27 Ağustos’ta Mars’ın Terazi burcunda seyredecek olmasıyla hakkınızın gelmesi değil hakkınızın size geleceği yolun belirlenmesiyle ilgili bir sürece girebilirsiniz. Savunmalı, istemeyi öğrenmeli ve sizin olanın size gelmesi için bu çabayı gösterebilmelisiniz. Artık sorunların çözüldüğü bir dönemdesiniz, bunu korumak ve geliştirmek sizin tutumlarınızla ilgili olacaktır. Ekonomik olarak önünüzde engellerin değil desteklerin olduğunu görebilir, bu motivasyonla bazı girişimleri daha sık bir şekilde düşünmeye başlayabilirsiniz. Evliliğinizden ya da ailenizden, yakın olduğunuz kadın figürlerden göreceğiniz maddi ve manevi destekler de bu konuda önemli rol oynayabilir. Estetik fikirleri, fiziksel olarak daha iyi görünmek için bazı operasyonlar ve ruhsal yatırımlar bu dönemde sıkça gündem olabilir.

29 Ağustos’ta Uranüs'ün Boğa burcundaki geri hareketine başlamasıyla zihninizi farklı bir perdede oynatabilirsiniz. Düşünmenin ötesine geçerek hayatın içine karışmak gerekebilir. Bunu yaptığınız ve yapmadığınız zamanların neticelerini görebileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Merakınızı ve öğrenme motivasyonunuzu korumalısınız. Bu size her zaman gördüklerinizden daha fazlasını gösterebilir. İş ve sosyal çevre konusunda yaptığınız girişimlerin devamlılığı konusunda bazı eksikleriniz olabilir. Bu eksiklerin kapanmak için var olduğunu ve kapanan her şeyin sizde yeni bir sayfa açtığını bilmelisiniz. Bir kararda, bir duyguda, bir ilişkide ısrarcı olmanın ya da gereksiz bir kabulleniş oluşturmanın size faydasının olmayacağını fark ediyorsunuz.

31 Ağustos'ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile beraber hayatınızın bütün alanlarında yeniliklere gidebilirsiniz. Her şeyin netlik kazanması, soru işaretlerinin kaybolması ve gerçeklerin konuşulması üzerinizdeki yükü hafifletecektir. Hem fiziksel değişiklikler yapmak hem de hayatınızı sadeleştirmek adına bir adım atabilirsiniz. Sizin için fazla olan her şeyden vazgeçme eşiğinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bu hisse sıkı tutunun. Operasyonlar, anlaşmalar ve görüşmeler söz konusu olduğunda ne yaptığınızdan ve bunun sonuçlarından emin olarak ilerlemeniz olası hayal kırıklıklarının önüne geçebilir.

Motivasyon Sözü: “Kurtuluş, bir insanı cennete koymak değil, cenneti bir insanın içine koymaktır.”

Ağustos 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 58' 15" R
Ay
Aslan
23° 04' 02" R
Merkür
Koç
29° 30' 58"
Venüs
Boğa
19° 30' 15"
Mars
Koç
11° 15' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 23"
Satürn
Balık
17° 46' 09"
Uranüs
Boğa
23° 12' 58"
Neptün
Balık
29° 19' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 19"
Lilith
Başak
25° 00' 16"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>