Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2023

Başak Burcu

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 5 Ekim'de yönetici gezegeniniz Merkür burcunuzdan ayrılarak Terazi burcunda ilerlemeye başlıyor. Ekonomik anlamda çalışmalar yapmak ve bunları neticelendirmek için önemli etkiler altındasınız. Kırmanız gereken bir çekingenliğiniz varsa bundan kurtulacak fırsatlar bulabilirsiniz. Bu da sizi daha dışa dönük, işbirliğine yatkın biri haline getirebilir. Teklifler alabileceğiniz, çevrenizin de desteğiyle kendi girişimlerinizi gündeme getireceğiniz ve kazanç elde etmekle ilgili tereddütlerinizi aşacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda oluşturduğunuz her değişikliğin, aldığınız her kararın yansıma ve sonuçlarını görebilirsiniz. Bu sayede bunları kullanarak kendinize mutlu olacağınız ve mutlu edebileceğiniz yeni bir alan kurabilirsiniz. Manevi olarak alma verme dengesini daha çok önemseyebilirsiniz. Hayatınızdaki insanlara destek olmak, birlik olmanın önemini göstermek isteyebilirsiniz. İyi niyetinizin heba edildiğini gördüğünüz yerlerden uzaklaşmanın kendinize ve emeğinize saygı göstermek olduğunu idrak edeceksiniz. Bencillik kaygınız da bu şekilde son bulabilir. Ancak kaygınızın son bulması için uğraşırken insanları kırmadığınızdan, haklı haksız ayrımını doğru yaptığınızdan emin olmalısınız. İyi duygularla konuşuyor olsanız da tarzınızın ve kelimelerinizin de buna uygun nezakette ve incelikte olmasın özen gösterin.

9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile beraber her şeyin yoluna girdiğini görebilir ve bununla keyiflenebilirsiniz. İşiniz, hayatınız, yaşam koşullarınız ve ilişkilerinizle ilgili yeni deneyimler elde etmek isteyebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız konuları gün yüzüne çıkarabilir, kendinizle ilgili yeni planları uygulamaya geçebilirsiniz. Gerçek, sade ve istikrarlı bir düzene geçmek adına hem dolabınızı hem de aklınızın odalarını elden geçirebilirsiniz. Cilt ve saç bakımı, bedensel değişimler, yeni tarzlar denemek adına iyi bir dönemdesiniz. Kendinize saygı göstermenin, kendinizle ilgilenmenin karşılığını alacaksınız. Dikkatler üzerinizde olabilir, bu yüzden nasıl yaklaştığınız ve konuştuğunuz konusunda daha özenli olmalısınız.

11 Ekim'de Plüton'un Oğlak burcunda ileri hareketine başlamasıyla zaman harcadığınız ve boşa gittiğini düşündüğünüz işlerin tersine döndüğünü görebilirsiniz. Kendinizi yetiştirmek ve mutlu etmek için verdiğiniz çabadan vazgeçmemelisiniz. Her şeyin bir zamanı vardır, bu ileri hareket sizin zamanınızı başlatıyor. Yaşadıklarınız neticesinde hareket etmelisiniz. Sizi mutlu eden, size gelir getiren konuların değişmesi buna uyum sağlamanızı gerektirecektir. Bu konudaki eksiklerinizi kapatıyorsunuz. Şüpheleri bırakın, işinize bakın.

12 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçecek olması, yazılı ve sözlü iletişimde hareketli bir zaman başlatabilir. Sakinliğinizi ve mantığınızı koruyarak ama mücadelenizi biraz daha arttırarak ilerlemeniz gerekebilir. Sizin olanın size dönmesi gündeme gelebilir. Dolayısıyla işinize, gündemlerinize ve ilişkilerinize hakim olmalısınız. Doğru ifade etmeye, doğruları konuşmaya özen göstermelisiniz. Zira yakın çevrenizden de duyacağınız bazı asılsız söylemler olduğunda kendinizi bu şekilde kurtarabileceksiniz.

14 Ekim'de Terazi burcundaki Güneş Tutulmasıyla ekonomik kaygılarınız son bulabilir. Neye sahip olduğunuzun farkında olun. Yetenekleriniz, değerleriniz, hayatı anlama ve yaşama biçiminize tutundukça işlerin yoluna girdiğini görebilirsiniz. Dolayısıyla arayışlarınızı da buna göre yapmanız gerekecektir. Yeni gelir noktaları bulabilir, mevcut beklentilerinizin karşılanacağına dair haberler alabilirsiniz. Sevdiğiniz işi yapmanın, hayat kalitenizi kendi çabalarınızla belirlemenin önemli olduğunu, bunu artık kendi hayatınız için ön planda tutmanız gerektiğini unutmayın.

20 Ekim'de Merkür ve Güneş'in Terazi burcundaki kavuşumuyla parasal beklentilerinizin karşılanması konusunda bir adım atabilirsiniz. Sesinizi, işinizi duyurabilir ve hislerinizi paylaşabilirsiniz. Bir şeylerin size gelmesini beklemek yerine sizin bir adım atmanızla bir şeylerin değişebileceği bir süreçtesiniz. Bu süreç size hayatınızdaki öncelikleri ve dengeleri yeniden hatırlatabilir. Kendinizi ve sevdiğiniz, inandığınız konuları ihmal etmeyin. Zevkinize ve yeteneklerinize göre gelişim gösteren her şeyin bir dönüşünü alabilirsiniz.

22 Ekim'de yönetici gezegeniniz Merkür'ün Akrep burcuna geçecek olmasıyla konuşma ve yazma becerisi gerektiren işlerinize daha fazla özen gösterebilirsiniz. Altını dolduracağınız deneyimlerle ilgilenebilir, yanlış anlaşılma oluşturacak durumları tespit ederek üzerinde çalışabilirsiniz. Yoğun bir trafiğin içinde olmanız hata yapmanıza sebep olabilir. Bunun faturasını yanlış insanlara ya da konulara kesmemek adına sabırla hareket etmenizde fayda var. Gözlem yeteneğinizi kullanarak çevrenizi, imkanlarınızı ve yapabileceklerinizi değerlendirebilirsiniz. Bu sayede olumsuz arkadaşlıklardan ya da size fayda getirmeyecek konulardan uzak durabilirsiniz. Bir koruma kalkanı olabilecek bir dönemde, sergileyeceğiniz tavırların da buna destek olacağını unutmayın.

23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişi ile beraber işinizi, düşüncelerinizi, gözlemlerinizi aktarabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Hareketli bir sosyal hayatın içinde yer alabilirsiniz. Bu süreçte görüşeceğiniz kişiler samimi dostlarınız olabilir, dostluk kavramınıza yeni bir tanım getirebilirsiniz. Özellikle kardeşlerinizle olan ilişkilerinizin gündeme geleceği durumlar söz konusu olabilir. Gerçekte ne olup bittiğine dair konuşmalar geçebilir. Hayatınızı belli bir tempoda sürdürmek isteyebilirsiniz. Bunu destekleyecek seyahatler, girişimler, görüşmeler veplanları hayatınıza dahil olabilir.

28 Ekim'de Boğa burcundaki Ay Tutulması, ilgilendiğiniz konuların hayatınızın üst sıralarına nasıl çıktığını gösterebilir. Öylesine bir seçim yapmadığınızdan emin olmanızı sağlayacak gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yaptıklarınızın sorumluluğunu almalı, bunları önemsemelisiniz. Yurtdışı ile ilgili işlemler, garantiye almak istediğiniz konular, sosyal mecralarla ilgili beklentileriniz açısından önemli haberler alabilirsiniz. Resmiyete binen her şey size bir güvence oluşturabilir. Tecrübelerinizi geliştiriyorsunuz, bu da kararlarınızın istikrarlı getirilere dönüşmesini sağlıyor.

29 Ekim'de Akrep burcundaki Merkür Mars kavuşumu, siz detaylardan kaçmak isterken sizi buraya sürükleyebilir. Buna uyum sağlayın ve son kez o detayların içinde kalın. Sonrasında çıktığınızda hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını ve olmayacağını görebilirsiniz. Makul bir tutumla dile getirdiğiniz ve kesinliğe kavuşturduğunuz her şeyi orada bırakabilir, hayatınıza yeni gündemlerle devam edebilirsiniz. Analitik bir zihinle ilerliyor olmayı kullanın, işinize odaklanın ve kendinizi geliştireceğiniz okumalar yapın. Çevrenizdeki insanlarla münakaşaya girmemek için eleştirinin ve kendini savunmanın dozunu kaçırmamaya dikkat edin.

Motivasyon Sözü: “Doğru sebep kuvvetten daha güçlüdür.”

Ekim 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 07" R
Ay
Oğlak
09° 00' 59"
Merkür
Koç
16° 29' 37"
Venüs
Koç
29° 30' 41"
Mars
Balık
28° 47' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 32"
Satürn
Balık
16° 28' 06"
Uranüs
Boğa
22° 16' 42"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 26"
Lilith
Başak
23° 12' 13"
True Node
Koç
15° 23' 48"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>