İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran

İkizler Burcu Aylık Burç Yorumu

Aralık 2023

İkizler Burcu

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 4 Aralık'ta Venüs'ün Akrep burcuna geçişi ile hayatınızı tümüyle elden geçiriyor ve yeni bir düzen başlatıyorsunuz. Bu dönemde daha stratejik, düzenli, bakımlı olabilir ve bunun için hazırlık yapabilirsiniz. Özellikle sağlık durumunuz ve fiziksel görüntünüzle ilgili yeniliklere çok açıksınız. Zararlı alışkanlıkları, yeme bozuklukları, psikolojik tabanlı rahatsızlıkları çözüme kavuşturmak için gerekli kişilerle görüşebilirsiniz. Düzenlemeye kendinizden başlamak, daha iyi yol almanızı ve yaptığınız her şeyi derinleştirmenizi sağlayacaktır. Çalışma koşullarınızla ilgili rahatsızlıklarınızı dile getirebilir ve çözüm arayabilirsiniz. Üstleriniz ya da beraber çalıştığınız kişilerle anlaşmazlık, restleşme gibi durumlar söz konusu olabilir. Hiçbir konuyu bir öfke krizine dönüştürmemeli, bunu yapmaya çalışan manipülatif kişilerin yaklaşımlarına karşılık vermemelisiniz. Dikkatinizi dağıtan, kafanızı olmadık şeylere yormanıza neden olan hiçbir şeye prim vermediğinizde akışın sizden yana olduğunu göreceksiniz. İş arayışları, yeni teklifler ve bunların getirdiği sorumluluklar gündeme gelebilir. Her zamankinden daha özenli ve dikkatli çalışmanız beklenebilir.

Neptün'ün 6 Aralık'ta Balık burcunda ileri hareketine başlamasıyla kariyerinizle ilgili beklenti ve hedeflerinizi değiştirebilirsiniz. Sizi yanılgıya ya da olmayacak hayallere sürükleyen durumlardan uzaklaşmalısınız. Hiçbir fayda göremediğiniz, karşılık alamadığınız yerlerde zamanınızı harcamamalısınız. Kendinizi yetiştireceğiniz yeni alanlar bulmanız gerekebilir, mevcut çalışmalarınızı derinleştirebilirsiniz. Bu konuda ipleri elinize almanız, hiçbir şeyin boşuna olmadığını anlamanıza yardımcı olacaktır. Retro döneminde başlattığınız işler söz konusu olduysa ve bu süreci her zamankinden daha dikkatli, gerçekçi geçirdiyseniz bundan sonra karşılaşacaklarınızı avantaja dönüştürebilirsiniz. Çünkü hızlı ve bereketli bir döneme giriyorsunuz, bundan sonra olacakları doğru anlamak ve yönetmek önemli olacaktır. Ekonomik koşullarda ödemeleriniz hızlanabilir, beklentileriniz karşılanabilir. Bu rahatlamanın kısa vadede kalmaması için, edindiğiniz tecrübelere güvenmeli ve bunları kullanmalısınız. Ev, taşınma, aile gibi konularda bazı belirsizlikler söz konusuysa bunları da çözüme kavuşturuyorsunuz. İhtiyaçlarınıza göre hareket etmenin önemli ve gerekli olduğunu unutmayın.

13 Aralık'ta Yay burcunda gerçekleşecek yeniay ile yeni yılın size şimdiden göz kırptığını görebilirsiniz. Davranışlarınız, beklentileriniz, istekleriniz ve bunların insanlarda bıraktığı etkiler konusunda yenilikler yapabilirsiniz. Artık hayattan ne istediğini bilen ve buna göre hareket eden biri olduğunuzu fark edeceksiniz. Anlamadığınız durumlarda resti çekmek ya da kaçmak yerine kalıp mücadele etmenin, yapma cesareti göstermenin önemine dikkat çekebilirsiniz. Karşınızdaki insanın düşüncelerini, isteklerini anlamaya başladığınızda bazı şeylerin artık bir sorun niteliği taşımadığını görebilirsiniz. Önemli kararlar alabilirsiniz. Duygusal ve ticari ortaklıklarınızı ileriye taşıyabilirsiniz. Bunun getireceği heyecanı doğru yönetemediğinizde abartılı tepkiler, öfke patlamaları ve kafa karışıklığı gibi durumlar doğabilir. Yapıcı olmaya çalışarak bunu alt edebilirsiniz. Bunu başardığınızda, sizinle ilgili iyi düşünceleri olmayan kişilerle olan mücadelenizi de kazanabilirsiniz. Hukuki konular netleşebilir, anlaşmazlıkları sonlandırabilirsiniz. Her şeyin bir tecrübe olduğu ve bu tecrübelerle kendinizi geliştirip ağınızı büyüttüğünüzü görmek, sizi yürekledirecektir.

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün bu yılki son retrosu 13 Aralık itibariyle Oğlak burcunda başlıyor. Fikir ayrılıkları, harcama dengeleri, ailevi sorunlar gündeminizde sıkça yer bulabilir. Ödemelerinizi tamamlayarak, elinize kesin sonuçlar geçmeden hareket etmeyerek bu dönemin etkilerini en aza indirebilirsiniz. Her şey sizinle ilgili olmayabilir ya da kontrol altında tutamayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda olanları ve bunlara konu olan insanları gözlemleyin, olayları iyi ve doğru anlamayı çalışın. Aksi halde, sizinle ilgili olmasa bile konulara fazlaca kafa yorduğunuz için fiziksel ve psikolojik birtakım rahatsızlıklarla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızı ve bedeninizi tehlikeye atmamak adına kontrollerinizi yaptırabilir, uzman görüşüyle ilerlemeye devam edebilirsiniz. Ekve ek gelir faaliyetlerinde kiminle neyaptığınıza, hangi ortamlarda bulunduğunuza dikkat etmenizde fayda var.

22 Aralık'ta Güneş'in Oğlak burcuna geçişi ile beraber çevrenizin ya da ailenizin desteği ile elde ettiğiniz imkanlara daha çok eğilebilirsiniz. Bir sorumluluk alma, işi tamamlama ve hayatın gerçekleriyle ilgili olma konusu sizin için ağır basabilir. Özellikle ekonomik konularda yaşadığınız sorunların çözümü için bunu yapmanız gerektiğini fark ediyorsunuz. Ciddi, farkında ve somut verilere göre hareket eden biri olmanın karşılığını alabilirsiniz. Kuru endişelerin, olmayacak ihtimallerin yerini çabaya ve doğru harekete bırakması, karşılaşacağınız psikolojik zorlukların da önüne geçecektir. Sizinle uğraşan, sizi zorlayan konulara ve insanlara prim vermemelisiniz. Dikkatleri de bu yönde çekebilirsiniz. Dolayısıyla size gelecek tekliflerin, desteklerin de önünü açmış olacaksınız. Aile ve eş destekleri, ekkonuları, miras ve diğer hak edişler rahatlamanıza yardım edebilir. Güneş'in geri hareketteki yönetici gezegeniniz Merkür ile kavuşumu geçmişe dönük konuları ve hakları gündeme getirebilir. Daha iyi ve sağlam planlar yapmak, kararlar almak ve mevcut durumu yönetmek için bu dönemi kullanabilirsiniz. Farkındalığınız yükseliyor. Geçmişi deşmek, sorunları büyütmek yerine yapıcı olmaya çalışmalısınız. Bu yaşadıklarınızın öğretisi, ders çıkarmak ve buna göre ilerlemektir. Konuşmalarınıza ve davranışlarınıza özen göstermeli, sağlık konusunu ihmale getirmemelisiniz.

27 Aralık'ta Chiron'on Koç burcunda ileri hareketine başlamasıyla sizin için önemli olan arkadaşlıkları daha farklı bir gözle izleyebilir, daha farklı hislerle yaşayabilirsiniz. Eskiden gözünüze takılan, sizde rahatsızlık uyandıran durumlarla nasıl başa çıkacağınızı daha iyi biliyorsunuz. Bu bilginize yakışır bir şekilde hareket ettiğinizde, ilişkilerinizin size ne gibi faydalarının olduğunu anlayabilirsiniz. Enerjinizin hem yükselerek değiştiği bu süreçte ortaya koyacağınız işler de aynı etkiyi uyandırabilir. Üretken fikirler, insanları etkileme ve bir araya getirme becerinizle birleşiyor. Empati yapabildiğiniz ve zorluk yaşadığını düşündüğünüz gruplar için sosyal sorumluluk projeleri üretebilir, dijital platformlarda hareketlilik başlatabilirsiniz. Eğitim, sosyal mecralar ve bunlarla ilgili işlerde başarılı olabilirsiniz. Özgüveninizle barışıyorsunuz.

27 Aralık'ta Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber ekonomik konularda önemli gelişmeler elde edebilirsiniz. Borçlanma, ödemeler, hakkınızı alacağınız işler gündeminizde yer tutabilir. Ne yaptığınızı ve bu işin karşılığını bilerek ilerlemelisiniz. Ortaklı ya da aile destekli işlerle ilgilenebilir, bu konuda çalışmalarınız varsa üzerinde daha dikkatli çalışabilirsiniz. Değer verdiğiniz insanların, işlerin, konuların karşılığı hayal kırıklığı olabilir. Burada ipleri bırakmak ve vazgeçmek yerine, neler yapabileceğinizi bir dahaki sefere nasıl mutlu olacağınızı düşünmelisiniz. Zorluk her zaman olacaktır, siz her seferinde bunu nasıl aşacağınızı planlamalısınız; ama yapıcı bir tutum sergileyerek bunu başarabileceğinizi de unutmamalısınız.

29 Aralık'ta Venüs'ün Yay burcuna geçişi ilişkilerinizi önemli ve hareketli bir noktaya çıkarabilir. Nasıl hissettiğinizi görüp buna göre karar vereceğiniz bir dönem olabilir. Kendinizi layık gördüğünüz konular ve insanlar mercek altına alınabilir. Önyargılı ya da ilgisiz olmamalısınız. Çünkü size her konuda destek verecek, farklı fikirlerle bakış açıları kazandıracak insanlarla tanışabilirsiniz. Burada kuracağınız dostluklar, ilişkiler hem de sosyal hayatta hem de işle ilgili konularda büyük kazanımlar elde etmenize yardımcı olacaktır. Yeni duygusal ilişkiler, evlilik kararları ve buna bağlı yer değişiklikleri gündeminize gelebilir. Gezerek yapacağınız işler, danışmanlıklar, sosyal faaliyetler, hukuki konularla ilgili çalışmalarınız hız kazanabilir, böyle bir gündeminiz yoksa değerlendirmeye alabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Arzu, gördüğünüz şey değil, hayal ettiğiniz şeydir.”

Aralık 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 17' 27" R
Ay
Oğlak
23° 22' 49"
Merkür
Koç
16° 50' 32"
Venüs
Boğa
00° 49' 45"
Mars
Balık
29° 37' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 29"
Satürn
Balık
16° 33' 48"
Uranüs
Boğa
22° 20' 21"
Neptün
Balık
28° 54' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 04"
Lilith
Başak
23° 19' 21"
True Node
Koç
15° 21' 34"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>