Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2023

Kova Burcu

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 5 Ekim'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişi ile beraber kendinizi durdurduğunuz ya da bir sebepten durmak zorunda hissettiğiniz zamanlar sona eriyor. Ufkunuzu, hakkınızı, isteklerinizi ve varlığıyla mutlu olduğunuz her şeyi gündeminizde üst sıralara taşıyabilirsiniz. Bunun adı yurtdışı seyahatleri için vize pasaport işlemleri olabileceği gibi, bir alanda iyi bir eğitim almak veya öğrendiklerinizi uygulamaya almak şeklinde de olabilir. Kendine has bir tarza sahip olmak bunu güncel tutmayı gerektirir. Bu geçişle birlikte üzerinde en çok duracağınız konu bu olabilir. Yaşadıklarınızdan endişe etmek ya da bir noktaya fazlaca eğilmek sizi hayatın keyifli yanlarını görmekten mahrum edebilir. Bile bile bu noktaya gelmemelisiniz. Önünüze bakış açınızı ve tavırlarınızı değiştirebileceğiniz imkanlar çıktığında, beklemek en son yapacağınızolmalıdır. Birilerinin ilgisi ve desteğinden uzak olduğunuzu görmek motivasyonunuzu düşürüyorsa bunun yönünü kendinize çevirmelisiniz. Önce siz kendinize ve hayatınıza ilgili olun ki insanlar da bunu takip edebilsinler. Hak ve adalet kavramlarına fazlaca kafa yorabilir, bunların yaşantınızda ne kadar yer aldığına bakabilirsiniz. Hem hukuki hem de psikolojik olarak istediğinizi alabilirsiniz. Ancak asıl işiniz bunu aldıktan sonra başlıyor: Alın, fark edin ve bunu bir pusulaya, bir rehbere dönüştürün.

9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile ekonomik açıdan yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hayatınıza yeni bir soluk getirecek işlerle ilgilenebilir, bu sayede tıkanıklık hissettiğiniz durumları da tersine çevirebilirsiniz. Ana gelirinizin dışındaki kazanımlarınız ekonomik yükümlülüklerinizi hafifletebilir, size yeni bir garanti noktası oluşturabilir. Fazla düşünmenin, fazla önemsemenin getirdiği ruhsal sorunlar sizi bunu yapmak için engellemiş olabilir. Bu engelleri fark ederek onları kaldırabilirsiniz. Bunun için gereken motivasyona ve güce sahipsiniz. Gerçeklerden uzaklaşmayın. Bu sizi hayattaki beklentilerinize yaklaştırabilir. Üçüncü kişilerin olumsuz etkileri, ailenizle ya da sizinle ilgili sağlık gündemleri söz konusu olabilir. Hem ekonomik gücünüzü hem de psikolojinizi doğru yönetmek adına sorgulamanın, araştırmanın dozunu kaçırmamalısınız. Yolunuz açık, kaybolmayacaksınız. Buna sebep olacak davranışlardan kaçının.

11 Ekim'de Plüton'un Oğlak burcunda ileri hareketine geçmesiyle beraber, bilinçaltınızda tuttuğunuz her şeyin yerini değiştirebilir, bazı konuları ortadan tamamen kaldırabilirsiniz. Bunu yapmak zorunda olduğunuzu gösteren bazı haberler almış, olumsuz tecrübeler edinmiş olabilirsiniz. Uzun süreli ve kalıcı yenilikler, sabır ve doğru bir emek ister. Bugünlerde neye emek verdiğinizi, neyi geliştirdiğinizi önemsemelisiniz. İyileştirmeye ve kuralları uygulamaya kendinizden başladığınızda, çevrenizde de benzer etkileşimlerin ve insanların yer alacağını görebilirsiniz. Parasal geri dönüşler gündeme gelebilir, bunları kendi işinizi kurmak için değerlendirebilirsiniz.

12 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçişidünyanızda yoğun günleri getirebilir. Fazla efor, fazla zaman size kazancı da fazla getirebilir. Olayların ve sorumluluklarınızın altında farklı anlamlar aramakla vakit kaybetmeyin. Liderlik yetilerinizi kullanacağınız,bitirici yönünüzü ve kendinize has tarzınızı ortaya koyacağınız bir dönemdesiniz. Bunun için bazı değişiklikler yapmanız, sabrınızı zorlamanız gerekebilir. Hiçbir şeyin boşuna olmadığını unutmayın. Nereye gitmek, nerede yer almak ve köklenmek istediğinizden emin olduğunuzda her şey su gibi akacak ve yolunu bulacaktır. Güç gösterisi ve ısrarcı yönlerinizi törpülemek bazı krizlerin önüne geçebilir.

14 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş Tutulması, akademik kariyer düşüncelerinizi netleştirebilir. Donanımınızı en iyi şekilde kullanıp değerlendirebileceğiniz alanları tercih edebilirsiniz. Bunu yapmak için bazı alışkanlıklarınızı ve düzeninizi değiştirmeniz gerekebilir. Kendinizi daha fazla ertelemeyin. Yabancı dil, bilgisayar ve araç kullanımı, sosyal medya okuryazarlığı gibi alanlarda başarılı olabilirsiniz. Bu size hem yurtiçinde hem de yurtdışında imkanlar tanıyabilir. Şehir veya ülke değişikliği yapmanızı gerektiren, kısa ve uzun vadeli işler alabilirsiniz. Medya ve sanatsal faaliyet noktasında şansınız oldukça yüksek! Yükseklerden korkmayı bırakın. Hukuksal konular gündeme gelebilir, var olan davalarınız lehinize neticelenebilir. Bu size, yaptığınız hiçbir şeyin karşılıksız kalmayacağını ispat eder. Ancak şu dersi de almalısınız; kendinizi feda edercesine hareket etmenin de bir dozu olmalı! Bunu unutmadan yaşamalısınız.

20 Ekim'de Güneş ve Merkür'ün Terazi burcundaki kavuşumuyla perspektifinizi geliştiriyorsunuz. Size ayna olan her şey, değişiminizi tetikleyecektir. Dil öğrenmek, ilgi alanlarınızda profesyonelleşmek, ikna becerilerinizi geliştirerek bunu bir işe dönüştürmek adına iyi bir dönem olabilir. Yeni yerler görme isteğinize göre hazırlık yapabilir, evrak işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Yüzeysellik ve etki arasında yeni bir denge kuruyorsunuz. Bu da, üzerinde yoğun bir şekilde kaldığınız işleri zaman kaybına dönüştürmeden işleyebilmenizi kolaylaştıracaktır.

22 Ekim'de Merkür'ün Akrep burcuna geçişi ile beraber kişisel gelişiminizdeki yenilikleri kariyerinize taşımaya başlayabilirsiniz. Gözlem beceriniz sayesinde kuracağınız yeni bir sistemle eskinin alışkanlıklarını bırakarak kendinize yeni bir pencere aralayabilirsiniz. Önemli görüşmeler yapabilir, yeni işlerle beraber önceden ilgilendiğiniz alanlardan da dönüşler alabilirsiniz. Belirsiz, etik kuralların dışında kalan konularla ilgilenmek yerine sorumluluklarınız dahilinde kafa yoracağınız bir süreç yaşamak isteyebilirsiniz. Bu çabanız karşılıksız kalmayacaktır. Çekişme, rekabet ve hırsın hakim olacağı bir dönem olabilir. Bunları doğru bir dozda kullanmak yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir.

23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişi ile, işinizin devamlılığı vehayatınızın geldiği noktayı net bir şekilde görebilirsiniz. Ne için uğraşırken nelerle karşılaştığınızı fark edebilir, arasındaki farklılıkların sebeplerini öğrenebilir, alacaklarınızı tahsil etmek için görüşmeler yapabilirsiniz. Beklentilerinizden emin olun ve bunları doğru hamlelerle hayatınıza taşımaya çalışın. Gücünüzü, imkanlarınızı ve yeteneklerinizi kullanırken kuralına göre hareket etmelisiniz. Ancak bu kurallar, sadece kendinize ait kurallar olmamalıdır. Yetki ve sorumluluklarınız değişebilir.

28 Ekim'de Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, ev ve mekan değişikliğinizle ilgili son durumu netleştirebilir. Nerede yaşayacağınız, hangi hayat tarzını benimseyeceğiniz konusundaki karışıklıklar son bulabilir. Bu dönemde hatalar yapmış olsanız da, şimdi telafisini yapacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Maddi yükümlülükleriniz ve imkanlarınız ölçüsünde bir düzen kurmalısınız. Bu da işinizin bulunduğu konuma ve duruma göre bir değişiklik yapmanızı gerektirebilir. Kendi isteklerinizden ziyade hayatın getirdiği şartlara uyum sağlamak kısa vadede sorunları çözebilir, uzun vadeli planlar için alt yapı oluşturur.

Merkür ve Mars'ın 29 Ekim'de Akrep burcunda bir araya gelmesiylehayatınızla ilgili konulardaki yaklaşımlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Bildiğinizin, düşündüğünüzün dışında gelişen konuların gerisinde kalmamak adına bu çabaya ortak olmalısınız. İşbirlikleri yapmak, yazılı işlere ağırlık vermek, yeni deneyimler edinmek adına iyi bir dönem olabilir. Bulunduğunuz ortamdaki tavırlarınız buna etki edecektir. Etkinin iyi yönde olması için uğraşın, gizli saklı konular yerine sorumluluklarınızla ilgilenin.

Motivasyon Sözü: “Dalga yaratmadan hareket etmenin bir yolu yoktur.”

Ekim 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 50' 45" R
Ay
Oğlak
17° 11' 19"
Merkür
Koç
16° 40' 56"
Venüs
Boğa
00° 15' 52"
Mars
Balık
29° 15' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 05"
Satürn
Balık
16° 31' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 47"
Neptün
Balık
28° 53' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 30"
Lilith
Başak
23° 16' 17"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>