Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Aylık Burç Yorumu

Eylül 2023

Oğlak Burcu

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 4 Eylül’de Boğa burcundaki Jüpiter’in geri hareketine başlaması aldığınız kararları sonuçlandırabilir. Köklü ve hatta radikal sayılabilecek değişiklikler yaptıysanız, geldiğiniz noktayı bilmeniz ilerisi için gerekli olabilir. Yatırım planlarınızın ya da hamlelerinizin son durumu, ekonomik ve sosyal açıdan size bir yol haritası çizebilir. Risk oluşturabilecek harcamalar gündeme gelebilir. Keyfinize ve isteklerinize zaman ve kaynak ayırmak konusunda bir denge kurmalısınız. Çalışmalarınızın meyvelerini toplamak isteyebilirsiniz ancak aceleci davranmanız tüm hasadı riske atabilir. Duygusal konularda önemli ve kalıcı kararlar almaya hazırlanabilir, varsa bu kararları daha iyi uygulamak için eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Ekonomik ve duygusal açıdan kendinizi güvende hissetmediğiniz seçenekleri dönüştürebilmenin yollarını öğrenebilirsiniz.

6 Eylül’de Başak burcundaki Güneş Merkür kavuşumuyla akıldaki fikirleri somut hale getirmek için çalışabilirsiniz. İlgilendiğiniz bir konuda profesyonel bir bakış açısı yakalamak, daha iyiçıkarmanıza yardımcı olabilir. Bu kavuşumun etkisi size o profesyonelliğin kapılarını açabilir. Hazırlandığınız her ne ise daha iyi çalışma imkanına sahip olabilirsiniz. Farklı insanlara fikirlerinizi açabilir, hem çalışma hayatı hem de kişisel gelişiminize destek olacak yollar arayabilirsiniz. Bu konudaki eksiklerinizi bilmek adına iyi bir dönemdesiniz. Dil öğrenmek,bilgisi edinmek ve tecrübelerden yararlanmak adına iyi bir alt yapı oluşturabilirsiniz.

15 Eylül’deki Başak yeniayı yaşantınızın önem sıralamasını yaptırabilir. Bu konuda her zaman çaba gösterseniz de buna bir destek bulamamakla ilgili sorunlarınız olabilir. Yeniay ile bu sorunları çözebileceksiniz. Emeğinize ve bilginize güvenin ancak bunları güncel tutmayı da ihmal etmeyin. Dikkatli ve özenli olduğunuzda karar vermekte zorlandığınız, uygulayamadığınız her şeyin bir çözümünü görebilirsiniz. Eğitimlerinize devam edebilir, kendi öğretilerinizi oluşturabilirsiniz. Bu anlamda yeni teklifler alabilir, yurtdışından ya da çalıştığınız alanların haricinde gelen görüşmeleri kabul edebilirsiniz. Bir başlangıç hedefliyorsanız bunun gereklerini de oldurmalısınız. Maddi ve hukuki açıdan işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Çıkacağınız seyahatler ya da bunlarla ilgili planlar konusunda profesyonel destek almak işinizi kolaylaştırabilir. Kendinizde bu gibi danışmanlık hizmetleri verebilecek bir yeti olduğunu düşünüyorsanız, geliştirebilir ve uygulamaya geçebilirsiniz. Kendinizde yaptığınız bu yeniliklerin tamamı özel hayatınıza, sosyal çevrenize de taşımalısınız. Detayları kullanmaksa mevzu, bunun da önemli bir detay olduğunu unutmamalısınız. Bu sayede unuttuğunuz başka duyguları da hatırlayabilirsiniz. Kapınızı çalan insanlara karşılık vermeye çalışın, bir adım atın. Hayatın size uzattığı zeytin dalını tutun, o dalın devamının olduğunu göreceksiniz.

23 Eylül’de Güneş’in Terazi burcuna geçişi beraberhayatınız ve insan ilişkilerinizle ilgili önemli dönemeçlerle karşılaşabilirsiniz. Yorulduğunuzu hissettiğiniz anda sizi devam ettiren bir güç olduğunu düşünebilirsiniz. Bunun bir güç mü yoksa fedakarlık mı olduğuna emin olmalısınız. Zira kendiniz ve çevreniz arasında kalabileceğiniz gibi kapasitenizin üzerine çıkan gündemlerle de ilgilenebilirsiniz. Kendinizi bunu yapmak yerine hem çalışma koşullarınız hem de bir arada olduğunuz kişilerle aranızda bir denge oluşturmalısınız. Hayatınızın sadece işle tanımlanmasından, bahsedilmesinden rahatsız olabilirsiniz. Bunu kırmanın sizin elinizde olduğunu ve bu etki altındayken de önemli fırsatlar yakalayacağınızı bilmelisiniz. Çevrenizle, hayatınızdaki kadın figürlerle olan iletişim biçiminize dikkat edebilir, daha ılımlı ve insani yaklaşımlar sergilemeyi tercih edebilirsiniz. Yeni sorumluluklar alabilir, bugüne kadar yapmadığınız ya da kaçtığınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Özellikle devletle ilgili konular, hukuksal gündemler ve danışmanlık hizmetleri gibi alanlarda şansınız yüksek olabilir. İş kurmanız ya da var olan işinizi geliştirmeniz adına ortaklıklar yapabilirsiniz. Hissettirmediğiniz, dışa vurmadığınız ama içten içe rahatsız olduğunuz yalnızlık duygusunu kırmak ve bunun için destekler almak için ideal bir zamandasınız. İlişkiler, evlilik ve ev hayatı, yaşam tarzınız ve dışarıya bıraktığınız fiziksel, psikolojik etkileri iyileştirip güzelleştirme noktasında kendinizle ilgilenebilirsiniz. Kendi kurallarınızdan ve sınırlarınızdan uzaklaşmaya çalıştıkça insanların size yaklaştığını görebilirsiniz.

29 Eylül’de Koç burcunda gerçekleşecek dolunayın beraberinde getireceği köklü değişikliklere hazır olun. Kurallara siz mi hükmediyorsunuz yoksa kurallarınız mı size hükmediyor bilemeyebilirsiniz ancak cevaplar önünüze serilecektir. Bunlara yer açın, geçmişin yükünü ve birtakım bağımlılıklarınızı artık geride bırakın. Eğer gerçekten gerekli ve önemli olsaydı, her şeyin ve herkesin sizinle kalmaya devam edecek olduğunu unutmayın. Bu bilgiyi kullanabileceğiniz yeni bir ev ve yaşam ortamı oluşturabilir,konusunda önemli teklifler ve girişimlerle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi hangi koşulda mutlu ve rahat hissedecekseniz onun temelini atacağınız bir dönemdesiniz. Bu noktada, ailenizle yapacağınız konuşmalar da önemli olabilir. Sorunlarınızı dile getirmek, ortak gündemlerinizi konuşmak ve bir sonuca bağlamak adına fırsatlar bulabilirsiniz. Motivasyonunuzun yüksek olduğu kadar sinir sisteminizin de çeşitli nedenlerle zorlanması, öfke patlamaları oluşturabilir. Hesapları, kapatmak için açtığınızı hatırladığınızda bunların hepsinden korunabilirsiniz. Evlilik, ev sahibi olmak, ev ve aile sorumlulukları gibi konuların ön planda olması sizi bunlardan uzaklaştıran her şeye son vermenizi kolaylaştıracaktır. Coğrafya değil, o coğrafyayı nasıl şekillendirdiğiniz kaderinizi belirler.

Motivasyon Sözü: “Yaşamın amacı, kalp atışınızı evrenin ritmine uydurmak, kendi doğanızla doğayı eşleştirmektir.”

Eylül 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>