Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim

Terazi Burcu Aylık Burç Yorumu

Ağustos 2023

Terazi Burcu

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Kova burcunda 1 Ağustos'ta gerçekleşecek dolunay size bir süredir hissettiğiniz yönsüzlük ve sevgisizlik hislerine karşı koyma gücü verebilir. Çözemediğiniz durumlar söz konusu olduğunda öfkelenmek, olmadığınız biri gibi davranmak yerine bunun neden kaynaklandığını görmelisiniz. Dolunay size görmekten kaçtığınız ya da fark edemediğiniz her şeyi sunabilir. İkili ilişkiler, sosyal konular ve duygusal meselelerde artık bir netlik oluşturmalısınız. Sizi rahatsız eden ve mutlu eden konularda bir ayrıma gittiğinizde ve buna sadık kaldığınızda buna göre karşılık bulabilirsiniz. Uzman desteği, aileniz ya da aile gibi gördüğünüz kişilerle fikir alışverişi size yardımcı olabilir. Bir süredir ertelediğiniz etkinlikler, vakit ayıramadığınız hobileriniz varsa bunlara odaklanabilirsiniz. Zihninizi farklı bir şekilde çalıştırdığınızda hayatınızda da farklı bir şekil alabilirsiniz.

2 Ağustos’ta Merkür ve Satürn'ün karşı karşıya oluşu, hayatınızda neyin etkili olacağına karar vermenize yardımcı olabilir. İki seçenek arasında kalmak yerine her şeyin sırasını, zamanını ve önemini belirlemekle uğraşmalısınız. Kendi içinizde çözmeye çalıştığınız konular varken başkalarının sorunlarıyla ilgilenmek, aynı ilgiyi kendinizden esirgemek sizi bir kaçışa sürükleyecektir. Bunun sağlığınızı ve sorumluluklarınızı gölgede bırakmaması için hayatınızdaki insanlarla aranızda bir sınır oluşmalıdır. Bu sayede fedakarlıklarınız suistimal edilmeyecek, hakkınızda olumsuz konuşan kişilerden uzaklaşabileceksiniz.

13 Ağustos’ta Güneş ve retro Venüs'ün Aslan burcunda bir araya gelişi ile hem arkadaşlıklar hem de yatırımlarla ilgili konular gündeminizde yer bulabilir. İyi giden konuların ve bunların korunamaması durumunda sorun sadece çevresel değil bireysel de olabilir. Bu kavuşumda kendi tutumlarınızın, egonuzun ve fikirlerinizin işleme biçiminizin hayatınıza olan etkilerini daha net görebilirsiniz. Bu sayede hem yanlış anlaşılmaların önüne geçecek hem de kendinizle ilgili revizeye gidecek hem de size hata yaptıran diğer faktörleri de etkisiz hale getirebileceksiniz. Para kazanabilmek, hayatınızı daha yüksek standartlara çıkarabilmek için yaptığınız yatırımları dikkatle takip etmelisiniz. Burada bir kayıp yaşamanız söz konusu olabilir. Böyle bir durumda sakin kalmalı, gerektiği noktada yardım istemeyi ihmal etmemelisiniz.

16 Ağustos'ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay size artık kendinize ve geleceğinize odaklanmak konusunda önemli fırsatlar sunabilir. Bu kez birilerinin sizin için bir şeyler yapması değil, sizin başrolde olmanız gerekiyor. Bunu yoğun ve net bir şekilde hissedebilirsiniz. Yeni projeler oluşturmak, parasal konulara ağırlık vermek ve gelirlerinizi arttıracak işlerin peşine düşmek isteyebilirsiniz. Sosyal bir dönem olabilir ve insanların dikkatini duruşunuzla, yaptıklarınızla çekebilirsiniz. Destek görmek konusunda şanslısınız. Daha dışa dönük, enerjik ve yüksek motivasyonla yaşayabilirsiniz. Hayatınızın bu ihtişamından hoşnut kaldığınızı gördüğünüzde bunu sürdürmek için emek vermekten geri durmayacaksınız. Kendinize nasıl bir hedef koymanız gerektiğini düşündüğünüzde, hayatınıza ve çevrenize bakarak cevabı bulabilirsiniz.

Güneş’in 23 Ağustos’ta Başak burcuna geçmesiyle beraber daha durağan ama daha kendinize dönerek çalışacağınız bir sürece girebilirsiniz. Bugüne kadar bunu yapamamış olmak motivasyonunuzu kırsa da şimdi onu tamir ediyor ve yeniden başlıyorsunuz. Ruhsal olarak kendinize yatırım yapmanız gereken bir dönemdesiniz. Bunu değerlendirmek adına sizin için iyi olan ve size iyi hissettirecek konuları belirleyip onları hayatınızda somut bir hale getirebilirsiniz. Kuru duayı çabalarınızla süslemek, gerçekten size ve çevrenize faydası olabilecek işlerin peşinden koşmak önceliğiniz olabilir. Seçici bir çevrede seçici konularla vakit geçirmek sizi manevi bir sterilizasyona götürebilir. Bu sayede gerekli-gereksiz ayrımını daha net yapabilir, insanları daha iyi tanıyabilir ve yaptıklarınızın nasıl karşılık bulduğunu görebilirsiniz. Tüm bunları görmek, gördüğünüzü anlamakla ilgili tereddütlerinizi aşabilirsiniz. Dolayısıyla da hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınızın dengesini bozmamaya özen göstermelisiniz. Günün sonunda size sadece bunun gerekli olacağını unutmayın. 23 Ağustos’ta Merkür’ün Başak burcunda geri hareket edecek olması size buradaki gerilimi ve yoğunluğu gösterebilir. Bunu yenmek isterken daha olumsuz durumlarla karşılaşmamak kendinizi baskılamamalısınız. Akışında kalmayı, duyguları yaşamayı, gerçeklerle yüzleşmeyi kendiniz için zorlaştırmamalısınız. Gizli haberlerin ortaya çıkması, işle ya da sağlıkla ilgili beklenmedik durumların söz konusu olması, bazı konuların başka tarafları olduğunu öğrenmek gibi gelişmelere tanık olabilirsiniz. Dinlenin, anlayın ve ona göre hareket edin. Ruhunuzun kırışıklarını açmak isterken kalıcı ve yanık izler bırakabilirsiniz, bundan vazgeçin.

27 Ağustos’ta Mars’ın burcunuzdaki seyrine başlamasıyla beraber hem adım atmak isteyip hem kenarda beklemekle günlerin geçeceğini düşünebilirsiniz. Ancak yaşadıklarınızı doğru analiz ettiğinizde ve sadece isteklerinize odaklandığınızda bunun tam tersi olacağını görebilirsiniz. Hayatınızı ve ilişkilerinizi güzelleştirmek, kendinize daha iyi bakmak sizin için önemli bir motivasyon olabilir. Bunu korumak için yalnız kalmak ve çevrenizden destek almak noktasındaki dengeyi kurmalısınız. Kendinizi ne kadar dışa bağımlı hissederseniz o kadar zorlanırsınız. Ancak bu destek dengesini bir kere doğru bir şekilde kurar, kendi yapabileceklerinize inanmaya başlarsanız zorunuz tahmininizden daha da kolaylaşacaktır. Yeni işbirlikleri ve tanışmalar, yeni tutum ve tarz arayışları bu dönem gündeminizde yer tutabilir.

29 Ağustos’ta Boğa burcundaki Uranüs'ün geri hareketine başlamasıyla korktuğunuz ya da güvenmediğiniz için geri plana attığınız her şeyi dışarı çıkarabilirsiniz. Hayatın saklanarak yaşanacağına dair yanlış bilgilerinizi doğrularıyla değiştirmelisiniz. Kendinizle karşı karşıya gelmemek için bunu yapmak zorunda olduğunuzu unutmayın. Bugün elde ettiklerinizi yarın da bulabilmek için bazı riskleri almalısınız. Yeteneklerinize, çevrenize ve aile desteklerinize güvenerek bir şeyler yapmalısınız. Bu bir eğitim olabileceği gibi kazanç elde edeceğiniz bir alana yönelmek de olabilir. Cesaret etmek ve konfor alanından çıkmaya çalışmak size her zaman önemli kazançlar getirebilir. Buna duygusal konulardaki iyi gelişmeler de dahildir.

31 Ağustos'ta Balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile beraber hemhayatınızı hemde gündelik durumunuzu iyileştirecek gelişmelere tanık olabilirsiniz. İş görüşmeleri yapmak, ne istediğinden emin olmak, hayatınıza çeki düzen vermekle ilgili soru işaretleriniz cevap bulabilir. Yaşantınızdaki belirsizliklerin sonlanmasıyla beraber adım atmanız da kolaylaşacaktır. Fark ettiklerinizi unutmadan yaşamanız hem beden sağlığınıza hem de mental yönünüze hizmet edecektir. Sağlıklı beslenme ve uyku düzeninizi gözden geçirerek, gerektiğinde doktor tavsiyesiyle hareket etmek isteyebilirsiniz.

Motivasyon Sözü: “Bazen aradığınız şey zaten oradadır.”

Ağustos 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 40' 34" R
Ay
Aslan
19° 22' 36" R
Merkür
Koç
29° 08' 38"
Venüs
Boğa
19° 07' 42"
Mars
Koç
11° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 03"
Satürn
Balık
17° 44' 52"
Uranüs
Boğa
23° 11' 54"
Neptün
Balık
29° 18' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 09"
Chiron
Koç
21° 27' 22"
Lilith
Başak
24° 58' 14"
True Node
Koç
14° 52' 34"
Son Güncelleme : 15/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>