Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz

Yengeç Burcu Aylık Burç Yorumu

Ekim 2023

Yengeç Burcu

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 5 Ekim'de Merkür'ün Terazi burcuna geçişi sizi ait olduğunuz ve iyi hissettiğiniz alanlara daha fazla yaklaştırabilir. Bunu kendini kısıtlamak ya da birilerine adamak olarak düşünmemelisiniz. Yaşadığınız yerin, yaşadığınız hayatın güzelleşmesi ve size hitap etmesi adına adımlar atacağınız bir zamana girdiniz. Aile içindeki önemli gündemler, ailenin kadın figürleriyle olan ilişkiler, fiziksel tadilat ve düzenlemelerle ilgilenebilirsiniz. Daha önce deneyip başarılı olamadığınız, istediğiniz pozitif ve iç rahatlatıcı sonucu elde edemediğiniz günlere üzülmeyi bırakmalısınız. Sahip olduklarınızı, bunları kullanarak yapabileceklerinizi düşündüğünüzde işlerin sandığınız kadar zor olmadığını görebilirsiniz. Kariyer, yaşam alanları ve aile kurmakla ilgili fikirlerinizi ertelememelisiniz. İşinizde ya da evinizdeki değişimleri, evlilik gündemlerinizi netleştirmek adına destekler görebilirsiniz. Tek başınıza olmadığınızı görmeniz için aileniz ve aile gibi gördüğünüz kişilerin önemli destekleriyle de karşılaşabilirsiniz. Bu konuda size uzatılan eli tutmaya çalışmalısınız. Çabanın ve dengenin karşılıklı olduğunu unutmayın.

9 Ekim'de Venüs'ün Başak burcuna geçişi ile sosyal mecralar ve ortamlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Her halinizle göz alıcı olmak isteyebilir, çalışmalarınızı bu yönde sürdürebilirsiniz. Niteliğin önem kazandığına inanıyorsunuz. Bu da sizi, altı boş ve uzun zaman alan konulardan uzaklaştırıp gerçekten bir sonuç alacağınız, ortaya eserler çıkaracağınız işlere götürebilir. Yeni görevler almak,başvuruları yapmak, mevcut çalışmalarınızı daha iyi yapacağınız bir düzen hazırlamak isteyebilirsiniz. Girişimleriniz karşılık bulacaktır. Duygusal ve sosyal ilişkiler konusunda da şansınız yüksek olabilir. Yaklaşımlarınız, konuşmalarınız ve ifadeleriniz sizinle ilgili pek çok detayı sunabilir. Bunu olumsuz yöne çevirmemek için düşüncelerinizi uygun kelimelerle ifade etmeye, yapıcı olmaya özen göstermelisiniz. Seyahat planları yapabilir, hemhem de sosyal hayatta yeni deneyimler elde edeceğiniz yolculuklara çıkabilirsiniz. Ulaşım ve iletişim araçlarınızı yenileyebilir, yedekleme işlemleri yapabilirsiniz.

11 Ekim'de Plüton Oğlak burcunda ileri hareketine geçişi ikili ilişkilerle ilgili kararlarınızı hızlandırabilir. Bazı dersler almış olmalısınız. Zira şimdi, bu dersler ışığında hareket edeceksiniz. Duygusal olarak yıpranmış, arada kalmış ve çaresiz hissedebilirsiniz. Bir özeleştiri yapmanız, bunun neticesinde daha sağlıklı ve mantıklı düşünmeye çalışmanız her şeyi değiştirebilir. Kendiniz bile olsanız, sizi yavaşlatan, geriye düşüren, mutlu ve sağlıklı hissetmenizin önüne geçen her şeyi revize etmelisiniz. Ortaklı işler ve yönetici figürleriyle olan görüşmelerinizde sadece hislerinize göre hareket etmemelisiniz. Gücünüzü ve sezgilerinizi, gerçek bir neden ve mutluluk için kullanıyorsunuz.

12 Ekim'de Mars'ın Akrep burcuna geçişi ile beraber her zaman takıldığınız, çalıştığınız konulara veda etmelisiniz. Hayatın hızla ve yeniliklerle değiştiği bir dönemde, siz eskilerde kalmamalısınız. Alacağınız kararlarla hem yetilerinizin farkına varacak hem de yeni çevreler edinebileceksiniz. Eğlence ve aşk hayatıyla ilgili beklentilerinizin karşılanması için bazı tutumlarınızı değiştirmeniz gerekebilir. Gizemli olmak, saklanmak size olan ilginin de saklanmasına sebep olabilir. Taktikler yerine gerçek hislerinizi ortaya koyun. Ekonomik koşullarınızı ve ruhsal durumunuzu iyileştirebilecek atılımlar yapabilirsiniz. Seyahat planlarınız, gezip gördüğünüz yerler ufkunuzu genişletebilir.

14 Ekim'de Terazi burcundaki Güneş Tutulmasıyla fiziksel ve duygusal ev kavramınızla ilgilenebilirsiniz. Yaşamak istediğiniz yeri ve düzeni kararlaştırabilir, evinizle ilgili değişiklikleri de buna göre yapabilirsiniz. Taşınmak, ev dekorasyonuyla ilgilenmek, evden yürütebileceğiniz ya da aile desteğiyle yapacağınız çalışmalara zaman ayırmak gibi konular gündeminiz olabilir. Burada önemli olanın, iyiye gitmeyen durumları fark etmek, işe yaramayan eşyalardan ve konulardan uzak durmak olduğunu unutmayın. Ezbere ya da öylesine yapacağınız değişimlerle değil, hayatınızın gidişatını etkileyecek konularla karşı karşıyasınız.

20 Ekim'de Güneş ve Merkür'ün Terazi burcundaki kavuşumu satın alma, taşınma gibi ev işlerinizi hızlandırabilir. Gökyüzünün ve şartların desteğini aldığınız bir dönemdesiniz, bunu değerlendirin. Evinizle ilgili değişiklikleri netleştirebilir, parasal durumunuza göre ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bunu hak ettiğinizi düşünmek, bencillik duygusunun getirdiği olumsuz hissi silebilir. Düşünceleri uygun bir dille ifade ettiğinizde, kuralına göre oynadığınızda işlerin lehinize sonuçlanması özgüveninizi arttıracak ve size potansiyelinizi hatırlatacaktır. Bu durum bir son nokta gibi görünse de, huzurlu hissetmenize engel olacak konuları hayatınızdan uzak tutacağınız bir başlangıça giriş yapıyorsunuz.

22 Ekim'de Merkür'ün Akrep burcuna geçişi sevdiklerinize karşı tutumlarınıza dikkat çekebilir. Kullandığınız ifadelerin bir sevgi göstergesi olduğundan emin olmalısınız. Sevgi anlayışınızın karşınızdaki kişinin beklentilerine uymasına önem verin. Bu sayede farkında olmadan kurduğunuz duygusal baskının ve kıskançlık hissinin önüne geçebilirsiniz. Yeni adımlar atmaya oldukça yatkınsınız, sizi bir değişime sürükleyen gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşturacağınız, sezgilerinizin sizi doğru noktaya taşıdığını göreceğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatınızın bu evresi, hayallerinizi önünüze serebilir. Odaklanmanız gereken şey, bunun sağlayacağı mutluluk olmalıdır.

23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişi beraber aileniz ve aşk hayatınız, çocuklarınız veya ebeveyn olmakla ilgili kararlarınız, ileriye dönük hedefleriniz gündeminizde yer bulabilir. Hayattaki sorumluluklarınız ve istekleriniz arasında sıkışıp kalmak yerine hepsini uygulayabileceğiniz ve bundan keyif alabileceğiniz bir düzen kurabilirsiniz. Yolunuzun aydınlandığını fark edin. Çocuklarınızla ilgili kararlar alabilir, çocuk sahibi olmak ve çocuklarla ilgili alanlarda faaliyet gösterebilirsiniz. Duygusal bir sorumluluk gibi görünse de, becerilerinizi kullandığınızda kendinize yeni alanlar da bulabilirsiniz. Yeni hobiler edinebilir, kendinizi keşfederek nasıl mutlu olacağınıza dair konuları düşünebilirsiniz.

28 Ekim'de Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay Tutulması ile, arkadaş çevrenizi ve seçimlerinizi büyük ölçüde değiştirebilirsiniz. Mutlu olma yöntemleriniz değiştikçe çevrenizin ve hayatınızdaki insanların da değişmesi gerekecektir. Bu konuda ısrarcı olmayı bırakmalısınız. Yeni ilişkilere açılabilir, yeni deneyimler elde edebilirsiniz. Kendinizi kısıtlamanın sizi yalnızlaştırdığını ve gizli bir ego oluşturduğunu görebilirsiniz. Tüm bunların ışığında hedeflerinizi gözden geçirebilir, hayattan beklentilerinizi uzun vadeli hale getirebilir, maddi kazanımlarınızı değerlendirecek alanlara geçiş yapabilirsiniz.

29 Ekim'de Merkür ve Mars'ın Akrep burcunda bir araya gelmesi, duygusal konuşmalarınıza etki edebilir. Tepkilerinizi doğru bir dozla ve üslupla yansıtmalısınız. Bu noktada karşınızdaki insana vereceğiniz mesaj ve izlenim önemli olacaktır. Dolayısıyla gereksiz, yüksek ve baskıcı bir tutum sergilememeye dikkat etmenizde fayda var. Hırs ve isteği olumlu yönde kullanmak adına fikirlerinizi uygulamaya alabilir, konuyla ilgili araştırmalar yapabilirsiniz.

Motivasyon Sözü: ‘Keşke’ kaybedenin mazereti ise; ‘yapabilirim’ kazananın olumlamasıdır.”

Ekim 2023

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>