Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize açılmanız için koşullarınız hazır, cesaretsizliğinizi atıp bir hamle yapmanız gerekiyor. Önümüzdeki günler içinde, koşullar çıkarınıza gelişip yardımcınız olacak.

Çalışma arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz.Önemli bir işi başkalarının eksiklikleri yüzünden kaçırmak istemiyorsunuz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırma çabalarınız çabuk sonuç verebilir.

Bugünlerde parayla alakalı bazı tartışmalar söz konusu. Birkaç alacağınız var. Bunlardan birinden umutlu görünmüyorsunuz, ama bu konuda yakında sürprizler olabilir.

Daha ılımlı yaklaşımlarla yaşadığınız iletişim sorunlarınızı aşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın günlerde bazı umutlarınızın boşa olmadığı ortaya çıkacak. Dostlarınızın size sunduğu yeni tanışmalar, yeni insanlar yaşamınıza zenginlikler katabilir. Yaşadığınız kırgınlığı şu günlerde bitirmeye niyetlisiniz. Kendinizi çıkmaz içinde gördüğünüz bir konu, yeni edindiğiniz dostlardan birinin devreye girmesiyle çözülebilecek gibi görünüyor.

1 Ocak 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 09:53 itibariyle gerçekleşen Mars-Neptün görünümü, çalışma hayatımız, kişisel anlamdaki girişimlerimiz ve aşk hayatımızla ilgili meselelerin dikkatlice ele alınmasını gerektiriyor. Aşkta güzel sözler duymaya, sevgiyle yol almaya, hayallerimize göre ilerlemeye önem veriyoruz. Ancak yaşadığımız ilişkinin kafamızı kurcalayan noktalarını da gözden kaçıramayız. Ne kadar tutarlı ve ne kadar gerçek diye bakmak lazım. Eğer yeni bir ilişkimiz varsa, öncelikle karşımıza çıkan kişiye bakacağız. İş hayatı nasıl, sorunları var mı, yaklaşımları bizde soru işaretleri uyandırıyor mu, bunların tümü önemli. Eski yaşanmışlıkları unutmadan, yenilikleri aklımız başımızda ele alacağız. Bu görünüm artık boş sözlere değil, gerçekten ayağı yere basan gerçeklere göre, aşkı kritik etmenin hayal kırıklığı yaşamamak adına önemini vurgulayıcıdır. Yaratıcı tarzda yeteneklerimizi, hobilerimizi geliştirmenin, mistik ve sanatsal çalışmalara yönelmenin de belirteci olarak kıymet taşımaktadır. Bu anlamda olumlu görüyorum. Saat 19:23 Ay-Uranüs olumlu görünüm etkisinde, özgür hareket etmek ve yaşamımızı düzene koymak gerektiğini düşüneceğiz. Saat 20:38 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla duyarlılığın işaretçisi olsa da, asıl arzunuz özgürce yaşamaktır. Sıradan, tekrarlanan ve her gün yinelenen bir hayat yerine, hem ilişkide hem özel hayatınızda değişimden yanasınız. Şu sıralarda biraz içinize kapanmış olabilirsiniz. Belki de bu yüzden duygularınızı gizliyorsunuz. Bu görünüm, farklı bir şeyler yaparak kendinizi mutlu etmenize yardımcı olabilir. Saat 21:04 Ay-Satürn görünüm etkisinde, parasal konularda hesabınızı biliyorsunuz. Ancak yine de tam anlamıyla güvendeyim diyemiyorsunuz. Çünkü dünyanın hali belli olmuyor. İnsan hakikaten garanti altında olmak istiyor. Şöyle bir düşündüğünüzde sizi içten içe rahatsız eden meseleler var. Hiçbir yere tam olarak ait olmadığınızı bile düşünebilirsiniz. 2017 Yılının sizlere hayırlı mutluluk, sağlık, başarı ve şans getirmesini dilerim.

1 Ocak 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını gizlemek yerine olduğu gibi ifade etmek çok kolay olacak. Gökyüzünde bu anlamda destekleyici etkiler var.

1 Ocak 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın dostlarınıza ve ailenize daha fazla ilgi gösterebileceğiniz bir ay. Ayın ilk günlerin tipik bir Akrep olarak eli bol davranıyorsunuz. Fakat art niyetli kişilere karşı uyanık olmalısınız. Günün Atmosferi:Yeni yıla dinamik ve enerji dolu bir başlangıç yapıyoruz. Bugün yıllık burç yorumlarınızı da yayına aldık; okumanızı öneririm Niobe'ce. 2017'nin ülkemize huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte iyi yıllar dilerim. Sağlık ve sevgi ile kalın...

1 Ocak 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularda daha tutkulu davranabilirsiniz. Yakın beraberliklerde ve ev hayatında daha akılcı olmak gerekebilir.

1 Ocak 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyüklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz ancak yaşam enerjinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Artık olaylara daha özgür ve mantıkla bir açıdan bakıyorsunuz.

1 Ocak 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hanım arkadaş ve akrabalarınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak ve güçlü olacak. Parasal konulara yönelik çok olumlu ve güzel gelişmeler meydana geliyor. Beklentilerinizin gerçekleşeceği bir dönemdesiniz.

1 Ocak 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinizle ilgili konularda yaşadığınız kaygı ve endişe sizi yanlış adımlara veya yanıltıcı durumlara sürükleyebilir. Sanatsal ve yaratıcı çalışmalarda başarılı olabilirsiniz ancak bunun dışındaki uğraşlarda enerjinizin boşa gittiğini hissedebilirsiniz.

1 Ocak 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

1 Ocak 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 21' 22" R
Ay
Aslan
02° 33' 34" R
Merkür
Koç
27° 31' 40"
Venüs
Boğa
17° 26' 42"
Mars
Koç
09° 58' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 05' 41"
Satürn
Balık
17° 39' 00"
Uranüs
Boğa
23° 07' 07"
Neptün
Balık
29° 16' 46"
Plüton
Kova
02° 04' 35"
Chiron
Koç
21° 23' 07"
Lilith
Başak
24° 49' 08"
True Node
Koç
14° 54' 58"
Son Güncelleme : 13/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>