Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize açılmanız için koşullarınız hazır, cesaretsizliğinizi atıp bir hamle yapmanız gerekiyor. Önümüzdeki günler içinde, koşullar çıkarınıza gelişip yardımcınız olacak.

Çalışma arkadaşlarınızdan biri sizinle yakından ilgili. Bu yakınlaşmaya daha sıcak bakabilirsiniz.Önemli bir işi başkalarının eksiklikleri yüzünden kaçırmak istemiyorsunuz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırma çabalarınız çabuk sonuç verebilir.

Bugünlerde parayla alakalı bazı tartışmalar söz konusu. Birkaç alacağınız var. Bunlardan birinden umutlu görünmüyorsunuz, ama bu konuda yakında sürprizler olabilir.

Daha ılımlı yaklaşımlarla yaşadığınız iletişim sorunlarınızı aşacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın günlerde bazı umutlarınızın boşa olmadığı ortaya çıkacak. Dostlarınızın size sunduğu yeni tanışmalar, yeni insanlar yaşamınıza zenginlikler katabilir. Yaşadığınız kırgınlığı şu günlerde bitirmeye niyetlisiniz. Kendinizi çıkmaz içinde gördüğünüz bir konu, yeni edindiğiniz dostlardan birinin devreye girmesiyle çözülebilecek gibi görünüyor.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni yılın ilk gününe, saat 09:11 Ay-Yengeç burcu seyriyle adım atıyoruz. Her şeyi ve herkesi kontrol altına alma güdünüz, özellikle çalışma hayatınız ve gündelik temponuz içinde fazlasıyla etkin olabilir. Bu durumun ana sebebi, sorumluluklarınızın üstesinden başarıyla gelmek ve etrafınızdaki kişilerin takdir ve saygısını kazanmaktır. Günlük aktiviteniz içindeki yoğunluğun kimi zaman gerilime yol açabileceği bugün, bazı konularda kısıtlandığınızı, bir tür yalnızlık duygusu içinde kendinizi ister istemez gözden geçirdiğinizi hissedebilirsiniz. Bu aslında gayet olumludur. Kimi zaman insan, durduğu yeri ve varmayı düşündüğü hedefi geriye çekilerek sessizce ele alabilir. Böylece eksikleri anlar ve tamamlamaya çalışır. Lakin, bu haliniz, aşırı duygusal tepkiler göstermenize, hareketsiz bir şekilde her şeyin kendiliğinden oluşmasını beklemenize neden oluyorsa, sorun var demektir. O zaman bugün öncelikle dikkat etmeniz gereken nokta, aile, iş, para, aşk hangi mevzuda olursa detaylar içinde kaybolmadan asıl bütünü görmeye çalışmaktır. Böylece günü dağılmadan, her anını olumlu bir şekilde değerlendirmeniz mümkün olabilir. 2018 yılının sizlere arzu ettiğiniz mutluluk, şans, sağlık ve başarıyı getirmesi dileğimle,

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilinin sorunlarına karşı duyarsız değilsin ama sürekli aynı şikayetleri dinlemek seni yorabilir.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, heyecanlı tanışmalar ve aşkta giderek artan bir mutluluk söz konusu. Bitişler ve mutsuzlukların yerini artık güzel birliktelikler alacak. Kendinizi ve ruhunuzu yenilemenin tam zamanıdır. Var olan ilişkilerde ise aşkınızı tekrardan yapılandırmak adına yeni adımlar atıyor olacaksınız.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni yılın ilk gününde yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. Eğitim almak istediğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Akademik konulardaki işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Duygusal yönden zorlanabilirsiniz, kontrolü ele almak iyi olabilir.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hanım arkadaş ve akrabalarınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak ve güçlü olacak. Parasal konulara yönelik çok olumlu ve güzel gelişmeler meydana geliyor. Beklentilerinizin gerçekleşeceği bir dönemdesiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yıla girerken yakın dostlarınız, partneriniz veya eşinizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olacağı bugün ilişkilerinizde ılımlı davranmanız faydalı olacak. Mutlu yıllar.

1 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün içinde büyük ve önemli meselelerle uğraşmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda romantik ve sevecen davranışlar ön plana çıkacak.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın ilk günü Ay Yengeç burcunda seyahat ederken uzaklardaki tanıdıklarınızla vakit geçirmek, onlara telefonla ulaşmak, hatta görüşmek için seyahat planlamak için harika bir gün. Hiç durmayın hemen harekete geçin. Eğitimler, akademik konular yeni yılda geliştireceğiniz yeni felsefi yaklaşımlarla haşır neşir olabilirsiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

1 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 13' 32" R
Ay
Terazi
15° 29' 10" R
Merkür
Boğa
05° 20' 11"
Venüs
Boğa
24° 56' 12"
Mars
Koç
14° 37' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 54"
Satürn
Balık
18° 03' 57"
Uranüs
Boğa
23° 28' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 39"
Lilith
Başak
25° 29' 38"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>