Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kalıcı bir ilişki için henüz erken olduğu yolundaki sınırlamanız, şansınızı da sınırlıyor. Oysa gönlünüz şu günlerde ciddi, kalıcı ilişkilere hazırlıksız bir görüntü içinde değil.

Bir yetkilinizle iletişim sorununuz var. Sorunun ortadan kalkması, daha çok ona bağlı görünüyor. Görüşme trafiğiniz çok yoğun. Bunların bazıları kariyeriniz açısından çok özel anlamlar taşıyabilir.

Tasarruf, yatırım ya da parayı herhangi bir biçimde değerlendirme anlamında pek olumlu bir imaj sahibi gibi görünmüyorsunuz. İyi haberler alabilirsiniz. Ama sizin parayla ilişkiniz, yakınlarınıza haklı korkular yaşatabiliyor.

Tepkimeciliğiniz, bazı doğal davranışları yapaylarla karıştırma derecesine varmış gibi. Yapmacık davranışlara karşı çok tavırlısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinizi gerçeklerle çakıştırma çabanız, hayallerinizin bir kısmının mucizeler gerektirdiğini görmenizle netice verebilecek. Başarı ve başarısızlık sizin için hayatın temel iki öğesi gibi. Birinin tutkusu ve diğerinin korkusuyla yorgun düşüyorsunuz. Oysa hayatı bu gerginliği yaşamadan sürdürebileceğiniz hasletleriniz var.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:20 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, kişi kendine ait sınırlarını korumaktan yana. Bazı ters giden durumları bile olgunlukla karşılayabilir veya böyle karşılaması doğru olur. Zaten hatasız ve önyargısız bir şekilde durum ve insanlara yanaşırsak biliniz ki, huzurunuz kaçmaz. Saat 23:38 Ay-Merkür görünüm etkisinde, gelişmeleri, aldığımız duyumları akıllıca gözden geçirebiliriz. Ancak pire için yorgan yakmayalım. Başarılı, huzurlu, esenlik dolu bir hafta geçirmemiz dileğimle,

10 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Bireysel hareket ediyorsun! Bugün konuştuğun ve sırrını paylaştığın insanların ikiyüzlü davrandığını fark edeceksin. Özellikle çalışma ortamındaki hırslı insanların yaptıklarına inanamayacaksın. Bu durum bireysel hareket etmene neden olabilir. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, gelir gider hesaplamalarıyla uğraşmak zorunda kalabilirsin. Yeni başlayan bir ilişkin varsa baskı hissedeceğin bir gündesin. Kendine has özgür tavırların ailen tarafından destek görmeyebilir. Bu durum öfkeli ve sıra dışı konuşmalar yapmana neden olacak. İsteklerin ve ev yaşamınla ilgili bazı sorunlarla tek başına mücadele vermek zorunda kalabilirsin.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte gururunuzdan kaynaklı yapmış olduğunuz bazı hatalar varsa artık bunu daha fazla büyütmeden konuşmalı ve olayların gerçek nedeniyle yüzleşmelisiniz.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişim sorunları çıkabilir. Karşınızdaki kişileri zorlamamaya dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğleden sonra sözleşmeler için uygun koşullar söz konusu. Ticari konularda yeni fırsatlar gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizde sizden yaşça küçük herkese daha fazla vakit ayırıp sevginizi ifade edin. Size bu aralar ihtiyaçları var. Çevrenizde değişime hazır olun.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Komşu ve kardeş ilişkileriniz gündeminizde yer alırken yakın çevrenizle sıkı bir iletişim halinde olabilirsiniz. Ziyaret, görüşmeler ve kısa yolculuklar açısından hareketli ve aktif bir gün geçirebilirsiniz.

10 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim becerilerinize güvenin. Bugün etkinliğinizi pozitif yaratımlar için kullanın. Yakın çevreniz tarafından eleştirilebilirsiniz. Şüpheyle olayların üstüne gidip, kendinizi ve etrafı zorlamayın.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sorumlulukları üzerinizden atmak isteseniz de haftanın ilkgünü hesapları toparlamak yine size düşer. Yeni senenin planlarını yapmak, gelecek hedeflerinizi masaya yatırmak için kararlı bir gündesiniz. Komşuluk ilişkilerinizde çözmeniz gereken bir konuyla uğraşabilirsiniz. Kardeşinizin alacağı önemli bir karar için sizin de fikriniz ön plana çıkabilir. Kısa seyahatler gündem yaratır.

10 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

10 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 23' 18" R
Ay
Balık
22° 54' 38"
Merkür
Koç
19° 01' 08"
Venüs
Boğa
06° 01' 53"
Mars
Koç
02° 52' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 54' 45"
Satürn
Balık
16° 55' 35"
Uranüs
Boğa
22° 34' 53"
Neptün
Balık
29° 01' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 13"
Lilith
Başak
23° 47' 27"
True Node
Koç
15° 23' 35"
Son Güncelleme : 04/05/2024 12:01

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>