Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kimi yerde yaşamınızla çelişen hayata bakış zenginliğinizi dışa vurmak için daha fazla beklememelisiniz. Size bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz.

Umutsuzluğa kapalı mizacınız bazı küçük çıkışları zorlamaya devam edecek. Sağlıklı ilişkiler, sağlıklıortamına yetemiyor. Dönemsel sorunlar, birçokları gibi sizin de elinizi kolunuzu bağlamış görünüyor.

Teminat altında olduğunu söylediğiniz sorumluluklarınızın bazı güvensizlikleri var gibi. Parayla ilişkiniz biraz karmaşık. Daha düşünceli harcamalarla, birçok şeyi yoluna koyabilirsiniz.

Genel anlamdaki boşluğunuzu aşk hayatınızdaki yalnızlığınız yaratıyor. Gönlünüzün boşluğu, bütün hayati ilişkilerinizde etkisini gösteriyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızın, tarafınızdan teminat altında olduğu şeklindeki savunmanız, size kısmen bir haklılık veriyorsa da bu, çok güvenli ve sevgili ilişkilerden kaçmanız için bir gerekçe değil. Sosyal hayatınıza yönelik eleştirel bakışların çoğunun tutuculuk olduğunu düşünüyorsunuz. Kişiliğiniz, statüko içinde hareketsiz bir yaşamı kolay kabulleneceğe benzemiyor.

9 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 18 Şubat 2019 tarihine kadar düz seyirle Balık burcunda ilerleyecek Chiron, bize zayıflıklarımızı bize hatırlatarak, yaralarımızı iyileştirmek için uyarıcıdır. Bu uyarı doğal olarak bu konuyla daha fazla ilgilenerek şifa bulmamızı sağlar. Şimdi bu tanımlamadan yola çıkarsak, görüyoruz ki bu dönemde aşk hayatımız, çocuklarımız, irade gücümüz, hayatı ele alış ve değerlendirme biçimimizle yakından ilgilenmemiz gerekecek. Çünkü aşk hayatınızda tek bir pürüz yaşanmasından bile korku duyabilirsiniz. Eğer kendinden oldukça emin bir kişiyle beraberseniz ve bu insan size arzu ettiğiniz kadar değer vermiyorsa, bu sevgiyi elde etmek için gereğinden fazla fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Çünkü sevgi sizin için gayet önemlidir. Yalnız kalmamak için böyle davranmak gerektiğini düşünürsünüz. Bir diğer konu, çocuğunuz sizi fazlasıyla yorabilir, üzebilir ancak gereğinden fazla iyi davranarak onun düzeleceğini umut edebilirsiniz. Eğer çocuğunuz olmuyorsa, çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşur, hatta başka çocuklara annelik-babalık yapmaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınızda kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

9 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İlginç gelişmeler yaşayacaksın! Bugün kafanı kurcalayan bir konuyla ilgili bakış açını tamamen değiştirecek yeni bilgiler edinebilirsin. Haftanın son günü sahip olduğun kaynaklarını sorgulayarak geçiriyorsun. Bugün sevgiline karşı tavrın çok net, gerekirse tüm kozlarını kullanmaktan yanasın. Sabahtan akşama değişen ruh halin seni karamsar bir hale sokuyor. Çünkü yapman gereken çokvar ve duygularına hâkim olmak istiyorsun. Evli ve çocukları olan bir Akrep burcuysan, tüm gün ailenle vakit geçirebilirsin. Aranızdaki sevgi bağının güçlendiğini görmek iyi hissettirecek. Akşamüzeri yakın akrabalarınla ilgili şaşıracağın konular gündeme gelebilir. Her ne kadar geri planda kalmaya çalışsan da olaylar bir hayli ilgi çekici olacak.

9 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili belirsiz olan konu ve olayları bugün netleştirebilirsiniz. İletişimde sağlayamadığınız olaylar ve olumsuzlukları bugün açıklığa kavuşturabilirsiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde daha çok hareket söz konusu. Ciddi görüşmeler ve gerçekçi planlar içindesiniz. Daha olumlu düşünmeye bakmalısınız.

9 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Karşılaşmak istemediğiniz durumlar karşınıza çıkabilir.

9 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha önceden hissettiğiniz bir duyguyu somut anlamda ve mantık çerçevesinde bir yere oturtarak karşınızdaki kişilerle daha rahat paylaşabilir, özel yaşamınızda sizi mutlu edecek görüşmeler yapabilir, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilirsiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gücünü sezgilerinden alan Akrepler, iletişimin önemli olduğu bir gündesiniz. Kendizi ifade etme arzunuz yüksek. Yakın çevrede gelişmeler, akrabalarla ilgili işler olası. Gün boyu sizi sınırlayan, ilerlemenize engel olan hedefleri, olay ve insanları gözden geçirebilirsiniz.

9 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Bir takım olaylara daha ciddi ve mesafeli yaklaşabilirsiniz. Duygusal meseleleri halletmek, masaya yatırmak için çok uygun bir gün değil. Kardeşle aranızdaki küskünlüğü ortadan kaldırmak için gayet iyi. Fikir ayrılıklarınızı mantıklı bir şekilde çözüme kavuşturmalısınız.

9 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

9 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 39' 00" R
Ay
Balık
26° 50' 57"
Merkür
Koç
19° 11' 55"
Venüs
Boğa
06° 21' 51"
Mars
Koç
03° 04' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 33"
Satürn
Balık
16° 56' 56"
Uranüs
Boğa
22° 35' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 07"
Lilith
Başak
23° 49' 14"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>