Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ciddiye almayıp karşılıklı olarak çöpe attığınız küçük problemleri, şu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışmaya niyetli gibisiniz. Aşk ilişkisi, hayati diğer ilişkilerden bağımsız olmasa da, bazen onlardan soyutlanmaya değebilir.

Sadece parlak fikirlerinizden söz etmeli, hak ettiğini elde edememiş, bu yüzden sorunlar yaşayan biri görüntüsü vermemelisiniz. Bugünlerde sizin için önemli olan bazı insanlarla görüşmeleriniz olacak.

Durumunuza asla razı olmuyor, her koşulu değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu çabanız, size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açacak.

Bazı ilişkilerde doğru tavır belirlemeniz için, bu kişileri mutlaka keşfetmeniz gerekecek. Sizinle ilgili parlak düşünceleri olan birilerinin sürekli gündemindesiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız bir haber yanınızdakilere sarılacak kadar sizi sevindirebilir. Bugünlerde kendinizi pek iyi hissetmiyorsunuz. Hangi sıkıntılı taşı kaldırsanız, altından ekonomik problemler çıkıyor. Bu sizi iyice bunalttığı gibi, rahatlatıyor da. Elinizden bu anlamda daha fazla bir şey gelemeyeceğini biliyor ve kendinizi suçlayamıyorsunuz.

5 Aralık 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler gün boyu burcunuzda ilerleyecek Ay etkisinde, ilişkinizi ilgilendiren konularda iradenizi ön planda tutmanız faydalıdır. Tartışma ve gerginlik yerine uzlaşı ve hoşgörülü davranmak belki de içinden çıkamadığınız birçok konuda size fayda getirebilir. Güç arzunuz bu saat itibariyle yükselir. İster istemez kendi fikirlerinizin kabulünden yana tavır alabilirsiniz. Saat 10:50 Ay-Pluto görünüm etkisinde dışa karşı güçlü görünmek isteriz. Çekiciliğiniz size apayrı bir hava katabilir. Eğer ilişkinizde dengeler sarsılmışsa ve buna sebep karşı taraf ise, kıskançlık ve ele geçirme arzunuz daha da yoğunlaşır.

5 Aralık 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Baskıya gelemiyorsun! Kazanmanı destekleyen iletişim gücü ile güne başlıyorsun. Önemli mevkilerde bulunan kişilerle bir arada bulunman, yeni çalışmaların da başlangıcı olacak. Kendi düzenini seven biri olarak, baskıya gelemiyorsun. Başkalarıyla paslaşarak çalıştığın zaman, başarılı olabileceğini bugün test etmelisin. Bugün aynı zamanda duygusal konulara çok fazla eğilimlisin. Bilinçaltında seni yönlendiren olaylara karşıt düşünceler içindesin. Birden fazla yolculuk organize etmek ve bu konularla meşgul olman içselleştirdiğin kaygı dünyandan çıkmana yardımcı olacak. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Sevdiğin insanlara karşı daha duyarlı ve yapıcı olacaksın. Ailende sana çok emeği geçmiş kişilerle ilişkilerini yeniden düzenlerken, hayatın bazen olduğu gibi kabul etmekten geçtiğini fark edeceksin.

5 Aralık 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olumlu ve iyi niyetli bir tutum içinde bulunabilir, gelişmeleri izleyebilirsiniz. Aslında verimli bir dönemde bulunuyorsunuz. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için gayret gösterin. Sorgulamalar içine girerek, kuruntulara kapılma ihtimalinizde var.

5 Aralık 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların daha fazla üstüne düşebilirsiniz. Yeni başlangıçlar için şanslı koşullar söz konusu. İkili ilişkilerinizdeki iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Ani çıkışlar ilişkileri zor durumlara sokabilir. Sorumlu olduğunuz konularda hassasiyet gösterebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

5 Aralık 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşlerinizi yokuşa süren ve sizi yavaşlatan insanlar hatalı hamle yapmanıza sebep olabilir. İş arkadaşlarınızla olabilecek gerginliklere dikkat edin.

5 Aralık 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Aralık 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu şüpheden, yersiz meraktan kaçınıp duygu durumunuzu koruyun. İhtiraslar açığa çıkabilir. Geçmişin yükünü güne yansıtmayın.

5 Aralık 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, ikili ilişkilerde önemli bir dönemece girmenize neden olur. Bu dönemde bir ayrılık ya da ilişkinizde durum değişikliği yaşayabilirsiniz. Kıskanmak ve şüphelenmek fiillerini yaşamınızdan çıkarmakta fayda var. Zira size hiçbir fayda sağlamaz. Cinsel organlar ve boşaltım sisteminizde hassaslık olabilir. Doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

5 Aralık 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

5 Aralık 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 59' 32" R
Ay
Kova
03° 14' 49"
Merkür
Koç
17° 07' 33"
Venüs
Boğa
01° 43' 08"
Mars
Koç
00° 10' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 36"
Satürn
Balık
16° 37' 36"
Uranüs
Boğa
22° 22' 50"
Neptün
Balık
28° 55' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 30"
Lilith
Başak
23° 24' 09"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 01/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>