Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizdeki sorunları konuşmuyor , her şeyi içinize atıyorsunuz. Böyle davranmaya devam ederseniz mutsuz olmanız kaçınılmazdır. Sevgilinizle her şeyi açık açık konuşmalısınız.

İş hayatınızda bir türlü istediğiniz mevkiye gelemediniz. Bu durumun baskısını sürekli üzerinizde hissediyorsunuz. Bugünlerde hırsınız ve çalışma temponuz oldukça yüksek. Sabırlı olun.

Maddi konularda yardım almaktan kaçınıyorsunuz fakat yardıma ihtiyacınız var. Gurur yapmak yerine size önerilen yardımları kabul etmelisiniz.

İletişimle ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz bugün kendinizi ifade ederken dikkatli olmalısınız. Yanlış anlaşılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sinirli ve gergin olabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı çok tutarsız davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Onları istemeden kırıyor, sonradan çok pişman oluyorsunuz. Bugün de sevdiğiniz bir insanı gereksiz yere kıracak ve onun gönlünü almak için çok uğraşacaksınız. Davranışlarınızda tutarlı olmalı ve sevdiklerinizin değerini bilmelisiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 11 Ağustos saat 12:47 Aslan Burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, başarılı birhayatı ve kariyerde yükselmek isteğinizi işaret ettiği gibi, bu konuda son derece tutkulu olduğunuzu gösteriyor. Siz ne olursa olsun isteklerinizi elde etmekten yanasınız. Baskıya gelemediğiniz gibi, özgürce karar vererek yaşamınızı sürdürmekten yanasınız. Haklısınız tabii ki, ancak ay sonuna kadar etkili Merkür ve Mars gezegenlerinin geri hareketi aileniz-yuvanız-çevreniz-eğitim veyahayatınız-yenilikler ve güvence konusunda geçmiş tecrübeler ışığında bugüne bakmamızı sağlıyor. Bir mola gibi. Durup, eski bir fotoğrafa tekrar bakmaya benziyor. Ayrıntılarda daha önce görmediğimiz veya umursamadığımız birçok noktayı fark ediyoruz. Bunlar doğru tespitlerde bulunarak ay sonu itibariyle olumlu yönde ilerlememizi ve karar vermemizi sağlayacak. Benim tavsiyem hedeflerinizi, sosyal ilişkilerinizi, amacınızı, finansal meseleleri, yatırımlarınızı, çıkarlarınızı göz ardı etmeden akıllıca hareket etmenizdir. Aceleci veya egonuza yenilerek kararlar almayınız. Gönülden sevgilerimle,

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş tutulması gerçekleşiyor. Bugün çalışmalarını titizlikle yürütmeye kararlısın. İşinden memnun olmayan bir Akrep burcuysan, karşına çıkan ilk fırsatı değerlendirmek isteyebilirsin. Finansal olarak olumlu gelişmeler yaşayabilirsin. Beklentilerinde karşılık bulamaman veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. İlişkisinde sorunlar yaşayan bir Akrep burcuysan, çözümü sevgilinden bekleyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, katılacağın programda tanışacağın kişiyle büyük bir aşk yaşayabilirsin. Kişisel ilişkilerinde sorunlar çıkmasını istemiyorsan bugün biraz daha bireysel takılabilirsin.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iç dünyanızda yaşadığınız olumsuz gelgitler sonrasında kendinizi haksız bulacağınız bazı durumlar içerisinde kalabilirsiniz. Güneş tutulması etkisiyle bunları daha fevri bir şekilde ortaya koymak isteyebilirsiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda gerçekleşen tutulma özellikle statünüzü ve sorumluluklarınızı öne çıkarmakta. Kendinizden daha çok söz ettirebileceğiniz günlerdesiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız kararlardan ya da sarfettiğiniz sözlerden dolayı kendinize kızabilirsiniz. Son derece mantıklı olmalısınız. Duygusallıktan uzak durun.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması ile birlikte hedefleriniz, planlarınız,hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda yepyeni adım ve atılımlar gündeme gelebilir. Yeni birfırsatı doğabilir. Düşüncelerin heveslerinizi gölgelemesine izin vermeyin.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş Tutulması, Kariyerinizde önemli adımları karşınıza getirecek. İş hayatınızda bir terfi ve önemli bir adım söz konusu olabilir. Ya da kariyerinizde başka olasılıkların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış meselelerin etrafınızda cereyan ettiğini görebilirsiniz. Hızlı ve beklenmedik olaylara açık olun.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda meydana gelen Güneş Tutulmasıdüzeninizdeki akışı değiştirir. Yeni ev almak, satmak, taşınmak bu dönemin önemli vurgusu arasındadır. Ayrıca kariyerinizde yaşayacağınız bir takım değişiklikler özel hayatınıza da yansıyacaktır. Babanızla olan ilişkiniz bu dönemde daha fazla ön plana çıkar.

11 Ağustos 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

11 Ağustos 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>