Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal ilişkinizdeki bir mesele üzerine hakimiyet kuracaksınız. İsteklerinizdeki ısrarınızın isabetli sonuçlar doğurması kendinize olan öz güveninizi artıracak.

İş çevrenize yeni elemanlar katılabilir,bu elamanların bilgilendirilmesini üstlenebilirsiniz. Yaptığınız işte olumlu gelişmeler içerisinde olmak sizi oldukça mutlu edeceği gibi yeni beklentilerin de içerisine gireceksiniz.

Para konusunda eliniz çok sıkı. Harcama yapmaktan adeta korkuyorsunuz. Bugün bu korkunuz gerçek olacak ve beklemediğiniz yüklü harcamalar yapmak zorunda kalacaksınız.

Aileniz içinde bir sorun veya gideremediğiniz bir merakınızın çözümü için henüz zaman var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzerinizdeki gerginliği ancak akşama doğru atacaksınız. Para ve maddiyat konularındaki belirsizlik daha bir süre devam edecek. Sevdiğiniz insanlarla görüşme olanağı bulup, onların size olan ilgisini gördükten sonra daha ılımlı ve uyumlu bir ruh haline kavuşacaksınız. Bir büyüğünüzün rahatsızlığı aile gündemine oturmuş durumda. Bu da sizde çeşitli kaygıların oluşmasına etken oluyor.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 04:32 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, önümüzdeki iki gün boyunca alacak-borç konuları ve ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde mantıklı olmanın önemini vurguluyor. Sözgelimi bir kredi işimiz varsa, geri ödeme yükümüz ağır olabilir mi diye düşünelim. Birteklifinde bulunurlarsa, şartları soralım ve alacağımız miktarı bilelim. Evraklarımızı kontrol edelim. Hukuki bir konuda danışmadan, haklarımızı öğrenmeden kendi başımıza işlere kalkışmayalım. Özel ilişkimizde, duygularımız ile sözlerimiz birbiriyle paralel olmalı. İçimizden hayır demek geliyorsa, sırf karşı tarafı memnun edeceğiz diye onaylamak yanlış olur. Saat 07:08 Ay-Mars görünümü, finansal konuların yarar-zarar hesabının yapılmadan bir oldubittiye getirilmesinin yanlış olacağını gösteriyor. Ortaklaşa hesaplar, ödenmesi gereken vergiler, bankalarla yapılacak görüşmeler bugün etkili gözüküyor. Umduğunuz şekilde gelişmesi muhtemeldir. Saat 13:48 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hem mesleki hem de parasal anlamda güçlü olmak istiyoruz. Gelişim arzumuz bu iki konuda yüksek olacak. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde geçirmemiz dileğimle,

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün etrafındaki gerginliklerden uzak durmak istesen de seni tam ortasına çekmek isteyen kişiler olabilir. Dikkat etmelisin. Gökyüzü aklındaki fikirleri somutlaştırmazsan hepsinin uçup gidebileceğine işaret ediyor. Öğleden sonra kaygıların ön planda olacak. Özelliklearayışında olan bir Akrep burcuysan, umutsuzluğun daha da stresli olmana neden olabilir. Farkında olmadan yakınlarının kalbini kıracak sözler söyleyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişiye açılabilmek için, yakın bir arkadaşından akıl almak isteyebilirsin. Bugün aynı zamanda yakın akrabalarınla ilgili duyacakların, inanılması güç gelebilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün her türlü ortaklık konusunda kendinizi iyi hissedeceğiniz ve görüşmeler sayesinde birtakım işlere imza atabileceğiniz verimli bir gün. Onlarla yeni bir şey paylaşmak bugün size her zamankinden daha fazla keyif verebilir.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde hareketli olacağınız bir gün. Zihinsel ve bedensel olarak yerinizde duramayabilirsiniz. Zihniniz hızlı çalışır. Bir düşünceden diğer düşünceye hızlı geçişler yapmanız mümkündür. Bu düşünceler içerisinde detaylarla ilgili konular dikkatinizi dağıtabilir. Yetenekli olduğunuz işlere daha fazla yönelebilirsiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KÜÇÜK fakat güzel bir dünyanız var. Ancak fazla öfkeniz sorunları büyütebilir. Dünyanıza anlayışı ve sevgiyi de sokmalısınız. Partnerinize kızarak içinize kapanmayın.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda sınırlarınızı aşmak isteyebilir, plan ve hedefler gündeme geldiğinde oldukça iyimser davranabilirsiniz. Ancak özellikle üstlerinizle ilişkilerde ölçüyü kaçırmamaya dikkat etmelisiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız ödenmesi gereken ufak tefek kısa vadeli borçlar veya ödemelerle başlayabilir. Yakın çevre alanlarınızdaki yükümlülükler göz önünde olacağınız ortamlarda vealanlarınızda rahat hareket etmenize engel olabilir. İçsel gerilimlerinizi iyi kontrol etmelisiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı her zamanki gibi sürdürürken sürpriz durumlar ortaya çıkabilir. Düşüncelerinizi denetlemeli, olumsuzluklardan uzak durmalısınız. Arkadaş ve yakınlarınıza karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız.

6 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

6 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 09" R
Ay
Koç
00° 24' 06"
Merkür
Koç
19° 21' 51"
Venüs
Boğa
06° 39' 49"
Mars
Koç
03° 15' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 59"
Satürn
Balık
16° 58' 09"
Uranüs
Boğa
22° 36' 40"
Neptün
Balık
29° 02' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 55"
Lilith
Başak
23° 50' 51"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>