Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün cazibenizle dikkat çekebilirsiniz. İletişimde çok enerjik ve canlı yaklaşımlarınız olabilir ve birçok kısa yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni başlangıçlar için olumlu bir gün.

Yaptığınız işten oldukça hoşnutsunuz. İş arkadaşlarınızla ortaya güzel çalışmalar koydukçayapma hırsınız artıyor. Ancakyerinizdeki bazı disiplinsiz davranışlarında canınızı sıktığını söyleyebiliriz.

Parasal konularda pek yetenekli olduğunuz söylenemez. Bugün maddi konuda yapacağınız bir hata ile maddi kayba uğramanız muhtemel. Harcamalarınızda dikkatsizsiniz. Hesabınızı bilmelisiniz.

Son günlerde beslenme düzeninizi bozdunuz. Kilo sorunu yaşamamak için beslenmenize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı düşleriniz gerçek olabilir. Dostlarınızla iyi anlaşıyorsunuz. Bazı sözlerinizle çevrenizdeki önemli kimseleri de etkileyebilirsiz. Sevdiklerinize karşı amirane tavırlardan vazgeçmelisiniz. Onların sizinle eş değerde bilgi ve becerileri olduğunu unutmamalısınız. Sizden yaşça küçük bir yakınınızın gençlik sorunları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 7 Ağustos saat:02:27-9 Eylül saat:12:25 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. Bu süre içinde, ilişkimizi gözden geçireceğiz. Hayatımızı, sorunlarımızı, arzularımızı, isteklerimizi ve isteyip de henüz ulaşamadıklarımızı gözden geçireceğiz. Kendimize göre düşüneceğiz, durumları ele alacağız ve problemlerimizle yüzleşeceğiz. Bize göre bir ilişkide olması gerekenleri, seçimlerimizi, devam eden beraberliğimizi ele alacağız. Her anlamda hem dünü hem bugünkü durumu ele alacağız ve dengeli ve sağlıklı bir paylaşım için biz de elimizden geleni yapacağız.

7 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. İddialı sözlerin herkesi şaşırtabilir. Bugünden itibaren stratejik düşünerek hayatındaki ilişkileri yönlendirmek isteyebilirsin. Gökyüzü bugün sana geçmişte aldığın kararları sorgulatabilir. Hedeflerine ulaşma konusunda, eskisinden daha kararlı davranabilirsin. Eğitimi devam eden bir Akrep burcuysan, aile bireyleri sorumsuz davrandığını dile getirebilir. Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, tüm sorunları çözmek adına eşinle, tüm konuları enine boyuna konuşabilirsin. Gün içerisinde, tesadüfen tanıklık edeceğin olaylar, yaşça büyük kişilerin verdiği nasihatleri daha iyi anlamanı sağlayacak.

7 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Huzursuz duygularınızın yüzeye çıkmasına izin vermeyin. Canlı bir yürüyüş, spor etkinliği bugün tam size göre olacak. İçinizdeki yoğun enerjiyi bu şekilde atabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkilemesi olası. Yaptığınız işe odaklanabilir çevrenizde olup bitenleri göremeyebilirsiniz. Dikkatiniz ve odağınız işinizde olacak. İletişiminizin yoğunlaşmasıyla dikkatiniz dağılabilir. Çalışma arkadaşlarınıza karşı otoriter bir tutum içinde olmanız mümkün. Esnek olmakta fayda var.

7 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı konuları bir arada kombine edebilen bir yapıya sahipsiniz. Bugün çeşitli konular karmaşık şekilde karşınıza çıkabilir. Güçlü kişiliğiniz sayesinde birçok sorunu ve olayı mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Ama olayların üstesinden kolaylıkla gelebileceksiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda sınırlarınızı aşmak isteyebilir, plan ve hedefler gündeme geldiğinde oldukça iyimser davranabilirsiniz. Ancak özellikle üstlerinizle ilişkilerde ölçüyü kaçırmamaya dikkat etmelisiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel ilişkilerinizde karşı taraf veya siz kendinizi geri çekebilirsiniz. Hayatı anlamlandırmak isteyeceğiniz bu dönemde geçmişi anabilir, yalnız kalmak isteyebilir, platonik ve gizli aşklara meyilli olabilirsiniz. Yabancı yerlerde bulunmak veya yabancı kişilerle ilişkilerinizi geliştirmek anlamında olumlu bir dönem.

7 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, 10 Eylül'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Gizli ilişkilere yelken açın. Aklınızı başınızdan alacak güzel bir insan hayatınıza girer. Estetik, zarif ve narin yapısıyla sizi etkilemeyi başaracaktır. Ayrıca spiritüel konular, ve bilinç altı enerjiniz açığa çıkıyor.

7 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

7 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 51" R
Ay
Koç
03° 21' 02"
Merkür
Koç
19° 30' 15"
Venüs
Boğa
06° 54' 42"
Mars
Koç
03° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 49"
Satürn
Balık
16° 59' 09"
Uranüs
Boğa
22° 37' 22"
Neptün
Balık
29° 02' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 35"
Lilith
Başak
23° 52' 12"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>