Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizden beklediklerinizin çoğundan vazgeçtiniz. Bu ilişkiyi sürdürüyorsunuz. Ama dışardan gelecek her türlü dokunuşa karşı da gayet hassassınız. Bu ilişkinin içinde bir yenisini yaşama şansınız olmayacak.

Doğrudan ilgili sayılabileceğiniz bir meselede konuk rolünü üstlenmeyi yeğlediniz. Bu seçimden zarar göreceksiniz. İş ilişkileriniz sizi insiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanıyor.

Problemler varsa da, az bunalarak yaşamayı becerebiliyorsunuz. Ne var ki bu konuda sizin kadar becerikli olmayan insanlarla birliktesiniz. Harcamaların ardı arkası gelmiyor. İncitmeden bir yol bulmaya çalışacaksınız.

Peşin hükümlü davranıp çok önemli bir fırsatı kaçırdınız. Hafta içinde bunu derin bir üzüntüyle anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken bugün yalnız kalmanız zor görünüyor ya da yanınızda birinin bulunmasını isteyebilirsiniz. Ortaklık, evlilik konuları gündeminize gelebilir. İlişkilerde uyum ve dengeyi yakalama konusunda hassas davranmalısınız.

12 Eylül 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 00:54 Ay-Merkür görünümü, güvencenin her anlamda önemsenmesi gerektiğini vurguluyor. Saat 05:42 Ay-Mars görünümü, alışverişlerde dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Kredi başvurularınızı bugün yapacaksanız, lütfen geri ödemeler, faizler hakkında geniş bir bilgi edinin. Bu görünüm, birinden beklediğiniz bir haber veya bir gelişme hakkında sabırlı olmanız gerektiğini gösteriyor. Hesap hataları yapmamak için, sabah saatlerinde gözümüzü dört açalım. Saat 19:53 Ay-Neptün zorlu görünümü uzun vadeli bir ilişkinin kurulmasının önüne geçiyor. İlişkisi sorunlu olanların zorluk yaşamalarına neden olabilir. Gerçekçi olmalıyız. Bu saatte yeni bir karar vermeyelim. İnsanlara, sözlere, durumlara iyice göz gezdirelim.

12 Eylül 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilinin harcamalarını kontrol etmeye kalkabilir, sosyal medya hesaplarını da kurcalayabilirsin.

12 Eylül 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal dünyanızı karıştıracak bazı şüpheler gündeminizde olabilir. Aşk ve ilişkilerde baskılanmış bazı beklentiler ruhsal gelgitler yaratabilir.

12 Eylül 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu durum kendinize dönmenize neden olabilir. Bugün kendi ideolojilerinizi ifade etme eğiliminde olabilirsiniz. Mücadelesini verdiğiniz konularda daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda

12 Eylül 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı ilgilenmemeniz gereken şeylerle harcıyorsunuz. Sizin için oldukça boş bir gün olacak. Ancak bir an önce silkelenip kendinize gelmelisiniz.

12 Eylül 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelişmeler sizi memnun edecek. Daha önce farkına varmadığınız bazı durumların ayırdına varabilir, isteklerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Ancak, sakin ve telaşsız bir tavır içinde olayları izleyecek, gelişmeleri bekleyeceksiniz. Fakat, yapılması gerekenleri ihmal etmeyin.

12 Eylül 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa elde edilen gelirleriniz ve harcamalarınız ön plana çıkabilir. Sizi zorlayan olayların aslında işinize yaradığını göreceksiniz. Sosyal ortamlarda çok önemli konuşmalar gerçekleşebilir.

12 Eylül 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati size bol iletişimli bir gün yaşatır. Derin konular yerine çok düşünmeden gelişen akıcı olayların içinde bulursunuz kendinizi.Ortak paylaşımlarınızın gündemi önem kazanır. Para hesabı yapmak, bankalarla görüşmek, krediye başvurmak için son derece hızlı olabilirsiniz. Gereksiz insanları devre dışı bırakarak kalıcı çözümler elde edeceğiniz bir gün.

12 Eylül 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

12 Eylül 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 07' 58" R
Ay
Başak
19° 43' 58"
Merkür
Boğa
02° 22' 15"
Venüs
Boğa
22° 15' 49"
Mars
Koç
12° 57' 51"
Jüpiter
Boğa
28° 01' 08"
Satürn
Balık
17° 55' 23"
Uranüs
Boğa
23° 20' 46"
Neptün
Balık
29° 22' 28"
Plüton
Kova
02° 03' 11"
Chiron
Koç
21° 35' 09"
Lilith
Başak
25° 15' 11"
True Node
Koç
14° 54' 31"
Son Güncelleme : 17/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>