Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugüne kadar fark etmediğiniz bir şeyi fark edebilirsiniz. Tahmin etmediğiniz biri sizden hoşlanıyor. Bugün onun sinyallerini alabilir, bu durumdan hoşlanabilirsiniz. Sevgiliniz sizi arayacak, küçük bir sürprize hazır olun. Üzerine düşünülmüş, özenilmiş bir sürpriz bu.

İş yerinizde sizi direkt ilgilendirmeyen bir gelişme yaşanabilir. Ama bu gelişme sizin de geleceğinizi uzun vadede etkileyebileceğinden gelişmeleri yakından izlemenizde fayda var. İş arkadaşlarınızla ilişkiniz hiç olmadığı kadar iyi olacak. Sizi takdir edenlere olumlu yanıtlar vermelisiniz.

Önümüzdeki günlerde belli bir sıkışıklık yaşayacağınızı fark edeceksiniz. Bu duruma canınız sıkılacak. Fazla büyütmenize gerek yok ama bugünden tedbir almanızda fayda var. Bir arkadaşınız ya da yakınınız borç isteyebilir. Bütçenizin durumunu göz önüne alarak verip vermemeye karar vermelisiniz.

Parasal konular önümüzdeki günlerde problem olabilir. Canınızın sıkılmaması için bugünden dikkat!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi gününüzdesiniz ama bunu ancak gece yattığınızda fark edeceksiniz. Yoğun ve her açıdan parlak bir gün. Yakınlarınızdan biriyle ilgili iyi haberler alacaksınız, onunla ilgili endişeleriniz bir anda yok olacak. Sevdiğinizin size küçük bir sürprizi var. Sağlığınız yerinde. İş yerinde hiçbir sorun yok. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınız arayabilir, uzun bir sohbete hazır olun.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 13 Ağustos saat:05:14-27 Ağustos saat:17:05 tarihleri arasında Oğlak burcuna gerileyecek Mars, çevre değişikliği,girişimi, yakınlarımızla ilgili plan ve projelerimizi yürürlüğe koymada önümüze bir takım engeller çıkartıyor. Bizim düşündüğümüz şekilde gelişmiyor. Daha önce başlanan işlerde bir durgunluk, isteksizlik, aşırı ciddiyet vazgeçmemize neden oluyor belki de. Verilen kararların sorumluluğunu almak istemiyoruz. Öyle mücadele edeyim, bitireyim, halledeyim diyemiyoruz. Evet bütün bunlar can sıkıcı gibi görünüyor. Ancak geri hareket dönemine bir de şu açıdan bakarsak, emin olunuz ki, rahatlayacaksınız. Sözgelimi o yolculuğa çıkamadınız, şu işi halledemediniz, bu kişiyle bir araya gelemediniz değil mi? Ne malum belki de sandığınız gibi ilerlemeyecekti. Henüz vakti değildir. Hayrınıza olmayabilirdi. O kişiyle bir araya gelmediniz. Belki yanlış bir şey söyleyecekti. Onun için benim size tavsiyem, sabırlı, bilinçli olmanızdır. Kendinizi çaresiz ve sorunları çözümsüz sanmayınız. Kendinizle ve çevrenizle bağınızı kesip atmayınız. Şimdi her şeye yeniden bakmak, hayatın bize geri hareket sonrası sunacağı yeni fırsatları, olanakları, şansı beklemektir. Rutin hayatımızı sürdüreceğiz. Yarım kalan işlerimizi bitireceğiz. Her şeye yeniden bakıp, daha önce görmediklerimizi fark edeceğiz. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, içinde değişim rüzgârları esecek. Hayatına yeni bir düzen getirmek, farklı yerler ve kişiler tanımak isteyeceksin. Zaten düşündüğün her şeyi yaşama geçirecek enerjiye ve potansiyele sahipsin. Ancak gün içerisinde bazı rakiplerinle yüzleşmeler olabilir. Kafanın karışmasına neden olabilecek özel ortamlardan uzak durmaya çalışmalısın. Sabrın bu dönem iç dünyana iyi gelecek. Eğer romantik bir birliktelik içindeysen ilişkin boyut atlayabilir. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, sorumluluk ve paylaşım duygularının artması adına bazı düzenlemeler yapabilirsin. Ayrıca fiziksel potansiyelini ortaya koyacağın sporlara yazılabileceğin bir gündesin.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden alacağınız teklifler veya destekler sayesinde kendinizi oldukça iyi hissediyor olacaksınız. Kuracağınızbağlantıları geleceğe yönelik kaygılarınızla ilgili endişelerinizi giderebilir ve size farklı yollar açabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda daha fazla sorumluluk altına girebilirsiniz. İşlerinizi yoluna koymak için çaba sarf etmeniz olası. Detaylarla uğraşacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde kısıtlandığınızı hissetmeniz mümkün. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelebilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜNÜN ilerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün görünüyor. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın ve ayağınıza gelen kısmetlerle ilgilenin.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gerçekleşen Güneş tutulması ile birlikte hedefleriniz, planlarınız,hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda yepyeni adım ve atılımlar gündeme gelebilir. Yeni birfırsatı doğabilir. Düşüncelerin heveslerinizi gölgelemesine izin vermeyin.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanız hareketli, fikirlerinizi ortaya koyma isteğinizle başlıyor. Bugün itibarıyla 27 Ağustos'a kadar yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve girişimlerinizde sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Etrafınızdaki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ay sonuna kadar önemli girişimlerden kaçının.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olumlu duygular içinde bulunmaya gayret gösterin. Karamsar ve sıkıntılı düşüncelerden uzak durmaya çalışın. Bazı olayların ters gittiğini düşünseniz bile bütün bunların geçici olduğunu da düşünmelisiniz. İsteğiniz güçleniyor.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 39' 00"
Ay
Kova
27° 07' 21"
Merkür
Koç
17° 56' 44"
Venüs
Boğa
03° 49' 25"
Mars
Koç
01° 29' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 34"
Satürn
Balık
16° 46' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 42"
Neptün
Balık
28° 58' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 15"
Lilith
Başak
23° 35' 31"
True Node
Koç
15° 21' 09"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>