Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınız kendi ellerinizle yaptığınız bir yumak. Yumağı açmaya çalışırken kimden nasıl bir yardım beklediğiniz pek anlaşılmıyor. Ortalığın toplanması yeterli sizin için. Yeniden dağıtmak için mi ?

Şu çapraşık gönlünüzyaşamınızdan uzak durabilse, sorunsuz bir çalışma hayatınız olacak. Fakat bunun için yeniden dünyaya gelmeniz gerek. Bir organizasyon dehası olduğunuzu sanıyorsunuz. Evet iyi örgütçüsünüz. Ağı birlikte örüyorsunuz. Fakat sonunda ağın üstünde ikinci bir örümceğe tahammül edemiyorsunuz. Sizin yükünüz artıyor, başka bir getirisi yok.

Şu gözden çıkardığınız para. Gözden çıkarma eğiliminizi borçlunuza gözünü çıkartarak belli ettiğiniz için ödenmiyor. Yoksa karşı tarafın ağladığı kadar problemi yok, bilesiniz. Gönlü bol ününüzle çok cazip bir kredi musluğusunuz. Bu sizin soylu yanlarınızdan biri. Fakat gördüğünüz gibi biraz süründürmesi var.

Bu günkü toplantıda gerginlik olabilir. Tırmandırmayın, hiç karlı çıkmazsınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata umutla bakabileceğiniz veya bakmak isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Yenilikçi ve sıradışı fikirlerinizi etkileyici şekilde ortaya koyabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olmak, onların fikir ve görüşlerini almak isteyebilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 07:57 Ay-Terazi burcuna geçiş yapacak. İlişkinizi gözden geçirme adına gayet olumludur. Tarafsız olmayı sağlar. Her ikinizin de bugün gönül birliği ve uyum içinde olmanız yararlıdır. Saat 12:56 Ay-Satürn görünümü, nazik davranmamıza rağmen, özellikle yaşça büyük kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Duygularımızı ifade etmek, sıkıntılarımızı anlamalarını beklemek kolay değildir. Saat 16:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisi,hayatında ve ilişkimizde geleceğe dönük düşünmemizi sağlıyor. Her şeyin düzeleceğine inancımızı yükselten bu görünüm, başarılı olma arzumuzu perçinliyor. Saat 21:06 Ay-Venüs kavuşumu, iç dünyamızın derinliklerini ışıklandırıyor. Aslında huzuru arayan, güzellikleri yüreğinin içinde hissetmek isteyenler için gayet olumlu. Yaşadıkları veya bir takım sorunları yüzünden içe kapanan kişileri de aynı şekilde rahatlatıcıdır. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte ortak çalışmalar içinde olacağın kişilerin bugün sana sunacakları olanakları ret etmemelisin, kazanacağın fırsatları gözden geçirmelisin. Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan, işten çıkarma dedikoduları çalışma arkadaşlarınla büyük bir kaygı yaşamana neden olabilir. İletişim problemleri geçtiğimiz günlere nazaran çözüme kavuşuyor. Gün içerisinde eşin ya da sevgilin ile zaman geçirmek isteyecek ve mevcut sorunları halledeceksin. Yaşam alanında aile bireyleri ile geçireceğin vakit artarken, kendini sosyal ilişkilerindeki iniş çıkışları minimuma indirmek için çabalarken bulabilirsin. Bir araya geldiğin arkadaşlarınla toplumsal konular üzerine derinlemesine bir sohbet gerçekleştirebilirsin. Kendinden emin tavrın, kibirli görünmene neden olabilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eşinizin ailesinden kalan miras ya da ortaklı finansal konular üzerine birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Ekonomik açıdan daha dikkatli ilerlemeli ve tutkularınız uğruna hatalı yatırımlar içinde olmamalısınız.

14 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde uğraştığınız işlerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Farklı yöntemler deneyerek mali gelirinizi arttıracak çalışmalar içine girmeniz mümkün. Sahip olduğunuz varlıklar hakkında düşünebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanarak fırsatlar yaratmanız olası. Akşama doğru kendi içinize yönelebilirsiniz. Dengenizi korumak için spor yapabilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İÇİNİZDEN geçen sesi susturmaya çalışacağınız, belli taleplerde bulunmak veya direktifler vermek yolundaki arzunuzla zorlukla başa çıkabileceğiniz günlerdesiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geçmiş konu ve olaylar karşınıza gelebilir. Geldiğinde konulara çözümcül yaklaşacak ve geçmişin sizi çok da incitmediğine şahit olacaksınız. İş değişimleriniz, kariyerinizi destekliyor.

14 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün özel hayatınızda bir ayrılık gündeme gelebilir. Ağzınızdan çıkan kelimelere çok dikkat edin. Sonra geri adım atamayacağınız durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir haftadasınız. Kapalı kapılar ardında yaşadığınız ilişki sizi yorar.

14 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgürlüğünüzden vazgeçemediğiniz için aşk hayatında istediğiniz mutluluğu bir türlü yakalayamıyorsunuz. Seçim sizin. Aşk mı özgürlük mü? Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranın. Sağlık ihmale gelmez.

14 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 08' 31" R
Ay
Balık
04° 20' 49"
Merkür
Koç
18° 13' 39"
Venüs
Boğa
04° 26' 53"
Mars
Koç
01° 52' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 41"
Satürn
Balık
16° 49' 05"
Uranüs
Boğa
22° 30' 27"
Neptün
Balık
28° 59' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 57"
Lilith
Başak
23° 38' 54"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>