Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde duygularınıza çok kapılıyorsunuz ve bazı mantıksız hareketler sergiliyorsunuz. Bununla beraber bazen kıskançlık krizine giriyorsunuz ve sevgilinize güvensizliğinizi belli ediyorsunuz.

İşinizi çok seviyorsunuz ve işyerinizdeki çalışma azminiz bazı insanlar tarafından kıskanılıyor. Politik davranmalısınız ve olumsuzluklara böylece imkan vermemelisiniz.

Sevgiliniz ve yakınlarınıza yaptığınız harcamaların sonucunda önümüzdeki günlerde sıkıntılı anlar yaşayabilirsiniz. Parasal konulara daha çok eğilmeniz gerekiyor.

Sevgilinizin ihtiyaçlarını yerine getirmiyorsunuz ve onu bu sıralar çok ihmal ettiniz. Bu tutumunuzdan partneriniz çok şikayetçi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük hesap işleri ve detaylarla uğraşmanız gereken bir günde olabilirsiniz. Kaygı, kuruntu ve evhamdan uzak durmak daha verimli ve etkili birve çalılma performansı göstermenize yardımcı olabilir.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 02:52 olana dek etkili Ay-Boşluk süresince, aşkı yüreğinizin içinde baş köşeye oturtabilirsiniz. Bu saatlerde algılar, hisler oldukça yüksek. Geceyi romantik duygular içinde tamamlayabilirsiniz. Saat 02:52 sonrası Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, kimi anlarda kendinizi cenderede gibi hissetmenize neden olabilir. Bu nedenle gerilimli tepkilerde bulunmaya açıksınızdır. Benim önerim, bu türlü durumlarda öncelikle sakin olmak ve elinizden geldiğince mantıklı bir şekilde düşünmeye çalışmaktır. Bunun tam tersi hareket etmeniz hem ilişkiniz hem de çevrenizle olan irtibatınız açısından sakıncalıdır. Sevgiyle dolu, huzurlu, mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler daha sıcak ve olumlu olmaya başlıyor. Olaylara karşı daha yumuşak ve anlayışlı bakabilirsiniz. Böylece hem moraliniz hem de kendinize olan güveniniz yükseliyor. Hanım arkadaş ve yakınlarınızla daha yoğun ilişkiler içine girebilir, onların desteğini alabilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahsil edemediğiniz bazı alacaklarınız tahsil edebilirsiniz. Ek gelirler gündemde. Aşk ile ilgili belirsizlikler bugün netleşebilir. Hürriyet Aile /

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alan işler var ve daha iyi bir plan yapmaya çalışmalısınız. Ancak sürekli değişen koşullar yüzünden yorulabilirsiniz.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sevdiklerinize karşı duyduğunuz üzüntülerin sebebini anlatma ve açılma ihtiyacı duyacaksınız. Kariyenizin açısından patronunuzla tartışmaktan kaçının.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönem oacak. Kafanızda gereksiz bir sürü düşünce var. Bu düşünceleri gözünüzde büyütmeyin. Siz karar verdikten sonra her şey çok kolay gerçekleşecek.

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcuna yerleşen Ay hafta sonunuzu hareketlendirir. Hızlı ve pratikçe çözülen gündelik işlerinizi tamamlama fırsatınız olur. Baş ağrısı, migren ve yüksek tansiyona neden olan olaylardan uzak durun. Gerekirse günün bir kısmını dinlenmeye ayırın. Küveti doldurup kendinizi şımartın. 15 Temmuz baş ağrısı

15 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

15 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 36' 15" R
Ay
Aslan
05° 45' 35" R
Merkür
Koç
27° 49' 30"
Venüs
Boğa
17° 45' 40"
Mars
Koç
10° 10' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 19"
Satürn
Balık
17° 40' 07"
Uranüs
Boğa
23° 08' 01"
Neptün
Balık
29° 17' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 23' 55"
Lilith
Başak
24° 50' 50"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>