Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizi biraz yönlendiriyor gibi. Tam istediğiniz ilişkiyi yaşadığınızı savunuyorsunuz. Ama arada bir karşılaştığınız çözümsüzlükler karşısında aradığınız bazı yanıtlar oluyor.

Bugünlerde biraz ferahladınız, ama bu rahatlama sandığınız gibi uzun sürmeyecek gibi görünüyor. İş hayatınızda başarılısınız. Bir iki problemli ilişkiyi de iyi idare ediyorsunuz.

Bugünlerde para durumlarınız bir miktar karışık. Biraz sıkabilirseniz, her şey hallolacak. Sonradan aklınıza gelen borçlarınız ortaya çıkıyor ve sıkıntı yaşıyorsunuz.

İleriyi göremediğinizi düşünüyorsunuz. Bu bulunduğunuz yerle ilgili olabilir. Daha iyi görebileceğiniz koşulları sağlamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağduyu sahibi birisi epey zamandır, sizinle çok alakalı görünüyor. Bu kişi için özel bir önem taşıyor gibisiniz. Bu ilgiden duyduğunuz rahatsızlığı, daha ince tepkilerle belli etmeniz, daha doğru olabilir. Aile ilişkilerinizde sizinle ilgili küçük, sevgi kaynaklı endişeler görülüyor. Günün ilerleyen saatleri içinde bir telefonunuz var, biraz canınız sıkılabilir.

16 Haziran 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Saat 08:08 Ay-Venüs görünümü gayet olumludur. Özellikle ilişkilerde ılımlı bir havanın esmesini sağlar. Aradaki buzlar çözülür. Sevecen, şefkatli, iç huzuruyla dolu olarak hayatı kucaklarız. Saat 16:10 Ay-Neptün kavuşumu rahatlatıcı, huzur verici, aşkı hissetmemizi sağlayıcıdır. Aşık olmak isteriz veya aşkı ruhumuzun derinliklerinde kucaklamaktan yana oluruz. Gün boyunca her işinizde kolaylık, şans ve huzur diliyorum. Can-ı gönülden sevgilerimle,

16 Haziran 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendekilerin planlarının hangi birine dahil olacağını şaşırabilirsin. Bir sürpriz, gününü renklendirebilir.

16 Haziran 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi zor durumda bırakabilir. Bazı konularda kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz. Hürriyet Aile /

16 Haziran 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Birçok işi bir anda yapmak isteyebilirsiniz. Yeni konular sizi cezbedebilir. Duygusal açıdan çok rahat olmayan bir gündesiniz. Kişisel konularda dalgalanmalar olabilir.

16 Haziran 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı açıklamakta geç kalmayın. Zaman su gibi gidiyor. Aşk konusu biraz da fedakarlık gerekiyor. Geçmiş sizlere her zaman anılarınızı tazeletmek için bir neden.

16 Haziran 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda tutku ve heyecanlarınız ön planda olabilir. Aşkınıza ve sevdiklerinize karşı fedâkar bir tutum içinde olabilirsiniz. Biraz daha gerçekçi davranmanız iyi olabilir.

16 Haziran 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda, çocuk ilişkilerinizde ve sanatsal alanlarınızda bazı konuları gözden geçireceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yaratıcılığınız artabilir.

16 Haziran 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alkol tüketimini artırabilirsiniz. Duygusal zekanız ve paylaşımlarınız sizi şair yapar. Çocuğunuza karşı çok verici davranabilirsiniz. Sınırları zorlamamakta fayda var. Haftanın songününde ödeme tahsilatları dikkatli takip etmelisiniz. Gecikme ve faizlerle karşılaşabilmeniz mümkün olacak.

16 Haziran 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

16 Haziran 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 57' 43" R
Ay
Başak
29° 53' 55"
Merkür
Boğa
03° 31' 22"
Venüs
Boğa
23° 19' 21"
Mars
Koç
13° 37' 10"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 20"
Satürn
Balık
17° 58' 49"
Uranüs
Boğa
23° 23' 46"
Neptün
Balık
29° 23' 41"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 45"
Lilith
Başak
25° 20' 55"
True Node
Koç
14° 55' 49"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>