Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişiyle beraber olabilmek için çok mücadele verdiniz. Artık baskıcı tavırlardan vazgeçip mantıklı davranarak birlikteliğinizin devamını sağlamalısınız. Bugün sevgilinizden sevindirici bir haber alacaksınız.

Düşüncelerinizi denetim altına alabilirseniz, dikkat gerektiren işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz.

Kendinize güveninizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Yeni kazançlar elde edebileceğiniz gibi elinizdeki parasal kaynaklarla yapmak istediğiniz şeylerin bir kısmını yapabileceksiniz.

Eklem yerlerinizdeki ağrılarınız artık dayanılmaz oldu ama siz hala doktora gitmemekte ısrarlısınız. En kısa zamanda doktora görünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var gibi. Aranızda derin bir sohbet geçebilir. Güne çok iyi başlamanız, olumlu saatlerin habercisi olabilir. Bugün yapmak istediğiniz pek çok şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Olumlu belirtiler, aceleci davranışları getirmemeli.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün büyük çoğunluğunda partnerinize odaklanabilirsiniz. Onunla beraber planlar yapabilirsiniz. Ciddi bir konu konuşmak için ideal bir gündesiniz. İlişkinizi resmiyete taşımak isteyebilirsiniz. Evliliğinde sorun olanlar varsa bugün olumlu bir enerji alıyorsunuz. Sorun her ne ise sakince çözebilirsiniz. Ortakaçmışlar varsa bugün çok güzel projeler karşınıza gelebilir. 21:33'te boşlukta ilerlemeye başlayan Ay, özellikle gönül ilişkilerinizde biraz anlaşmazlıklar yaratabilir. Attığınız mesaj gitmeyebilir. Yanlış anlaşılmalara sebebiyet verebilir. Sevgiler, Astromeri

16 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Geçmişe dair sorunları çözüyorsun!Maddi anlamda yeni kararlar alabilir, geçmişe dair sorunları çözmeye gidebilirsin. Gün içerisinde daha çok yatırımların, kariyerin ve bulunduğun statü üzerine düşüneceksin. Eğer çevrendeki insanlardan destek almak istediğin bir konu varsa bugünü mutlaka değerlendirmeni öneririm. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyerinde yaşanacak gelişme yeni kararları da beraberinde getirecek. Kalabalıkla her an bir arada olmaya hazır ol! Oldukça sosyalleşeceksin. Uzun zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelmek için harika bir gün. Yorucu gündeminden seni tamamıyla uzaklaştıracak, eğlenceli bir akşam var. Son zamanlarda bünyenin zayıfladığını hissediyorsan, beslenmene daha çok dikkat etmelisin.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Hayatınıza dair sorumluluk almanız gereken konuları artık bir sonuca bağlamalısınız.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Karşınızdaki insanlarla denge içinde olmak isteyeceğiniz zamanlar var. Maddi kaynaklarınızla ilgili değişikliklere gidebileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşlerinizde çaba sarf ederek daha fazla ilerlemek isteyeceğiniz zamanlar var.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sabrınızın mükafatını almaya hazır olun. Çok yorulmuş olabilirsiniz ama bunlara değdiğinizi göreceksiniz. İş değişikliği düşünen Akrepler iyi araştırın.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinize paranın zarar vermemesi için gün boyu tedbirli olmak faydalı olur. Arzularınızı gerçekleştirirken yüksek beklentilerden ziyade sade olana yönelmek gerekebilir. Hedeflerinizin güne uygunluğunu sorgulayabilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında Ay, kendini en rahat ve huzurlu hissettiği Boğa burcunda seyahat edecek. Demek ki partnerinizin sizden beklediği güven duygusunu ona yaşatmayı ihmal etmemelisiniz. Ayrıca ortak zevk alanlarınızı değerlendirmek, yemek içme organizasyonu yapmak için ideal bir gün. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelerden tam not alırsınız.

16 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bireysel çalışmalar yerine ekip çalışmalarını tercih etmeniz, başarıya ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Kalabalık bir sosyal ortam içinde bulunabileceğiniz gibi sorumluluklarınız yüzünden işinize çok fazla zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz.

16 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 07" R
Ay
Kova
29° 35' 24"
Merkür
Koç
18° 02' 25"
Venüs
Boğa
04° 02' 15"
Mars
Koç
01° 37' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 00"
Satürn
Balık
16° 47' 22"
Uranüs
Boğa
22° 29' 18"
Neptün
Balık
28° 58' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 50"
Lilith
Başak
23° 36' 40"
True Node
Koç
15° 21' 20"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>