Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Büyük aşkınızdaki yoğun duygularınız, sevgilinizin özgürlüklerini kısıtlamanızı gerektirmiyor. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız da çok anlamlı karşılanmıyor. Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz.

Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak hoş olduğu kadar yorucu da. Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir.

Beklentilerinizi akıllıca sınırlamış görünüyorsunuz. Standardınızın üzerini gösteren bazı fırsatları, risk sayıp kenara atabiliyorsunuz. Standardınızı koruyabilmek sizin için çok önemli.

Bazı davranışlardaki saygın niyetleri görebilmeniz gerekiyor. Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda tepki vermek isteyen ortak bir arkadaş ilişkiniz, sizi kızdırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu saatlerde alacağınız bir haber, size kısa bir hoşluk yaratabilir. Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz. Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde engel değil.

19 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:44 Ay-Merkür görünüm etkisinde güne adım atacağız. Hayatı olumlu yönleriyle görmemizi sağlar. Belki zorluklar yaşıyorsunuz ve ilişkilerinizde arzu etmediğiniz durumlar söz konusu. Ancak bu görünüm sayesinde zihniniz çok daha geniş açıdan hayatı ele alarak, evrensel düzendeki işleyişin farkında olarak durumları değerlendirecektir. Saat 11:33 Ay-Jüpiter görünümü, insanları etkileme, ikna etme ve kendi tarafınıza çekme gücü verir. Gayet titiz bir şekilde planınızı uygularsınız. Gerektiğinde başkalarına da yol gösterir, destek sunarsınız. Saat 15:49 Ay-Neptün karşıtlığında rahatlamak gerekir. Günlerden cumartesi ve kendimizi mutlu edecek bir program yapmak en güzeli. Saat 19:43 Merkür-Jüpiter görünümü, düşüncelerimizi insanlara iletmede, doğru karar ve tespitlerde bulunmada destek oluyor. Yolculuklar, eğitim veyahayatımızla ilgili konularda kendimizi güvende hissediyoruz. Saat 22:52 Ay-Pluto görünümü, sizi destekleyicidir. Çevrenizdeki insanlar üzerinde sözel anlamda etkili olabilirsiniz. Tüm canlıları sevgiyle kucaklayacağımız bir gün olması dileğimle,

19 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olumlu duyguların olsa da ne hissettiğini kestiremeyebilirsin. Bu, kararsızlığından kaynaklanıyor.

19 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre iletişimlerinizde özellikle geçmişten gelen sorunlar üzerine bazı kararsızlıklar ve belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Ancak bugün daha fazla yapmanız gereken şey olaylara biraz da karşı tarafın penceresinden bakmanız gerektiği olduğudur. Zira herkes sizin gibi düşünerek doğru yolu bulamayabilir.

19 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün İlgilendiğiniz işlerde yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Kendi işinizle yeni bir işi birleştirebilir farklı bir sitil ortaya çıkartabilirsiniz. Yakın çevrenizde olan kişileri kontrol etme isteği içinde olmanız mümkün. İletişiminizin akıcı olmasına rağmen, bazı konularda kendinizi net ifade etmek istemeyebilirsiniz. Bu durum ikili ilişkilerinizde kriz oluşturabilir.

19 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınız dalgalanacak ve hassasiyetiniz yükselecek. Karşılaştığınız olaylar bilinçaltınızı uyandırabilir ve kendiniz ile ilgili farklı yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde önemli ve pozitif görüşmeler yapabilir, hemhayatınız hem de özel yaşamınızda istediğiniz haberleri alabilir, sosyal ortamlarda öne çıkan kişi olabilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde aile ortamı ve evinizde sevdiklerinizle keyifli ve eğlenceli etkinlikler düzenleyebileceğiniz, arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

19 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kreatif alanlarda bazı konuları gözden geçireceksiniz. Önemlifırsatları sizi mutlu edecek. Kariyerinize, ailevi konulardan daha fazla önem vermelisiniz.

19 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda seyahat eden Ay, bugün arkadaşlarınıza vakit ayırmanız gerektiğine işaret ediyor. Onlara yardım etmek, fikir vermek, ortak çalışmalarda beraber ilerlemek öne çıkabilir. Dernek ve örgütlerin toplantıları ya da organizasyonlarında aktif görev alabilirsiniz. Gündelik çalışma düzeniniz ya da kullandığınız ofis aniden değişebilir. Aynı anda iki farklı ofisi kullanabilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

19 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 03' 50"
Ay
Kova
18° 35' 38"
Merkür
Koç
17° 37' 56"
Venüs
Boğa
03° 04' 45"
Mars
Koç
01° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 05"
Satürn
Balık
16° 43' 22"
Uranüs
Boğa
22° 26' 38"
Neptün
Balık
28° 57' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 13"
Lilith
Başak
23° 31' 30"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>