Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük aşk oyunlarına kapalısınız. Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size ne kadar itici geldiğinin farkına varmasını beklemeyecek gibi görünüyorsunuz.

İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor. Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi görünüyor. Belli ki, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz.

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz. Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz.

Son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir. Cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemsediğiniz hedeflerde bir takım tasfiyeler, netlikler gerekiyor. Çok yönlü ve çok amaçlı işlevler içinde karmaşa yaşayabilirsiniz. Yakın bir zamanda yoluna koymayı planladığınız bazı girişimleriniz, sürpriz desteklerle ivme kazanacak. Bu sizi birtakım ortaklık düşüncelerine sokabilir. Akraba çevrenizde oturtmaya çalıştığınız denge, bazı engellemelerle karşı karşıya.

19 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Ay boşlukta hareket ediyor. Sonrasında 04:41 itibariyle Ay Başak burcuna geçiyor. Bugüne başladığınızda içinizde sebepsiz bir mutluluk olabilir. Haftanın şanslı günlerinden birindesiniz. Sabah Ay ve Uranüs arasındaki uyumlu açı sayesinde sizi sevindiren sürpriz bir gelişme yaşayabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir zaman dilimindesiniz. Evde oturmak yerine dışarıda vakit harcamayı, sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Dostlarınızdan da davetler alabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

19 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ciddi konuşmalar yapıyorsun!Kariyerine ivme kazandırmak isteyeceksin. Kendini bazı konularda yetersiz görebilirsin. Hiçbir şey için geç değil. Sadece başla! Kendi işini yapmayı planlıyorsan, hangi alanda mutlu olacağını iyi araştırmalısın. Karşına çıkan kişiyi düşünüyorsun ve onunla ilgili sosyal medyada yaptığın minik araştırma kafanın iyice karışmasına neden olabilir. Arkadaşların arasında çıkar sağlamak isteyen kişileri deşifre etmek isteyebilirsin. Çocukları olan bir Akrep burcuysan, aralarında yaşanan anlaşmazlık, onlarla ciddi konuşmalar yapmanla sonuçlanabilir. Kilo problemi olan bir Akrep burcuysan, beslenme alışkanlıklarını değiştirmende fayda var.

19 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizden alacağınız desteklerle kendi finansal güvencenizi oluşturabilir ve kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. Uzun zamandır tahsil edemediğiniz borçlarınızı bugün itibariyle alabilirsiniz.

19 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili beklentilerinizi gerçekleştirmek için bugün emek harcamanız gerekebilir. Çalışma konularınız gündeminizi etkileyebilir. Sabah saatlerinde engellendiğinizi hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak gününüzü renklendirebilir. İşten gelen destekler rahatlamanıza neden olacaktır.

19 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sempatinizi herkese göstermeye başladınız ve özellikle yeni tanıştığınız kişilerin önyargısını kırmayı başardınız. Sorumluluklarınızı sakinlik içerisinde götüreceksiniz.

19 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde yöneten, baskın ve sözünü geçiren taraf olduğunuz bugün, istemediğiniz hiçbir şeyi yapmamanız önemlidir, çünkü ruhunuzun istekleri ile, yapmakta olduklarınız birbirini tutmayabilir. Aile ilişkileri ve özellikle annenizle ilişkilerinizde iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Partnerinizle ılımlı iletişim geliştirebilir, eğer ılımlı davranmayı tercih ederseniz istediklerinizi kolayca kabul ettirebilirsiniz.

19 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Keyfiniz yerinde. Bazı karışıklıklarınız var ama genel anlamda hayatınızın güzel ve farklı bir döneminden geçtiğinizi söyleyebiliriz. Günlük hayatınızın temposu sürekli değişiyor. Bir saat sonra neler olabileceğini öngöremiyorsunuz artık. Sizin kadar sabit bir insan için zaman zaman zorlayıcı olabilse de genel olarak alıştınız.

19 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Mars ile Plüton'un arasındaki etkileşim ikili ilişkilerinizi kökten dönüştürecek. Bazı ilişkilere son verebilirsiniz. Bu alacağınız kararlar kalıcı olur. Yeni arkadaş gruplarına bu dönemde dahil olmayın sizin için uygun olmayabilir. Aşk hayatınızı yeniden gözden geçirme zamanı. Yönetsel kararlarınız size kalıcı çözümler getirir.

19 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aşırı iyimserliğe karşı dikkatli olmanız gerekecektir. Hayatınızdaki pek çok olay, tam istediğiniz şekilde gelişiyormuş gibi görünse de, bunların, özellikle de ev ile ilgili hususlarda kolayca aldanmanıza neden olabileceğini aklınızda bulundurun.

19 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 53' 09" R
Ay
Koç
00° 24' 06"
Merkür
Koç
19° 21' 51"
Venüs
Boğa
06° 39' 49"
Mars
Koç
03° 15' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 59"
Satürn
Balık
16° 58' 09"
Uranüs
Boğa
22° 36' 40"
Neptün
Balık
29° 02' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 55"
Lilith
Başak
23° 50' 51"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>