Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinize ayırdığınız zaman ve ilgi konularında bazı zorlanmalar söz konusu olabilir, ama problem görünmüyor. Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu.

Problemli bir bağlantınızda bir süre daha beklemeniz gerekebilir. Bu tür sorunlar, sizinyaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor. Bazı insanlarla daha mesafeli bir ilişki kurma çabanız sonuç vermiyor.

Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Başarılısınız. En küçük hesapları bile ciddiye alarak yaşamayı iyi beceriyorsunuz.

Yapıcı ve sabırlı davranışlarınız meyvelerini verecek. Sorun yaşadığınız kişi, önümüzdeki günlerde size başka bir nedenle ve iyi niyetle yaklaşmak durumunda kalacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşanmış bir olayla alakalı sessiz hesaplaşmalar içine gireceksiniz. Dışa vurulmayan karşılıklı gerilmeler var. Yakında pek istekli olmayarak önemli kararlar alabilirsiniz, hazırlıklı olun. Bugün neşeli insanlarla hareketli saatler geçirebilirsiniz. Dışınızda gelişen birtakım gelişmeler, aile ilişkilerinizde beklediğiniz olumsuzluklara neden olmayacak.

2 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. İlerlerken de çok güzel kavuşumlar yapıyor olacak. Bugün mutluluktan içiniz içinize sığmayabilir. Şansınız da çok açık olacak. Aşk hayatınızda tahmin edemeyeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çocuğunuzla ilgili bir haber veya gelişme bekliyorsanız bugün hayırlı sonuçları alabilirsiniz. Merkür ve Neptün kavuşumunun tekrardan kesinleştiği gün içerisinde sevdiğiniz kişiyle başbaşa romantik zamanlar geçirebilirsiniz.

2 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Korumacı davranıyorsun!Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün karmaşık duygulardan arınıp dikkatini yapmak istediğin işlere yöneltmek isteyebilirsin. İsteklerin doğrultusunda adımlar atıp, yenigörüşmeleri ya da ortaklıkları gündemine alabilirsin. Sabah işe gittiğinde ortalığın biraz karışmış olduğunu görebilir ve işleri toparlamak sana düşebilir. İş yoğunluğun artmış olsa da günü oldukça kolay atlatacağını fark edeceksin. İlişkisi olan ya da evli bir Akrep burcuysan, değer verdiğin kişinin eleştirileri aranızda gerginlik yaratabilir. Kendine karşı korumacı oluşun, seni fazlasıyla savunmacı yapabilir. Kronik rahatsızlığı olan bir Akrep burcuysan, profesyonel destek almanda fayda var.

2 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün eşinizin ailesinden kalan miras ya da ortaklı finansal konular üzerine birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunları bahsetmeniz ve beraber çözüm bulmanız daha doğru olacaktır.

2 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız konularda risk alabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için alternatif planlar yapmak faydalı olabilir. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

2 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşam rutininizi değiştirebilir, hayatınıza hareket katabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili aksiyonlar almanız da bazı konularda değişiklikler yapmanızdan geçebilir.

2 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; bugün romantizm ve sevgi dolu anlar yaşayabilirsin. Karşındakilerin ne istediğini onlar söylemeden anlayabilir, duygusal ilişkilerde uzun vadeli planlar içine girebilirsin. Sevdiklerinle bir araya gelerek paylaşımlarda bulunmak, hayattan daha fazla keyif alacağın ortamlarda bulunmak isteyebilirsin.

2 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Finansal konularda hassaiyetler olabilir. Önemli işleri gözden geçirip yavaş ilerleyin. Kıskançlıkla gelişen şüpheci davranışlarınız gün boyu gerginlik, huzursuzluk yaratabilir. Akşam üstü huzur arayışınız melankolik duygularla karışabilir.

2 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün psişik yönden tüm güçlerinizi ve yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. İçinize doğan her şey gerçekleşebilir. Piyangoda şansınızı denemenizi öneririz. Gizli kalan sıraları adeta dedektif gibi su yüzüne çıkarıp herkesi şaşırtırsınız. Sevdiğiniz kişiye ilan-ı aşk etmek için elinizi çabuk tutun.

2 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

2 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 04' 56" R
Ay
Yengeç
15° 45' 45" R
Merkür
Koç
26° 02' 57"
Venüs
Boğa
15° 49' 16"
Mars
Koç
08° 58' 10"
Jüpiter
Boğa
26° 47' 00"
Satürn
Balık
17° 33' 13"
Uranüs
Boğa
23° 02' 32"
Neptün
Balık
29° 14' 45"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
21° 18' 59"
Lilith
Başak
24° 40' 21"
True Node
Koç
14° 59' 60"
Son Güncelleme : 12/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>