Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kendinizde yaptığınız değişikliklerle oldukça çekici gözüküyorsunuz. Böylece beğendiğiniz insanın da ilgisini üzerinize çekmeyi başardınız. Bundan sonrası ikna gücünüze kalmış durumda.

İş çevrenizdeki hareketlenme size daha fazla kazanç sağlayacak. Yeter ki üzerinizdeki gerginliği atın ve karşınızdaki insanlarabitiriciliğiniz konusunda güven verin.

Sizden parasal destek bekleyen bir yakınınıza yardım etmek durumundasınız. Geri almakta sıkıntı yaşayacağınız bir borç olacak.

İş yerinde çekiştiriliyorsunuz. Kulaklarınız açık olmalı ve kendinizle ilgili bir yanlış yargının kalmaması için neler olduğunu anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir süredir ben merkezli yaşıyorsunuz. Sizin için siz ve yapmak istedikleriniz var. Bu yüzden zaman zaman size sitem ediliyor. Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Hepsi küçük küçük projeler ama yine de başkalarına ayıracak zamanı pek bulamıyorsunuz. Biraz planlı olursanız yakınlarınıza da zaman ayırabilirsiniz. Bugün yine bu davranışınız gündeme gelebilir.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler güne Ay-Başak burcu geçişiyle adım atıyoruz. Saat 13:51 olana dek, düzenlemeniz gereken işlerinize öncelik tanımanız ve bitirmeniz yararlı olur. Saat 13:51-15:29 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. İkili ilişkilerde çatışma, kıskançlık veya hakimiyet kurma anlamında dikkatli olmanızdan yanayım. Boşluk etkisi mükemmelliğe olan tutkunuzu yükselticidir. Bir yandan detaylar ve diğer taraftan mutlaka halledilmesi gerekenler keyifsizlik yaratır. Saat 15:29 itibariyle Terazi burcunda ilerlemekte olan Ay, gerek partneriniz ve gerekse ailenizi ilgilendiren konuları kimsenin etkisi altında kalmadan tek başınıza gözden geçirmek istersiniz. Dış seslere kulaklarınızı kapatırsınız. Ay-Terazi burcu günlerinde huzur bulmak, güzellikleri paylaşmak ihtiyacı genelde yoğundur. İnsan daha seçici olur. Nazik tavırlardan hoşlanır. Saat 19:07 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu,hayatınız, ilişkiniz ve finansal konularda sizi destekleyicidir. Başarılı bir adım atabilirsiniz. Başkaları tarafından kabul görür ve arzu ettiğiniz şekilde ilerleyebilirsiniz. Sosyal ilişkiler, ailevi konular, yeni projeler güçlü adımlar sayesinde gelişebilir. Geleceğe dair inancınız artar. Yeni bir işe girebilirsiniz. İşinizde ilerleyebilirsiniz. Sizi rahatsız eden meseleyi çözüme kavuşturursunuz. Hoşgörünüz ve sıcak yaklaşımlarınızla ilgi uyandırırsınız. Bolluk ve bereket anlamında tatmin olursunuz. Patronlarınız tarafından takdir edilirsiniz. Gün boyu güzellikler sizinle olsun. Kalben sevgilerimle,

20 Haziran 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son günlerde etrafında aniden gelişen olaylar, seni heyecanlandırdığı kadar güvensiz de hissettiriyor.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimsel konularda söylediklerinizin karşı tarafa fazlasıyla yanlış gelmesi söz konusu olabileceğinden bazı durumları erteleme kararı almanız daha doğru olacaktır. Zira yaşanan olaylar karşısında öfkenize yenik düşme ve karşınızdaki insanı incitme ihtimaliniz yüksek olacağından bildiklerinizi bir müddet daha içinizde tutmak daha yerinde olabilir.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizde yaptığınız işler ve maddi kazanımlarınız ön planda olabilir. Yaptığınız işlerinizden kazanacağınız maddi gelirinizi yükseltmek için kendinizeortağı arayabilirsiniz. Çeşitli kurumlara başvurabilir, yakın çevrenizde yaptığınız meslek gruplarından destek almak isteyebilirsiniz. Bilgilerinizi paylaşabileceğiniz bir gün.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü, Kişisel gelişiminize önem vermeniz gerektiğini vurgulamakta problem yaşadığınız insanlarla sorunlarınızı konuşarak ve karşınızda ki insanın fikirlerine önem vererek sakinlikle çözüme kavuşturabilirsiniz.. Bugün kendinize dair güçlü bir anlayış geliştirebilir isteklerinizi yaşamdan beklentilerinizi dengeleyerek yola devam ya da tamam diyebilirsiniz.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duyarlılığınızın yükseldiği bir gün. Alacağınız bazı haberlerden heyecanlanacaksınız. Duygularınızı kontrol etmek size zor gelebilir. Ancak, mantığınızı kullanarak planlı davranmanız mümkün. Çünkü, dikkatiniz ve düşünebilme yeteneğinizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. Kararlı davranabilirsiniz.

20 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Katılacağınız bazı aktivitelerde parasal anlaşmazlıklara dikkat edin. Seyahate dayalı güzel gelişmeler ve heyecanlı oluşumlar sizi çok mutlu edebilir.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcundaki Venüs ile hayat yönümüzü gösteren Kuzey Ay Düğümü arasındaki uyumlu etkileşim sizi kariyer yaşamınızda ön plana çıkartır.Üst yönetimle olan bağlarınızı güçlendirirsiniz. Evlenmek, terfi almak,değiştirmek,kurmak gibi önemli konular hayatınıza damgasını vurur. Annenizle olan bağlarınızı gözden geçirme zamanı.

20 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün. Anlaşmanız size bağlı.

20 Haziran 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 29' 18"
Ay
Kova
24° 45' 39"
Merkür
Koç
17° 51' 24"
Venüs
Boğa
03° 37' 06"
Mars
Koç
01° 21' 47"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 13"
Satürn
Balık
16° 45' 38"
Uranüs
Boğa
22° 28' 08"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 41"
Lilith
Başak
23° 34' 25"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>