Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızdaki gelişmeler hayatınıza canlılık getirebilir. Sevdiğinizle iyi anlaşabileceğiniz bir gündesiniz. Birlikte gezmek ve alışveriş yapmak için fırsatlar bulabilir, aşk konusunda düşlediklerinize ulaşabilirsiniz.

Kendiniziyerinizde rahat hissedeceğiniz bugün, fikirlerinizi paylaşmaktan zevk duyabileceğiniz görülüyor. Mesleki konularda sorumlu bir görev bilinciyle hareket etmeniz otoritelerin dikkatini çekebilir. Motivasyonlarınız yükselmenize yardımcı oluyor.

İletişim konusunda son derece aktif bir gündesiniz. Yakın çevrenizde birçok kısa yola gidebilir veya sürpriz misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Yazılı ve sözlü anlaşmaların gündemde olabileceği bugün kardeşlerin veya dostlarınızın fikirleri size ilham verebilir.

Parasal konularda daha dikkatli olmak gerekiyor. Kişisel kazancınıza güvenseniz bile olası büyük harcamalar başkalarının kaynaklarını da gerekli kılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde edineceğiniz bazı bilgiler, yakın ilginizi gerektirecek. Bilinçli yaklaşımlar isteyen tartışmalara girebilirsiniz. Net, kararlı tavırlarla kazançlı çıkacaksınız. İçinden çıktığınız yorucu, yoğun tempo sizi hayli yormuş görünüyor. Birkaç gündür süregelen bitkinlik hissiniz, sizi başka nedenler aramaya yöneltip boşuna kaygılandırabilir.

21 Mayıs 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:39-13:10 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Sizi ilgilendiren konularda gerçekçi düşünmekte yarar görüyorum. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, bunları çözüme kavuşturmak için mücadele etmek yerine tam tersine sevgilinize doğru çekilebilirsiniz. Şikayet ettiğiniz noktalar gözünüzde önemsiz hale gelir. Saat 09:56 Ay-Chiron kavuşumu, aşkın ne kadar sihirli bir şey olduğunu, aşkla buluşmanın büyük şans olduğunu düşünmemizi sağlıyor. Saat 13:10 sonrası Koç burcunda ilerleyecek Ay, ilişkilerde özellikle dikkatli olmamızı gerektiriyor. Sağlığımıza önem verelim. Çabuk sinirlenmek, anlayışsız davranmak, bize uymayan bir durumla karşılaştığımızda tepki göstermek mümkündür. Düşünmeden karar vermeyelim. Saat 14:12 Ay-Güneş görünümü, duruşunuz ve farklı yönlerinizle ilgi uyandırırsınız. Yeni bir gelişme aşkta yüzünüzü güldürebilir. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

21 Mayıs 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ufak aksiliklerle karşılaşsan da gününü istediğin gibi bitirmeye niyetlisin. Yalnız kalmak istemediğin bir gün.

21 Mayıs 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize duyduğunuz güven çevrenize de motivasyon sağlayacak. Kırılmamak adına mesafeli soğuk davranışlar çevrenize yansıtabilirsiniz daha samimi olun.

21 Mayıs 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi anlatmanız zor olmayacak. Yine de öğle sonrasında fiziksel açıdan kendinizi yormamaya bakmalısınız.

21 Mayıs 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı sözleşmeler yaparken karşınıza rakipler çıkabilir. Sizler zekanızı her zaman pratik yöne çevirip çözüm yolu bulursunuz. Yine de fazla gecikmeyin.

21 Mayıs 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Mayıs 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik olaylar işlerinizi veya sağlığınızı etkileyebilir. Baş ağrılarınız varsa bu her şeyi mükemmel yapma isteğinizden kaynaklanıyor, biraz rahatlayın.

21 Mayıs 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Vücutta baş, kalça ve bacaklara dikkat etmelisiniz. Koç burcu enerjisi biraz hoyrattır. Aşırı hareketten kas tutulmaları ve lif kopmaları riski taşıyabilirsiniz. Gündelik işlerinizde ve hizmet alanınızda insan ilişkilerinin ağırlığını hissedebilirsiniz. Aceleci ve zorlama davranışlar nedeniyle sorunlar yaşamanız mümkündür. Hizmet alanınızda başlatacağınız yeni bir proje veya size ait bir fikir sayesinde maddi ve manevi sorumluluklarınıza katkı sağlayabilecek bir etkiye sahip olacaksınız. Bu enerjik etkiden faydalanabilirsiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

21 Mayıs 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 12' 22" R
Ay
Yay
24° 50' 51"
Merkür
Koç
16° 13' 53"
Venüs
Koç
28° 11' 06"
Mars
Balık
27° 57' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 30"
Satürn
Balık
16° 22' 17"
Uranüs
Boğa
22° 13' 01"
Neptün
Balık
28° 50' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 45"
Lilith
Başak
23° 05' 03"
True Node
Koç
15° 27' 00"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>