Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizden uzaklaştığınızı hissedebilirisiniz. Yeni bir ilişkinin sizin için gerekliliği üzerinde düşünebilir, dostlarınızla bunu paylaşarak fikirlerini almaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Günlük işlerinizi yoluna koyarken aşırı kuruntulu ve enerjik davranabileceğiniz bir gün. Çalışma arkadaşlarınızla düzen ve servis konularında tartışabilirsiniz.

Bugün, ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz çalışmalarınız için olumlu etkiler alacaksınız. Yatırımlarınızın sonuçlarını uzun vadede görebilirsiniz.

Kafanızı kurcalayan sorunlar ve özellikle İlişkiniz konusunda gündeme gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşleri ve ağır sorumlulukları bir kenara koyup kendinizi rahatlatmak ve dinlenmek istediğiniz bir gün olabilir. Ancak ipin ucunu kaçırmamaya ve özellikle hesap ve detayları atlamamaya özen göstermelisiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 09:15 Satürn-Uranüs görünümü, finansal açıdan yeni birfırsatı veya mevcut işinizde ilerleme yönünde yararlıdır. Paranızı nereye ve nasıl harcamanız gerektiğini edindiğiniz tecrübeler size öğretmiş olmalı. Şimdiden sonra dikkatli bir şekilde yatırıma yönelmelisiniz. Sağlıklı yaşama önem vermeli, kilo sorunlarınıza karşı yediklerinize dikkat etmeliyiz. Bu görünüm, bu yönde de size destek olacaktır. Saat 12:37 Ay-Merkür olumlu görünümü, fiziksel ve duygusal anlamda rahatlamak doyuma ulaşmak isteriz. Düşüncelerimiz, sözlerimiz ve eylemlerimizin özünde ilişkimiz ve yaşamsal ihtiyaçlarımız yer alır. Saat 17:12 Venüs-Jüpiter görünümü,hayatımız, sağlığımız, ilişkimizle alakalı konuları verimli ve düzgün hale getirme arzumuzdur. Kendi isteklerimizi öne alırız. Ancak şartlar gereği başkalarının da fikirlerini sormamız gerekir. Sağlığımızla ilgili konularda yapılacak tedavi veya operasyonun göstergesi olabilir. Estetik veya başka amaçla doktorumuzla görüşebiliriz. Bu görünüm güzellik, bakım, canlanma, tazelenmedir. Bizimle ilgilenilmesi, beğenilmek hoşumuza gider. Saat 19:37 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, sorumluluklarımızı bize hatırlatır ve başarılı olmaya çağırır. Artık büyümek, kendimizi göstermek ve çıtamızı yükselmek durumundayız. Çünkü hem özel hemhayatında mutlu ve doyumlu bir gelecek istiyorsak mücadele vermeliyiz. İnandığımız yolda ilerlemeli ve hedefimize uygun tercihte bulunmalıyız. Bu bakış açısı ilişkimizdeki sorunların da çözülmesini sağlayacaktır. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dilerimle kutlarım.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın songünü bir sürprizle gelebilir. Görüşmediğin arkadaşlarınla plan yapabilir, bir ortak bulabilirsin.

19 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşırı fedakar ve iyi niyetli davranışlar sizi biraz yıpratabilir. Bazı konular üzerine içsel çelişkiler yaşayabilirsiniz hemen karar vermeyin.

19 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilendiğiniz konularda daha yaratıcı olabilirsiniz. Kendinizi daha sanatsal yollardan ifade etmek isteyebilirsiniz. Zevk aldığınız konularla ilgilenmek, onlar için harcama yapmak size iyi gelecektir. Bugün işlerinizde şanslısınız. Sorumluluk aldığınız konular gündeminizi etkileyebilir. İşleriniz için alternatif planlar yapmanız gerekebilir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Resmi işlerden nefret etmenize rağmen bugün adli başvurularınız olacak. Haklı olduğunuz konuları atlamayın. İstediğiniz hedefe oldukça yakınsınız, pes etmeyin.

19 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayattan alacağınız keyif yüksek olacağından yemeye içmeye kendinizi kaptırabilirsiniz. Özel ilişkinizde duygularınızı rahatça karşı tarafa aktarabilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayattan alacağınız keyif yüksek olacağından yemeye içmeye kendinizi kaptırabilirsiniz. Özel ilişkinizde duygularınızı rahatça karşı tarafa aktarabilirsiniz.

19 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın dağınık alanlarını toplamak ve pratik bir yaklaşımla detaylara önem vererek toparlanma gerekliliği hissedebilirsiniz. Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz. Ancak çevrenizden soğuk, katı ve esnek olmayan tavırlarla karşılaşabilirsiniz. İşlerinizi halletme yöntemlerinizi geliştirebilirsiniz. Sıra dışı tavsiye ve kuramlarla maddi kaynaklarınızı daha kalıcı ve istikrarlı hale getirebilirsiniz. Bu etki 10 gün boyunca hayatınızda etki edecektir.

19 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız.

19 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 37"
Ay
Kova
18° 18' 05"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Boğa
03° 03' 13"
Mars
Koç
01° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 48"
Satürn
Balık
16° 43' 15"
Uranüs
Boğa
22° 26' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 09"
Lilith
Başak
23° 31' 22"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>