Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün kendinizi duygusal açıdan oldukça yalnız hissedebilirsiniz. Fakat sorunlarınızı anlayabilecek kimselerle dertlerinizi paylaşabileceğiniz görülüyor. Cinsellik bugün sizin için oldukça önemli olabilir.

Bugün işlerinize ekstra özen gösterebileceğiniz görülüyor. Birlikte çalıştığınız kimselerle iletişiminiz çok güçlü ve onlardan destek görüyorsunuz. Enerjinizin yoğunluğu ataklığınızı arttırırken, kendinizi fazlaca yormamaya dikkat etmelisiniz

Yaşadığınız sorunlar maddi konulara verdiğiniz önemi arttırıyor. Yatırımlarınız ve girişimleriniz, doğru hedefleri belirleyebildiğiniz sürece sizin için son derece olumlu sonuçlar getirebilir.

Atacağınız adımları iyi planlarsanız çok daha verimli olabilirsiniz. Yakın çevre ilişkileri önem taşımakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına üzülüyorsunuz. Ama bu üzüntüyle, konu hakkındaki birtakım abartıları da paylaşmış oluyorsunuz. Bugün hayatınızda yapmayı düşündüğünüz değişikliklerinden birini gerçekleştirmek için bir fırsat yakalayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde gelecek bir telefonda karşılıklı görüşme isteyecek ve bu fırsata ilk adımı atmış olacaksınız.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:56 Merkür-Kuzey düğüm görünümü,veya özel yaşantımızı düzgün ve verimli hale getirmemizi, ne isteğimizi bilerek ilerlememizi sağlıyor. Sorunlarımızı çözmekten yanayız. Sağlıklı yaşamak, hayatımızı garanti altına almak, güven dolu bir gelecek için çabalıyoruz. Evlilik,ortaklığı, finansal konuları bugün gözden geçireceğiz. Bu gözden geçirme gayet faydalı olacaktır. Saat 12:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, iç sesinizi dinlemenizi, rahatlatıcı olana yönelmenizde yarar var. Bu enerji, aşk hayatınızla ilgili konularda mantıklı düşünmeyi sağladığı gibi diğer yanıyla aşka kapımızı aralık tutmamız anlamına da gelir. Mistik konular ilginizi çekebilir, duygularınızı yazıya dökebilirsiniz ayrıca tasarım çalışmalarında bulunabilirsiniz. Saat 13:10 Ay-Jüpiter görünümü, sorumluluklarımızı hafife almadan, işlerimizi düzgün bir şekilde yerli yerine koyabiliriz. Bu saatlerde gücümüz yükseliyor. El attığımız işler kendiliğinden yoluna girebilir. Dostlarımızdan destek göreceğiz. Saat 23:23 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, bazı meseleler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Mutlu haftalar dileğimle,

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişimle ilgili konular gündeme gelirken iletişimden kaynaklanabilecek problemlere ve yanlış anlama ve anlaşılmalara her zamankinden çok dikkat etmeniz gerekebilir. Trafikle ilgili tedbir almayı da ihmal etmemelisiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve kardeşleriniz ile ilgili bazı sorunlarınız yüzünden mesafe koymak isteyebilirsiniz. Annenize karşı alınganlık yaptığınız konuları bir daha düşünün.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işleri toparlamak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenebilirsiniz. Ticari konularda başkalarıyla birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. İletişimden kaynaklanan sıkıntılar sizi zor durumlara sokabilir. İdeolojik konularda daha tutkulu davranabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yakın çevrenizden yardım alabilirsiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Açık ve gerçekçi bir yaklaşım sergilemeniz gerekiyor. Bu aralar özel konularınızı kendinize saklamalı ve kimseye dedikodu malzemesi olacak bilgiler vermemelisiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Mayıs 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kısa vadeli planlarınızı uygularken zorlanabilirsiniz. Aslında her şeyi kendiniz halletmek istiyorsunuz. İş yaptığınız insanlarla konuşmalarınızda dikkatli olun.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Büyük istekler içinde bulunduğunuz halde karar vermenizin zor olduğu bir dönemdesiniz. Ancak, bugün alacağınız bazı haberler sizi keyiflendirecek. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmaya özen göstermelisiniz.

15 Mayıs 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir günde çok büyük gelişmeler beklemeyin. Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürecek. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

15 Mayıs 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 02' 37"
Ay
Kova
18° 18' 05"
Merkür
Koç
17° 37' 19"
Venüs
Boğa
03° 03' 13"
Mars
Koç
01° 00' 36"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 48"
Satürn
Balık
16° 43' 15"
Uranüs
Boğa
22° 26' 33"
Neptün
Balık
28° 57' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 09"
Lilith
Başak
23° 31' 22"
True Node
Koç
15° 20' 40"
Son Güncelleme : 02/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>