Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gecikmiş sayılmazsınız. Zararın neresinden dönseniz kardır. Çoktandır vermiş olduğunuz kararların, artık uygulama gününün geldiğini düşünmeniz, yine de olumlu bir gelişme.

Sizin için, başkalarına önemsiz gelen konular fazlaca önem taşıyabiliyor. Sıkışık, sıkıntılı günleri geride bırakıyorsunuz. İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma söz konusu.

Genellikle bu konularda size yol gösteren dostunuzun, önümüzdeki günlerde size daha verimli bir yatırım önerisi olabilir. Paranızı güvence altına alma çabalarınız çok yerinde ve gerçekçi.

Küçük sorunları büyültme konusunda oldukça etkili destekleriniz var. Eşinizin, dostunuzun abartılı yaklaşımları, önemsiz bir konuda sizi geriyor, dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üretkenliğinizi arttırma çabalarınızda, onayını özellikle beklediğiniz birileri var. Onların bu konuda cesaretinizi farklı olarak arttıracağına inanıyorsunuz. Bugünlerde dostça yaklaşımlar birtakım problemlerinizde sonuca yardımcı olabilir. Yaşadığınız bir çözümsüzlükte doğrudan bir sorumluluğunuzun olmaması sizi yeterince rahatlatamıyor.

23 Mayıs 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 09:15 Ay-Satürn görünümü, aktif ve özgür biçimde hareket etmemize engel olan koşulları, maddi durumumuzu,veya eğitimle ilgili konuları, yaşadığımız ortamı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Saat 09:59-15:33 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, bazı insanlara mecburen anlayışlı olmanız gerekir. Aynı şekilde onların da size karşı, hassasiyetinizi göz önüne alarak hareket etmeleri gerekecektir. Özellikle toplumsal anlamdaki düşünceleriniz bir hayli hassastır. Durumları kontrol etmek istedikçe daha fazla yorulursunuz. Sevdiğiniz kişilerden destek beklersiniz. Saat 13:25 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hangi konunda olursa olsun istek ve arzularımızı kısıtlanmadan, mecbur olmadan ifade edebilme isteğimizi işaret ediyor. Hayat bazen bizi test ediyor, sınıyor. Biz kendimiz gibi olmadığımız bir yerde, bir işte, bir ilişkide asla doyuma ulaşamayacağımızın farkındayız. Saat 15:33 itibariyle Boğa burcunda ilerleyen Ay, sakin ve kararlı şekilde düşünmemizi sağlıyor. İnsanların güvenilir olmalarını bekliyoruz. İçimizdeki şüphelerin yanıt bulmasını, huzur ve içsel değerlerimizin bozguna uğramamasını arzuluyoruz. Ayrıca bu etki altında, inatlaşmaların hiçbir yararı olmayacağının da farkında olmamız gerekiyor.

23 Mayıs 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlarla yaşamını sürdürmek için akıllıca davranıyorsun. Küçük aksiliklerin üstesinden gelebilirsin.

23 Mayıs 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var. Her zamanki uzlaşmacı kimliğinizi ortaya koyun.

23 Mayıs 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma arkadaşlarınıza destek olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konular yavaş ilerleyebilir. Kabullenmeniz gereken işlerle uğraşabilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygusal olarak kendinizi sıkılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. İşlerinizde çözülmeler olabilir.

23 Mayıs 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Emekleriniz çok yakında meyvelerini vermeye başlayacak. Hayatınızda olumlu değişimler başlayacak. Biraz meditasyon yaparak değişime kendiniz şimdiden hazırlayın.

23 Mayıs 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile ilişkileriniz, değer verdiğiniz insanlarla görüşmeleriniz, yerleşim ve eve ait konular ile hayatınızda kalıcı olarak gördüğünüz değerlerle ilgili bir mücadele alanı oluşurken, Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t-kare exact olduğu için genel sağlık durumunuza özen göstermeli, pozitif ortamlarda yer almalı vehayatınızda olası kriz yönetimini iyi yapmalısınız.

23 Mayıs 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda hassas tavırlarınız olacak. Sizi değiştirecek kararlar almaya heveslisiniz. Gün içinde yapılması gerekenlere odaklanırken, aşk hayatınızda kendinizi gerçeklerden soyutlamayın.

23 Mayıs 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ofis ortamında gün ortasına kadar yaşadığınız belirsizlikler öğleden sonra yerini daha dingin bir sürece bırakacak. Eşiniz ya da ortağınızla yapacağınız güven veren sohbetler size aradığınız huzuru taşır. Stresten uzak vakit geçirmek için akşam saatlerinin kıymetini bilip, hayatınızda tutkuya yer verin. Sevmek, sevilmek sizi mutlu edecektir. Beklediğiniz kredi henüz onaylanmayabilir.

23 Mayıs 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

23 Mayıs 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 48' 28" R
Ay
Yay
19° 31' 39"
Merkür
Koç
16° 09' 21"
Venüs
Koç
27° 40' 48"
Mars
Balık
27° 38' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 48"
Satürn
Balık
16° 20' 03"
Uranüs
Boğa
22° 11' 38"
Neptün
Balık
28° 49' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 21"
Lilith
Başak
23° 02' 20"
True Node
Koç
15° 28' 22"
Son Güncelleme : 27/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>