Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi oldukça canlı hissedeceksiniz ve sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece iyi olacaktır. Aşk hayatınıza ilişkin yeni gelişmeler olabilir ve kalabalık ortamlara girebilirsiniz. Hayatınıza ilişkin ani kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir süredir beklediğiniz gelişmelere ilişkin yeni adımlar atabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz ve genel olarak keyifli bir gün sizi bekliyor. Duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun bir gündesiniz.

İş yaşamınızda son derece verimli sonuçlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizi sizin için öncelikli alanlara yönlendirebilecksiniz ve bu konuda başarılı olacaksınız. Yeni girişim kararları alabilirsiniz ve girişimlerinizde son derece hızlı davranmayı tercih edeceksiniz. Kararlı davranışlarınız ve zihninizin oldukça iyi çalışması kararlarınızda başarılı olmanızı sağlayacaktır. Çevrenizdeki insanların takdirini kazanacaksınız ve dikkati çekmeyi başaracaksınız. Yeni girişimler için uygun bir gündesiniz.

Maddi konularda şanslı etkiler altında olacaksınız ve elinize bazı yeni imkanlar geçebilir. Kişisel zevklerinizi gerçekleştirmek için yada sevdiğiniz insan için harcamalar yapabilirsiniz.

Bugün bir çok açıdan şanslı etkiler altında olacaksınız ve alacağınız kararların sonuçları sizin için verimli olacaktır. Elinize geçecek fırsatları kaçrmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde belli konularda karşılaşabileceğiniz engeller, geri dönülmez kaydıyla aldığınız kararlarınızı yeniden gözden geçirmenize neden olacak. Bugün şanslı rastlantılar gününüz. Beklenmedik ani ve sevimli fırsatlar kapınızda. kapıyı çalmalarını beklememelisiniz. İlgi duyduğunuz her şey, hiçbir endişe yüklemeden sizi kendine çekebilir.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:46 Aslan burcunda oluşan ilkdördün etkisinde, yeni haftaya adım atarken, partnerinizin sizden farklı görüşleri nedeniyle biraz canınız sıkılabilir. Yapılması gereken, sizi rahatsız eden konuları gerilimli bir şekilde ifade etmek yerine, bu durumun sizi üzdüğünü ılımlı bir şekilde izah etmeye çalışmanızdır. Bazılarınız için bu görünümün anlamı, maddi kazanımlarınız ve mesleki konularda kendinizi kimi zaman güvensiz hissetmeniz demek olabilir. Sistemli ve düzenli bir hayat sürmek istediğiniz halde yaşanan belirsizlikler ve rutinlik canınızı sıkmaktadır. Benim tavsiyem, ani kararlar vermek yerine aksayan noktaları gözden geçirmenizdir. Saat 08:32 Ay-Merkür görünümü, etrafınızdaki insanların kusursuz olmadıklarını hesaba katarak hareket etmenizi gerektiriyor. Sizin düşünceniz ne olursa olsun güçlü görünmek ve bu gücü kabul etmelerini sağlamak. Doğal olarak bu hakimiyet duygusu günün geri kalanında etkin olacaktır. Saat 14:50 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, kendimize güvenerek, inanarak bir yol ve bir hedef belirlememizde etkili oluyor. Tabii ki zorluklar hayata dairdir. Ancak kişi, cesaretle ilerlediğinde her türlü engelin üstesinden gelerek başarılı olabilir. Atatürkümüzün ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına armağanı olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Kalben sevgilerimle,

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabırsızlığın üzerinde. Ne varsa bir anda olsun isteyeceksin. Ortak çalışmanın gücünü görebilirsin.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda yapmak istediniz atılımlar karşısında cesaretinizi toplamakta zorlanabilirsiniz. Karşı tarafın beklentileri size fazla ağır gelebilir. Çalışma hayatında bazı riskleri göz önüne almanız gereklidir.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kendinize duyacağınız güven ile hedeflerinize daha kolay ulaşabileceksiniz. İş hayatınızda uğraştığınız işlerle ilgili temelleri sağlamlaştıracağınız bir gündesiniz. Öğleden sonraki saatlerde gergin zamanlar yaşayabilirsiniz. Olayları büyütmeyin.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün AŞK hayatınız aydınlatacak. Siz evli ve çocuk sahibi olmayı isteyen bir Akrepseniz ailenize katılacak bebek haberi bu konuda görülen tedavinin olumlu sonucu bu ayın en güzel getirileri arasında. Bekar ve ilişkisi olmayan Akrep'ler doğru yerde doğru zamanda sizin için doğru insanla karşılaşabileceğiniz bir aydasınız arkadaşlarınızdan gelecek davetleri karşılıksız bırakmayın olabildiğince sosyal olun ve yaşamın güzelliklerinin parçası olmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Aslan burcuna ilerleyen Ayve kariyerle ilgili konuları gündeme getirebilir. İleriye yönelik plan ve programlar içinde olabilirsiniz. Organizasyon gerektirenve konularda başarılı olabilirsiniz.

23 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sabırsızlığın üzerinde. Elini attığın ne varsa bir anda olsun isteyeceksin. Özel sektörde çalışan bir Akrep burcuysan, bir araya gelerek yapılan çalışmanın, gücünü görebilirsin. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, teknolojiyi çok iyi kullanan firmaların olduğunu fark ederek, geride kaldığını hissedebilirsin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevgiline karşı korumacı olayım derken, onu fazlasıyla bunaltabilirsin. Akşamüstü katılacağın bir etkinlikte eski bir tanıdıkla karşılaşabilirsin.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün daha yumuşak ve sakin olabilirsiniz. Alacağınız bazı haberler sizi rahatlatacak. Ancak, hızla meydana gelen gelişmelere ayak uydurmanız zor olabilir. Büyük sorumluluklar alabilirsiniz. Moraliniz yükseliyor.

23 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konular, bugün de zihninizi en çok meşgul eden şeylerin başında gelebilirler. Parayla ilgili olarak kendinizi son derece huzurlu ve güvenli hissetmeniz, çevrenizdeki kişilerin maddi sorunlarıyla ilgilenmenizi sağlayabilir.

23 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 09' 10" R
Ay
Boğa
04° 45' 52" R
Merkür
Koç
21° 08' 30"
Venüs
Boğa
09° 32' 45"
Mars
Koç
05° 03' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 58"
Satürn
Balık
17° 09' 36"
Uranüs
Boğa
22° 44' 47"
Neptün
Balık
29° 06' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 37"
Lilith
Başak
24° 06' 26"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 07/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>