Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birçok yaşanacak şeyin sevgiliniz tarafından saptanması sizi sıkıyor olsa da bunun sevimli yanlarını da görmelisiniz. Güzellik olarak algılamayı başaracağınız şeyler anlam değiştirmekte gecikmeyecek.

Düzenli ve toplayıcısınız. Gerginlik nedeni olarak görülen birçok şey karşısındaki serinkanlılığınız, özelliklerinizin tamamlayıcısı. Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor.

Küçük birikimlerinize karşı sürekli kışkırtılıyorsunuz. Birtakım tedbirlerle koşullarınızın göründüğü kadar olumsuz olmadığını göreceksiniz. Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir.

Göz yumacağınız bazı küçük hatalar, ilgili kişiye kazandırmaya çalıştığınız yaşamsal deneyimleri zenginleştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni kurduğunuz bir dostluk, size her gün biraz daha hayal kırıklığı yaşatıyor. Bu kadar yanılmış olabilmeniz sizi üzüyor. İnsanlara şans verirken cömertsiniz. Ama şansın bitirdiğiniz yerde düşmanlık benzeri duygular başlıyor. Bugün hiç beklemediğiniz bir ziyaretçiniz var. Onun vereceği bazı haberler yaptığınız planları gözden geçirmenize neden olabilir.

27 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 09:27 Ay-Chiron kavuşumu, aşkın ne kadar sihirli bir şey olduğunu, aşkla buluşmanın büyük şans olduğunu düşünmemizi sağlıyor. Saat 13:19-17:11 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa, sevgilinize doğru çekilebilirsiniz. Şikayet ettiğiniz noktalar gözünüzde önemsiz hale gelir. Romantizm, bağımlılık duygusu sizi farklı bir dünyaya götürür. Gerçekçi düşünmeye çalışmalısınız. Saat 17:11 Ay-Koç burcu geçişi etkinliğinde, sağlığımıza önem verelim. Çabuk sinirlenmek, anlayışsız davranmak, bize uymayan bir durumla karşılaştığımızda tepki göstermek mümkündür. Kendi kendimize kararlar almaya kalkışmayalım. İşimizdeki kurallara gerekirse riayet edelim. Kural dışı veya sert davranan kişilere karşı da gözümüzü dört açalım. Saat 19:44 itibariyle Mars-Neptün arasındaki görünüm etkisinde, yeni bir ilişkiye,ortaklığına, maddi duruma bilinçli bakmak gerekiyor. Ayrıca düşünmeden karar vermeyelim. Bir şeylere güvenip yola çıkarız. Fakat ilerlememiz mümkün olmayabilir. Saat 22:59 Ay-Venüs kavuşumu, başta ilişki ve sağlık konuları üzerinde çabucak alevlenmeye müsait olduğunuzu gösteriyor. Bu iki konuda, bir probleminiz varsa ve bu problemleri dışa yansıtmayıp içinize atıyorsanız keyifsiz saatler geçirebilirsiniz. Onun için, sizi rahatsız eden ne varsa lütfen sakin olmaya çalışınız. Yeni haftamızı başarılı, mutlu, huzurlu bir şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

27 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende gelişen olaylarda taraf olmak yerine gözlem yapmayı tercih edebilirsin. Eskiye özlemin artacak.

27 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal karmaşalarınızla acele kararlar vermeyin. Aniden gelişen olaylara karşı ilk düşündüğünüz kararı verebilirsiniz.

26 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başarılı olmak için yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle birlikte olmak için zaman yaratabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir. Yavaşlayan işlerinizi çözmeye çalışmak daha yorucu bir hal alabilir. Mücadele ettiğiniz konularda istediğiniz sonuçları almakta zorlanabilirsiniz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uyumlu tavırlar sergilemeniz çevrenizdeki insanları mutlu ediyor. Sevdiğiniz kişi de bu durumdan oldukça hoşnut. Sizin için birçok fedakarlık yapmaya hazır aşkınız.

27 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde Merkür sınır derecede olduğu için arkadaş çevreniz, finansal konular ve iletişimle ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. Saat 18.00'dan sonra ilişkilerinizde aşk ve romantizmin ön plana çıkacağı, olası teklifleri değerlendirmeniz gereken özel yaşamınızda muazzam olumlu etkiler sunan bir zamanda olacaksınız.

27 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk ve eğlence hayatınızda kolay dağılmaya meyilli olacaksınız. Sevdiğiniz insanın hayatınıza kattığı anlamı ve değeri bugün daha iyi anlayacaksınız. Akşam saatlerinde kolay sinirlenmeye açıksınız.

27 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın dağınık alanlarını toplamak ve pratik bir yaklaşımla detaylara önem vererek toparlanma gerekliliği hissedebilirsiniz. Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminizde sevgi, merhamet ve şefkat dozunu yükselteceksiniz. Müzik, dans, sanatsal hobiler bugün biraz daha hayatınıza dahil olabilir. Hizmet alanınız ve çalışma yöntemlerinizle ilgili motivasyonunuzun artacağı, mücadele gücünüzün yükseleceği bir beş günlük süreçte bulunuyorsunuz.

27 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ağırlığı parasal konulara vermeye başlayacağınız bir gün geçirmeniz olasıdır. Mevcut maddi durumunuz, sizi tatmin etse ve endişelerden korusa da, diğer taraftan gereksiz masraflara, özellikle de lüks tüketimine yönelmenize yol açabilir.

27 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 59" R
Ay
Boğa
29° 53' 55" R
Merkür
Koç
22° 39' 42"
Venüs
Boğa
11° 41' 01"
Mars
Koç
06° 23' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 28"
Satürn
Balık
17° 17' 52"
Uranüs
Boğa
22° 50' 49"
Neptün
Balık
29° 09' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 15"
Lilith
Başak
24° 17' 59"
True Node
Koç
15° 17' 44"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>