Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çocuk sevginiz çocukları yanınızdan kaçırtacak ölçüde. Herhalde bu yüzden sevgili seçimlerinizde hep çocukluları seçiyorsunuz. Ama sevgiliniz gerçekten göz dolduruyor. Ne söylenebilir, huyu iyi olsun.

Size yol görünüyor. Yöneticilerle bozuk olduğunuzdan işten çıkartma diye anlayabilirsiniz, ama değil. Yalnız da değilsiniz, bir ekip içinde görünüyorsunuz. Dönüşünüz çok mutlu olacak gibi. Bugün yöneticilerde biraz yakınlaşma isteği görebilirsiniz.

Ödediğiniz trafik cezaları sayılmazsa yüklü harcamalar içinde değilsiniz. Parayı elde tutma eğitimini bizzat paradan alıyorsunuz. Bu yüzden savurganlar sınıfından artık çıkartılabilirsiniz.

Bugün duygularınızı yansıtırken aşırıya kaçabilir ve yakınlarınızı şaşırtabilirsiniz. Biraz daha kontrollü davranmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Bundan kurtulmanın koşullarını oluşturmanız, bazı duygusallıklardan arınmanıza bağlı. Gerçekçi yaklaşımlar sizi rahatlatabilir. Haklı nedenlerle direttiğiniz bir konu, bugünlerde bir müdahale gerektirebilir. Bununla ilgili hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bazı ilişkilere daha ihtiyatlı yaklaşacaksınız.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun süredir boşluktaki hareketini sürdüren Ay, 01:11'de Balık burcuna giriş yapıyor. Sizler için de aşk dolu bir gün başlıyor. Şansınız da bugün bir hayli açık olacak. Ay-Uranüs pozitif açısıyla beraber aşk hayatınızda sürprizler yaşayabilirsiniz. Ummadığınız anda karşı taraf yüzünüzü güldürebilir. Çocuğunuzla da ilgili sevindirici haberler alabilirsiniz. Ay'ın Güneş ile olumlu kontağı da duygusal hayatınızda kendinize güveninizin olduğu bir günde olacağınızı gösteriyor.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinle gurur duyuyorsun! Ay, su burcunda hareket ediyor. Bugün yapacağın konular belli. Dengeli bir gün geçirip programının dışına çıkmayacaksın gibi görünüyor. İş hayatında yaşayacağın olaylar nedeniyle elbette kendinle gurur duymalısın ancak bunun kibir haline gelmesine engel olmalısın. İş arayışında olan bir Akrep burcuysan, oldukça radikal bir karar alarak kendine bir alan yaratmak isteyeceksin. İlişkisi olan bir Akrep burcuysan, sevdiğin kişiyle ilgili bir durumu sorgulayacaksın. Kafanda kurmak yerine aklına takılan meseleleri onunla konuşman gerekir. Katılacağın davette, uzun zamandır görmediğin bir arkadaşınla karşılaşabilirsin.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel görünümünüzü değiştirmek ve kendinizi güzelleştirmek için yeni adımlar atabilir ve bir an önce değişime gitmek yolunu deneyebilirsiniz.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade edeceğiniz işlere yoğunlaşabilirsiniz. Uğraştığınız konularda risk alabilirsiniz. İşlerinizde başarılı olmak için alternatif planlar yapmak faydalı olabilir. Gün içinde hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin yol gösterici olduğu bir gün. Zamanı efektif kullanmanız akşam saatlerinin kendinize kalmasına vesile olabilir ve kişisel bakımınızı ön plana çıkartabilirsiniz.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Akrep; romantik ilişkilerle ilgili hayallerine yaklaştığına dair haberler alabilir, kendini fazla zorlamadan sevdiklerini ikna edebilirsin. Bugün eşin, ortağın ya dabirliği yaptığın kişilere güvenebileceğini hissetmek seni mutlu edebilir, şanslı olduğunu düşünebilirsin. Günü keyifle geçirebilir; geziler yapabilir; sanatsal çalışmalarda bulunabilirsin.

29 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evinizdeki birtakım problemlere rağmen bugün oldukça yüksek performans göstereceksiniz. Tüm işlerinizi layığı ile tamamlayacaksınız. İçinizde fırtınalar kopuyor ama siz yine de dimdik duruyorsunuz. Dışarıdan kimse içinizde neler yaşadığınızı farkında değil.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alkol tüketimine dikkat. Ayrıca her türlü keyif veren maddenin aşırı kullanımından kaçınmak gerekir. Böyle insanların da size fayda vermeyeceğini kabullenmelisiniz. Meditasyon yapmak, inançları sorgulamak, spiritüel grup çalışmalarına katılmak ve yalnızlığınızın keyfini çıkarmak için harika bir gün.

29 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aileye ilişkin konular gündeminize gelirken öğle saatlerinden itibaren tamamlamanız gereken işler ve toparlamanız gereken konularla ilgilenebilirsiniz. Akışın getirdiği belirsizlikler karşısında sezgilerinize güvenmelisiniz.

29 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 17' 08" R
Ay
Terazi
16° 14' 01" R
Merkür
Boğa
05° 25' 28"
Venüs
Boğa
25° 00' 49"
Mars
Koç
14° 39' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 47"
Satürn
Balık
18° 04' 11"
Uranüs
Boğa
23° 28' 33"
Neptün
Balık
29° 25' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 50"
Lilith
Başak
25° 30' 03"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>