Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Anlaşılamamak en büyük sorununuz. Sevgilinize kendinizi ifade edemiyor , duygularınızı tam olarak açamıyorsunuz. Bugün bu durumun sıkıntısınız üzerinizde taşıyacaksınız.

Amirlerinizden ve ailenizden aldığınız destek ilehayatınızda istediğiniz konuma gelmeyi başardınız. Fakat hala kafanızda bazı planlar var.

Maddi olarak rahatsınız fakat planladığınız bir harcama için yeterli parayı bir türlü denkleştiremiyorsunuz. Bugünlerde kredi yada yakınlarınızdan borç almayı düşünüyorsunuz.

Ailenizden yada sevdiğiniz insansan sakladığınız bir sırrınız var. Bu sır istemediğiniz bir şekilde açığa çıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sağlığınızla ilgili bir problemin ortadan kalmış olduğunu fark edecek ve çok mutlu olacaksınız. Gün boyunca hareketli ve neşeli olacaksınız. Esprileriniz ve neşeniz ile sevdiklerinizi de neşelendireceksiniz. Maddi problemleriniz konusunda bazı kararlar alabileceğiniz bugün yanlış insanlarla ilişki kurmamaya dikkat edin.

29 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:31 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, ister mesleki ister uğraşılarınız olsun hedefe yönelik hareket etmeyi vurguluyor. İletişimde bulunarak dünyayı tanımamızı sağlıyor. Kaderimizi yeniden yazacak kadar iradeli olmanın, kendimize inanmanın önemini işaret ediyor. Sosyal statümüz ile bireysel arzularımız arasındaki çizgiyi olumlu yönde düzenliyor. Güçlü insanlarla kurulacak bağlantıların göstergesi bu görünüm, yönetmek, hakim olmak yönünde bize kuvvet aşılıyor. Saat 12:25-30 Temmuz saat 02:28 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu zaman süresince, eğer kafanızın içinde birçok yeni proje, fikir veya plan varsa bunları gözden geçirebilirsiniz. Mutlu Pazarlar dileğimle,

29 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kişilerin sana karşı muhalif tavırlar içinde olduklarını hissedebilirsin. Sırlarını ele vermeye, iyi niyetinden yararlanmaya kalkışabilirler. Tarzında yapmak istediğin değişiklikler için ideal bir gün. Gün içerisinde arkadaşından gelecek haber seni oldukça sevindirecek. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, bugün gelecek aşk itirafıyla elin ayağına dolaşabilir. Evli bir Akrep burcuysan, eşinin ailesinde yaşanan sağlık sorunu üzerine uzun konuşmalar yapabilirsin. Öğleden sonra kardeş ya da kuzenlerinle birlikte olarak organizasyon planları yapabilirsin. Bazı alışkanlıklarından vazgeçmen yönünde nasihatlere hazır ol.

29 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılaştığınız zorluklar ve yaşadığınız olayların şok edici etkisiyle mücadele etmeniz gerekebilir. Yaşadığınız durumları soğukkanlılığınızla açıklamayı tercih ederseniz karşınızdaki kişilerde anlamaya bir o kadar hevesli davranacaktır.

29 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bir dizi meşguliyet ve düşünce dünyasında hareketli kılan gelişmeler var. Aynı zamanda eve ait uğraşlar ve değişiklikler içinde olabilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Kova burcunda ilerlerken ev ve aileye ilişkin konular gündeminizde daha çok yer edebilir. Yemek, beslenme ve mutfakla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Ailenizle ilgili veya ailenize karşı daha yumuşak ve hassas davranabilirsiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kaçamak aşklar yaşamak için içinizde itilim duyabilirsiniz. Ancak, kendinize pek de uygun olmayan kişilere kapılma ihtimaliniz var. Pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının. Dostlarınızla birlikte olmak ve davetlere katılmak geriliminizi azaltıp rahatlatacak.

29 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ev ve aile hayatınızda dinlenmek ve kendinizi adeta sığınağınızda hissetmek isteyeceksiniz. Bu hassas geçen günler ardından iyi gelebilir. Davranışlarınızda zorlandığınız alanları gözden geçirmelisiniz.

29 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cesaretle öne atılmak istediğiniz kararlarınızı sanki biri durdurmak istiyor gibi hissedebilirsiniz.Zorlukların her türlüsüyle baş etmek için yeterince enerjiniz var. Sabreden derviş muradına ermiş sözünü kulağınıza küpe ederseniz kazançlı çıkarsınız.

29 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

29 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>