Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin tadını çıkartamıyor, feci şekilde kıskanılıyorsunuz. Bunun için özel bir çaba harcamadığınızı savunsanız da dışardan pek öyle görünmüyor. Bu oyuna bir son vermelisiniz.

İş hayatınızdaki tekdüzelik devam ediyor. Bugün de pek önemli bir değişiklik görülmüyor. Kendinizi yine yığılmış sizi bekleyen işlerin koynuna attınız. Günü onlarla cebelleşerek geçireceksiniz.

Kazancınız gayet tatminkar, sıkıntı çekmenizin ana nedeni müsrif oluşunuz. Çevrenizde sizden çok daha şık görünümlü ve daha doyumlu insanlar, bunu sizden çok daha ucuza sağlayabiliyorlar.

Size bilinçli olarak verilen yanlış bir bilgi sizi yanlış yöne yönlendiriyor. Dönüp bu bilginin kaynağında bir araştırma yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın arkadaşlarınızla aranızda geçen iletişim sizi yorabilir. Alacağınız bazı haberleri şaşkınlıkla karşılayabilirsiniz.

3 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Salı günümüz, Venüs-Pluto görünüm etkisinde başlıyor. Bu günlerde özellikle dış dünyada kurduğunuz ilişkiler ve hedeflerinizle ilgili konularda bir hayli seçici ve inceleyici hareket etmenizi sağlar. Çünkü siz Pluto sayesinde yenilenmekte, hayatınızı yavaş ama derinlikli bir şekilde yapılandırmakta ve eğitim hayatınızdan yakın çevrenizle olan iletişiminize kadar her şeyi derinlikli bir şekilde ele almayı öğrenmektesiniz. Bu sizin neslinize denk gelen gayet önemli ve faydalı bir enerji. İşte bugünkü görünüm, yine bu anlamda etkili oluyor. Kendinizi geliştirmeye önem veriniz. Belirleyeceğiniz bir hedefin üzerine inançla giderseniz başarılı olursunuz. İnternet dünyası başta olmak üzere her türlü iletişim aracından faydalanınız. Çünkü yetenekleriniz sayesinde etkin pozisyonlara gelebilirsiniz. Ancak kendi fikirlerinizi baskı yoluyla başkalarına kabul ettirmeyiniz. Her konuda haklı olduğunuzu düşünmek yerine dinlemeyi de biliniz. Emin olunuz ki, yolunuz uzun ama gayet olumlu. Not: Ekim aylık yorumlarınız alttaki linktedir. Koç burcunda oluşacak Dolunay etkisini gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

3 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda dikkatli hareket etmelisin. Son dakikada çıkan bazı ödemeler bütçe planını bozabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yersiz harcamalara karşı biraz daha dikkatli olun. Bazı şüphelerinizi ve kafa karışıklıklarınızı dışarı çok fazla yansıtmayın.

3 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik bir yoğunluk içine girebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırabilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Sorumlu olduğunuz konuların üstüne gitmekte kararlı davranabilirsiniz. Duygusal olarak desteklendiğinizi hissettiğiniz bir gündesiniz.

3 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün arzularınızı yerine getirmek için çok özen gösteriyorsunuz. Ancak herkes beğenmeyebilir.

3 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

3 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal bağlantılarınızın güçlendiği bu dönemde sağlam iletişim birçok işinizin anahtarı olacak. Arkadaş bağlantılarınızda aradığınız sonuçları bulabilirsiniz. Parasal konulara bu kadar takılmayın.

3 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Mars ile Plüton'un arasındaki etkileşim arkadaşlarınızla ilişkilerinizi kökten dönüştürecek. Bazı arkadaşlıklarınıza son verebilirsiniz. Bu alacağınız kararlar kalıcı olur. Yeni arkadaş gruplarına bu dönemde dahil olmayın, sizin için uygun olmayabilir. Dernek faaliyetleri için oldukça aktif ve çalışma temposu yüksek bir süreçtesiniz. Yönetsel kararlarınız size kalıcı çözümler getirir.

3 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

3 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 04' 21" R
Ay
Başak
18° 59' 42"
Merkür
Boğa
02° 17' 19"
Venüs
Boğa
22° 11' 12"
Mars
Koç
12° 54' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 15"
Satürn
Balık
17° 55' 08"
Uranüs
Boğa
23° 20' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 23"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 58"
Lilith
Başak
25° 14' 46"
True Node
Koç
14° 54' 25"
Son Güncelleme : 17/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>