Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yeni bir karar almak üzeresiniz. Partnerinizin ilgisiz davranışları sizi çileden çıkartıyor. Her şeyin bu kadar kısa bir zamanda bu kadar değişmesi sizi hayrete düşürüyor.

Bugün bazı uyarılar alacaksınız. Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar size anımsatılacak. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.

Çok dağıldınız. toparlanmanız gerekiyor. Alacağınız vereceğiniz birbirine karışmış durumda. Bugün herkesi şaşırtacak ve bir defter açıp hesap tutacaksınız. Çünkü yazılı bir bütçe yapmadan yaşayamayacağınızı anladınız.

İşyerinizde birisi sizin adınızı da içine alacak bir oyunun hazırlığını yapıyor. Bu sizin pek güven duymadığınız ama bu kadarını da beklemediğiniz biri. Gözlerinizi şimdiden açmalısınız. Sonradan işi düzeltmek zor olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne neşeli girdiniz. Arkadaşlarınız herkese mavi boncuk dağıttığınızı söylüyorlar. Aile içindeki bir gerginliğin çok sevindirici bir şekilde sonuçlanması sizi çok mutlu etti. Gelecekle ilgili umutlarınız arttı. İnatçı bir tarafınız var. Arkadaşlarınız bundan şikayetçiler. Takıldığınız bir konuyu sonsuza dek unutmuyorsunuz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:37 itibariyle İkizler burcunda sondördün, yeni insanlarla tanışmanız ve maddi konularda ilginç fikirlerle karşılaşmanız açısından etkilidir. Bu kişiler size bazı projelerden bahsederek, girişimde bulunmanız gerektiğinden söz edebilirler. Çünkü siz güçlü olmanın önemini oldukça iyi bilen burç mensubusunuz. Ancak ne olursa olsun temkinli olmanızı öneriyorum. Herhangi bir mesele üzerinde düşündüğünüzde gelişmeleri veya durumu olumlu buluyorsanız sorun yok. Bugün, parasal anlamda bağlantıda bulunacağınız kişileri çok dikkatli inceleyin ve bu kişiler hakkında iyice bilgi sahibi olun. Aileniz size destek çıkabilir. Onların güç veren sözleri, davranışları ve yardımları sayesinde ilerisi adına güven dolu düşünebilirsiniz. Belirsiz kalan bazı meseleleri gözünüzde büyütmeyin. Bunlar zamanla yerine oturacaktır. Saat 13:41 Ay-Neptün görünümü, uzun vadeli bir ilişkinin kurulmasının önüne geçiyor. İlişkisi sorunlu olanların zorluk yaşamalarına neden olabilir. Gerçekçi olmalıyız. Bu saatte yeni bir karar vermeyelim. İnsanlara, sözlere, durumlara iyice göz gezdirelim. Saat 15:59 Merkür-Venüs görünüm etkisinde ilişkimize sahip çıkarız. Geçmişe ait sorunları çözmek için elimizden geleni yaparız. Mutlu haftalar dileğimle,

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Parasal konularda kaygıların artabilir. Beklediğin ek ücret, masraflardaki ödeme sıkıntıları gibi rutin işler ve sorumluluklar keyfini kaçırmaya aday. Cesaret isteyen seyahat ya da bambaşkateklifleri alabilirsin. Sevgilinin ya da eşinin maddi harcamalarına yönelik hesaplarını ya da harcamalarını gizlice kontrol etmeye kalkabilirsin. Kıskandığın kişinin sosyal medya hesaplarını ya da telefonunu da gizlice kurcalayabilirsin. Ailenin yapacağı konuşmayla, sıkıntılarından habersiz kaldığını fark edebilirsin. İlişkilerini düzenleme ve telafi etmek adına önemli adımlar atabilirsin.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün maddi yönde harcamaların planladığınızdan daha fazla olabileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Aniden ortaya çıkan borçlar sizi zorlasa da karşınıza çıkan fırsatlar bunları tolere edecek şekilde olacaktır.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir ve yorabilir. Gün içinde hızlanan iletişiminizle ve hareketli geçen zamanlar içerisinde kendinizi yorulmuş hissetmeniz mümkün. Düşüncelerinizi, anlatmak istediklerinizi kolay bir şekilde ifade etmek için çaba sarf edebilirsiniz. Hizmet aldığınız ya da beraber çalıştığınız kişilerle ilgili konuları ihmal etmemenizde fayda var.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde oldukça yoğunsunuz. Kendinizi belli standartlara sokmak istiyorsunuz. Bu yüzden de çok çabalıyorsunuz. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Sağlığınızı koruyun.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merak duygularınızın yüksek olduğu bir gündesiniz, kendinizi araştırma yaparken ve ilgilendiğiniz konuları soruştururken bulabilirsiniz. Gizemli, kapalı ve derin her türlü konuya çekildiğinizi hissedebilirsiniz.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay, paylaşım alanınızda hareketlenme gündeme getirir.Giderlerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz. Spiritüel konularla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kredi çekmek, vergi, sigorta ödemek gibi konuları halletmekakışınızı rahatlatıyor.

3 Eylül 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

3 Eylül 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 54' 54" R
Ay
Başak
04° 46' 38"
Merkür
Boğa
00° 44' 10"
Venüs
Boğa
20° 42' 32"
Mars
Koç
12° 00' 06"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 15"
Satürn
Balık
17° 50' 14"
Uranüs
Boğa
23° 16' 22"
Neptün
Balık
29° 20' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
21° 31' 19"
Lilith
Başak
25° 06' 47"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>