Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mart 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor. Kalıcı ilişkilerden çekiniyor gibisiniz. İlişkide aşkın ömrü diye belirlediğiniz süreler oldukça kısa.

Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor. Yeni birortamı arayışlarınız bu günlerde de sürecek.

Para konularında eli açıksınız. Ama her eli açık gibi, bu özelliğinizi asla sekteye uğratmamanız gerekiyor. Aşırı değiştiğiniz yönündeki suçlamalar çok çabuk geliyor.

Son günlerde yaşadığınız kırgınlık çok hak edilmiş bir duygu, bunu biliyorsunuz. Gönlünüzü insanlara açarken, belli bir çizgi çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kuşkulara açıksınız. Nedenlerinizin haklılığı konusundaki inancınız, bu kuşkuları yoğunlaştırıp tehlikeli boyutlara getirebilir. Oysa yeni değerlendirmelerle, bunların çoğunun yanılsama olduğunu görebilirsiniz. Kararlı ve dengeli adımlarla üzerine yürüdüğünüz bir gelişme, bugün hazırlıklı olmadığınız şekilde sapma gösterebilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 00:49 Ay-Merkür karşıtlığı hem yaratıcı düşünmek hem de titiz bir şekilde işleri yoluna koymak lazım. İş hayatında olanlar için durum bu. Ev yaşamında olanlar için, derleyip toparlanacaklar, düzenlenecekler, zaten alışılmış rutin hayatın gerekleri arasında yer almakta. Haftaya adım atarken, şöyle düşünebiliriz. â€' Ya bir şeyler artık olmalı veyahut olmuyorsa bilmeliyim. Çoğu Akrep farklı konularda olsa da buna yakın sözler sarfedebilir. Saat 02:50-11:21 arası Ay, Venüs ile son görünümü yapıp boşlukta ilerleyecek. Aşk hayatınızla ilgili mevzularda kendinizi kurban durumuna düşmüş hatta karmaşa içinde yöneliminizi kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz. Bağımlılığınız yüksektir. Ancak bu bağımlılık ne derece doğrudur veya bu aşkta kendinizi ne kadar mutlu hissetmektesinizdir bunların gözden geçirilmesi şarttır. Saat 11:21 itibariyle Terazi burcunda seyredecek Ay, ister partnerinizle alakalı, isterse ailenizi ilgilendiren konularda olsun fark etmez, kimsenin üzerinize gelmesini istemezsiniz. Çünkü biliyorsunuz ki, huzursuzluk hem sağlığınızı hem de gelişiminizi olumsuz yönde etkiliyor. Seçkin bir hayat yaşamak, güzellikleri paylaşmak ihtiyacınız bugün oldukça yoğun. Bu enerji altında insan daha seçici olur. Sizin isteğiniz partnerinizin dürüst ve açık davranması. Aslında bunu, bütün insanlardan beklemektesiniz. Ancak tabii ki hayatı birlikte geçirmek istediğiniz kişinin tavrı çok önemli. Aranızda sorunlar varsa, bir an önce düzelsin istersiniz. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Başta aileleri olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.

3 Mart 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişle ilgili konuları dert edip bunu ilişkine yansıtacağın bir gün. Belli konularda anlaşılmayabilirsin.

3 Mart 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi sosyal çevre içerisinde yanlış anlaşılmalara karşı savunmak ve Doğru bildiğiniz konularda duygularınızla yenik düşmeden hareket etmeli ve sakinlikle bildiklerinizi söylemelisiniz. Bu noktada size inanmayanlar olursa kendinizi üzmemeli ve kırılacaklarını bilseniz dahi doğruyu söylemekten hiçbir zaman vazgeçmemelisiniz. Kendinizi boş yere strese sokmadan insanları hiçbir zaman memnun edemeyeceğinizi bilmeli ve doğru bildiğiniz yolda ilerlemelisiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ve duygusal alanda biraz daha gerçekçi olmakta fayda var. Öğle sonrasında gizli kalan konular da gündeme gelebilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün her aklınıza geleni uygulamaya geçme isteğinizi kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Özellikle dehayatınızda ani ve fevri davranışlar içinde bulunmaktan ya da şu anda sahip olduğunuz işten daha iyisini bulurum ümidiyle işten ayrılmaya kalkmaktan uzak durun. Sonuçlar hiçte tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir.. Var olan şartlarınızı daha iyi hale getirmeye çalışmanız sizin için çok daha faydalı sonuçlar getirecektir. İş ve özel yaşamınızda huzurunuzu başarınızı kıskanan kişilerin çevrenizde bulunarak türlü oyunlarla size rahatsızlık vermelerine fırsat vermemek sizin elinizde? Çevrenizde bulunan insanlara her zamankinden daha fazla dikkat edin ve sezgilerinizin sesine kulak vererek ilerleyin?

3 Mart 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışı gelişme ve olaylar karşısında biraz daha dikkatli ve temkinli yaklaşmanız gereken bir gün olabilir. Kendinizi hayatın akışına kolayca kaptırırken dalgınlık ve unutkanlığa özellikle dikkat etmelisiniz.

3 Mart 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, geçmişi anmanız söz konusu olabilir. Özel hayatınızda konuşulması gerekenleri masaya yatırın. Sevdikleriniz sizden güzel sözler bekliyor, onları ihmal etmeyin.

3 Mart 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakin ve keyifli biçimde çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Farklı gelişmelerle karşılaşmak yüzünden endişeler duyabilirsiniz. Aceleci ve kararsız davranmaktan kaçının. Uzaklara seyahat etmek sizi büyük ölçüde rahatlatabilir.

3 Mart 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karamsar yaklaşımınızı terk edemezseniz, çevreyle olan iletişimlerinizi de olumsuz etkileyebilirsiniz. Diğer taraftan, olumlu ve yapıcı yaklaşımlar, çevrenin beklentilerini yerine getirirken etrafınıza güven vermenizi ve memnun etmenizi sağlayacaklardır.

3 Mart 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>