Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız. Sevgilinizle uyum içindesiniz. Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Riskli, sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor.

Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın. Ortak ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içinde görünüyorsunuz. İş arkadaşınız ve siz birbirinizi tamamlıyorsunuz.

Elinizden geleni yapıyor, biraz şansa ihtiyaç duyuyorsunuz. Yakın geleceğiniz aydınlık görünüyor. Mali krizinizi dönemden soyutlayarak sorgulamanız, artı üzüntüler yaşamanıza neden olabiliyor.

Bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek. Çok, ama çok önemli bir görüşmeniz olabilir bu yakınlarda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluk duygunuz oldukça güçlü görünüyor. Sorumluluklarınız kapsamında yararlı çalışmalarınız olabilir. Bugünlerde bilgi ve deneyimlerinizi arttırabileceğiniz bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Uzaktaki dostlarınıza duyduğunuz özlemi gidermeniz için de iyi bir fırsat olabilir. Ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak açılımlarınız var. Bu tür ilgi alanlarına yöneliksiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:19 Başak burcundaki sondördün etkisi altında, özgürce sosyal ilişkilerde bulunmak, hayatın güzelliklerinin keyfini sürmekten yanayız. Ancak para kazanmayagelince fazla rehavetli davranıyoruz. Bu durum en öncelikle mali güçlükler yaşamamıza neden olabilir. Tabii ki kendimizi mutlu edeceğiz ancak ayarımızı da bileceğiz. Saat 05:19 Ay-Mars karşıtlık etkisinde her şeyin mükemmel olmasını isteriz. Bu yüzden de kaygılanırız. Zorluklar bizi yıldırmaz ancak başarısız olmaktan çekiniriz. Saat 13:34 Ay-Neptünle karşı karşıya geliyor. Aşk hayatınız çocuklarınızla alakalı konuların bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi anlamında yararlıdır. Ancak paramızın hesabını da iyi yapalım. Açılmayalım. Saat 23:48 Ay-Pluto görünümü, güçlü insanlardan destek görmenizi sağladığı gibi, bazı değişimlerin sizi çok daha önemli bir çevrenin içinde yer almaya hazırladığını belirtiyor. Yani artık hedef çıtanızı biraz daha yükseğe çıkarma vaktiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Elinden geleni yapıyorsun! Çalışma ortamında kendini çok iyi ifade edemediğin konular etrafındaki insanların kafasında farklı fikirler oluşturabilir. Fakat bu durum çok uzun sürmeyecek. Motivasyonunu toparlayacağın haberler alırken, bir kez daha şansın sana güldüğünü düşüneceksin. Eğer sorumluluk hissettiğin bir arkadaşlık ilişkisi varsa onlar için elinden geleni son kez yapmak isteyebilirsin. Eğer yeni işindeki ilk günün ise, girdiğin bu ortama karşı ön yargılı olmak yerine yapıcı düşünmeni tavsiye ederim. Arada kalmak ve ilişkileri çözmek aslında çok da tercihin değilse, bugün sadece telefonun istediğin kişilere açık olacak. Evliliğinde sorunları olan bir Akrep burcuysan, bu sorunları tetikleyen üçüncü kişilere rest çekebilirsin. Bugün aynı zamanda bakış açına yenilik katan biri ile ya da bir grupta tanışman mümkün.

30 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi iyi hissedecek ve yeni atılımlarda bulunacaksınız. Sevdiğinizin desteği ve yakınlarınızın yardımıyla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Fırsatları değerlendirmek için uygun zaman.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Gün içinde arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirmek size iyi gelecektir. Duygusal karmaşa yaşayacağınız olaylardan uzak durmanızda fayda var. Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. İşten gelen destekler sizi rahatlatacaktır. Hata yapmamaya özen gösterin.

30 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün her zamankinden daha romantik ve duyarlısınız. Hem çevrenize hem de partnerinize karşı tam bir iyilik meleği gibi davranıyorsunuz. Aileniz de sizi böyle görünce çok mutlu oluyor.

30 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaş çevreniz ve çalışma yaşamınızdaki hedeflerinize odaklanarak, sosyal ortamlarda, davetlerde ve organizasyonlarda yer alabilir, keyifli görüşmeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde aşk hayatınızda incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenin etkisiyle ani kararlar alabilirsiniz. Düşünmeden hareket etmemek önemli. Gün boyu yönsüz ve gergin hissedebilirsiniz. Öze dönüp meditasyon yapmak önemli.

30 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat ederken bugün dostlarınızla faydalı ilişkiler kurabilirsiniz. Yardımseverlik teması ön planda olur. Dernek faaliyetlerinin raporlama çalışmaları için harika bir gün. Geleceğe ait ümitlerinizi şekillendirmek için dostlarınızın fikirlerinden yararlanabilirsiniz.

30 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün, dikkat çekici olabilirsiniz. Başarılarınız ve yaptıklarınızla beğeni toplayabilirsiniz. Öğle sonrasında ise daha sosyal bir ortam sizi bekliyor.

30 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 37' 41" R
Ay
Oğlak
28° 06' 25"
Merkür
Koç
16° 58' 25"
Venüs
Boğa
01° 15' 25"
Mars
Balık
29° 53' 10"
Jüpiter
Boğa
24° 00' 21"
Satürn
Balık
16° 35' 38"
Uranüs
Boğa
22° 21' 33"
Neptün
Balık
28° 54' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 40' 14"
Lilith
Başak
23° 21' 39"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 30/04/2024 15:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>