Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ağustos 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler içindesiniz. Sizi seven insanın sizinle ilgili hazırlıkları var. Ona yardımcı olmalı ve bu aralar kapris yapmamalısınız. Sizin ilginize ve sevginize ihtiyacı var.

Bugün mesleki konularla kafanız epeyce meşgul olacak projeleriniz için kaynak bulmakta zorlanacaksınız. Bu yüzdenarkadaşlarınızdan destek bekleyeceksiniz.

İkili ilişkilerinizin güçleneceği bugün, ortaklık konularında kazanç sağlayabilirsiniz. Bu da size maddi olduğu kadar manevi bir mutluluk verecektir. Para piyasasını iyi takip etmelisiniz.

Aşk hayatınızdaki çalkalanmalar işe de yansıyor. Aileniz sizi çözmeye çalışıyor. Siz ise denklemlerinizi çoğaltıyorsunuz. Rahat bir nefes alıp, olayları gidişine bırakmayı deneyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Titiz yönlerinizi takdir eden bir arkadaşınızla bir projeye başlayacaksınız. Aslında hırslı birisiniz ama bu yönünüzü pek göstermiyorsunuz. Konuşkan yapınız sayesinde çevrenizde seviliyorsunuz. Ama yakınlarınızdan biri bu özelliğinizden sıkılıyor. Aradığınız ilgi ve şefkate ulaşamadığınızda, kendinizi ev dışına atıyorsunuz. Karşınızdakileri anlamaya çalışırsanız, daha güzel günler geçirebilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 03:37 Ay-Oğlak burcu geçişiyle günü selamlıyoruz. Çevremizle olan irtibatımızda bugün genel olarakve sorumluluk konuları daha etkilidir. Biraz tedirgin belli bir mesafe koyarak iletişimde bulunmayı tercih edebiliriz. Ne bizi yanlış anlasınlar ne de biz yanlış anlayalım isteriz. Çalışan bir kişiyseniz işinizi en iyi şekilde yapmanız gerektiğini zaten bilirsiniz. Ancak etrafınızla da pek sıkı fıkı olmazsınız. Görevinize odaklanarak, hiç kimsenin size söz söylemesine izin vermeyecek şekilde görevlerinizi yerine getirebilirsiniz. Öncelik olarak acil işlere önem vermekte fayda vardır. Her gün yerine getirdiğiniz rutin işler yine ön planda olacaktır. Tanımadığınız kişilere veya güvenmediğiniz insanlara yanaşmak istemezsiniz. Saat 12:22 Ay-Venüs karşıtlığında, duygusal konuşmalar yapabilir, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek arzunuzdan bahsedebilirsiniz. Anlatım tarzınız konuştuğunuz konuya göre kimi zaman masalsı kimi zaman da fazlasıyla ciddi olabilir. Saat 21:22 Ay-Merkür görünümü, hedefimizi ve yapmak istediklerimizi dikkatli bir şekilde gözden geçirmemizi sağlıyor. Çevremizle olan bağımızı güçlendirdiği gibi, yolculuk ve görüşmelerin de işaretçisi oluyor. Saat 21:48 Jüpiter-Pluto görünümü, gizli ve derinde olan acıların, olumsuz ilişkilerin veya edilmiş zorlu tecrübelerin üstümüzdeki baskını işaret ediyor. Aslında bizim kendimizi geliştirmemiz, öğrendiğimiz dersleri unutmadan, tekrar aynı yanlışları tekrarlamamak için kendimize özen göstermemiz lazım. Nefret, kin, intikam veya isyan gibi duyguların bize faydası olmadığını bilmeliyiz. Evet hayat bizi zorladı, yordu ancak büyüttü, geliştirdi ve şimdi şunu söylüyor. Takılıp kalacak mısın eskiye, aynı hatalı seçimleri yine yapacak mısın, yoksa kendine gelip, yaşamında yepyeni bir sayfa açacak mısın? Doğrusu tabii ki, bakış açınızı yenileyerek bundan sonrası için yeni sayfa açmaktır. Siz buna hayır diyorsanız bu görünüm sizi psikolojik ve bedensel anlamda yoracak demektir. Tercih sizin. Hayat orada ve sizi bekliyor. Hadi kalkın silkelenin ve yeni sayfaya yepyeni bir şeyler yazın. Yaşamdan uzaklaşmayın ve kendinizle barışın. Başarı, şans ve olumlu değişimlerin sizden yana olduğu bir gün geçirmeniz dileğimle,

4 Ağustos 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güçlü bir şekilde hakim olacaksın. Evli olan Akrep burçlarının gündemini çocukları oluşturabilir.

4 Ağustos 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamınız ve çalışma şartlarınız gündeme gelerek yeni bir arayışa girmek isteyebilirsiniz. Ofis arkadaşlarınızla kurduğunuz iletişimler gündeminizi yoğun tutabilir.

4 Ağustos 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gün olabilir. Duygusal olarak değişikliklere açık olmalısınız. Bazı konularda eğitim alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif davranmanız gerekebilir. Yeni haberler duyabilirsiniz. Sizi kısıtlayan konulara karşı temkinli olmalısınız

4 Ağustos 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir koşuşturma içerisinde bulabilirsiniz kendinizi. İki yakınızın arasında arada kalabilirsiniz. Konuya pek dahil olmayın yanlış anlaşılabilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

4 Ağustos 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel işlerinizde ve yakın çevre bağlantılarınızda birtakım çekişmeler içine girebilirsiniz. Sizinle aynı fikirde olmayan insanlara karşı daha toleranslı ve anlayışlı davranmaya özen gösterin.

4 Ağustos 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eskiyi yerle bir edip yeniye yer açan Koç burcundaki Uranüs'ün, bugün başlayan geri hareketi yıl sonuna kadar devam edecek. Sizin gündelik hayat, sağlık, çalıştığınız ortamdaki ilişkilerinizi bir daha sorgulamanıza neden olacak. Hayat düzeninizde istediğiniz istikrarı yakalamak için mevcut düzeni gözden geçirmek isteyeceksiniz. Ama değişimin getirdiklerini göz ardı etmeniz imkansız olabilir.

4 Ağustos 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

4 Ağustos 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 16' 11" R
Ay
Başak
09° 08' 41"
Merkür
Boğa
01° 12' 19"
Venüs
Boğa
21° 09' 42"
Mars
Koç
12° 16' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 48' 27"
Satürn
Balık
17° 51' 45"
Uranüs
Boğa
23° 17' 39"
Neptün
Balık
29° 21' 12"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
21° 32' 26"
Lilith
Başak
25° 09' 14"
True Node
Koç
14° 53' 13"
Son Güncelleme : 16/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>