Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişi sizin bazı köktenci planlarınızı paylaşmaya hazır değil. Tutku halinde yaşadığınız niyetiniz ile sevgiliniz arasında seçim yapmaya doğru gidiyorsunuz. Bunu onunla hemen konuşacak, ama biraz geç kaldığınızı göreceksiniz.

İnatçı bir tarafınız var. Bu, işle inatlaştığınızda yararlı oluyor, ama insanlarla inatlaştığınızda ilişkinin de, işin de önünü tıkıyor. Böyle bir tecrübeyi dün yaşamanıza karşın bugün de aynı şekilde davranmaya hazırsınız. Değişmelisiniz.

Birtakım alacaklarınızı alamıyorsunuz. Bu sürekli plan değişikliği yapmanıza neden oluyor. Paraya çevirmeye hazırlandığınız bir mal, piyasa şartlarından ötürü elinizde kalacak.

Sevdiğiniz iki arkadaşınızın beraberliği günbegün bir çıkmaza doğru gidiyor. Yapabileceğiniz bir şeyler olduğunu düşünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak zevkleri paylaştığınız dostlarınızla birtakım konularda ortak görüşler içinde olamayışınız, sizde bir tür yalnızlık nedeni gibi. İnsanların tatmin biçimlerini ve tercihlerini bu kadar sorun etmeyebilirsiniz. Yarım yamalak yaşanmış birçok şeyin, zaman içersinde hoş anılar olarak anılması sizde şaşkınlıklar yaratıyor. Yakın çevrenizdeki bu tür yad edişleri biraz yapmacık buluyorsunuz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 04:23 Ay-Güneş olumlu görünümü, isteklerimizi elde etmek birilerine bağlı olduğu için sıkılıyoruz. İki yerden gelecek para beklentimiz var. En azından biri olmazsa, öbürünün olmasını istiyoruz. Hani balon olsak, birileri iğne batırsa patlayacak haldeyiz. Sus sus nereye kadar diyoruz. Her kafadan ayrı bir ses, etrafımızda çınlıyor. Bu arada kafamızın içinde parasal meseleler öyle etkili ki, her şey buna bağlı olduğu için kafamızda binlerce tilki dolanıp duruyor. Nasıl yapsam da şu virajı aşsam diye düşünürüz. Saat 08:10-5 Haziran saat 13:53 arasında dek Ay-boşluk etkisi altındayız. Kafanızın içinde birçok yeni proje, fikir veya plan belirir. Ancak bunları yürürlüğe koyamayız. Üzerinde düşünebiliriz. Eksiklerimizi gözden geçirebiliriz. Bu kısa zaman diliminde etrafınızla olan diyalogunuza dikkat ediniz. Yeni haftanın her birimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürdürdüğün işler ve ortaklıklar konusunda bugün bazı değişikliklere gitmek isteyebilirsin.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile ve yuva yaşamınızla ilgili bazı sorunların üstesinden gelmek isteyebilir ancak bu gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Aile üyelerine karşı olan tutumunuzda biraz daha esnek davranmanız gerekmekte. Aşırı mükemmeliyetçi ruhunuz ve hiç hata kabul etmeyen tavrınız sizleri bencilliğe doğru sürüklüyor olabilir.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güvenlik ve kişisel sınırlarınızla ilgili konularla daha meşgul olabilirsiniz. Eve, toprağa yönelik işlere odaklanabilirsiniz. Evinizle ilgili bazı tamirat veya yenileme işlerini halletmek isteyebilirsiniz. Evde duygusal alanda bazı huzursuzluklar ya da kopmalar da gündeme gelebilir. Kendinizi yalnız hissetmek yorucu olabilir.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlİşkİlerİnİzle ilgili ani kararlar vermeyin. Bazı konularda dostlarınızdan yardım almak isteyebilirsiniz. Net görmekte zorlandığınız konular olabilir.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapılması gereken işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Parasal işleriniz istediğiniz gibi ilerleyebilir ama kararsızlıklardan sıyrılmalısınız. Ne olursa olsun kendi doğrularınıza inanın.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden ilişkiler gezegeni Venüs, Neptün ile uyumlu bir etkileşimde bulunacak. Bugün herkesi kendinize aşık edebilirsiniz. İstediğiniz herkesle romantik, sevgi dolu ilişkiler kurabilirsiniz. Bağışlamak ve affetmek teması ön plana çıkabilir. İlişkiler size mistik deneyimler yaşatabilir. Ruhsal açılımı yüksek gruplara katılabilirsiniz.

4 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

4 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 58" R
Ay
Terazi
03° 25' 51"
Merkür
Boğa
03° 55' 45"
Venüs
Boğa
23° 41' 24"
Mars
Koç
13° 50' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 33"
Satürn
Balık
17° 59' 60"
Uranüs
Boğa
23° 24' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 38"
Lilith
Başak
25° 22' 54"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>