Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ciddiye almayıp karşılıklı olarak çöpe attığınız küçük problemleri, şu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışmaya niyetli gibisiniz. Aşk ilişkisi, hayati diğer ilişkilerden bağımsız olmasa da, bazen onlardan soyutlanmaya değebilir.

Sadece parlak fikirlerinizden söz etmeli, hak ettiğini elde edememiş, bu yüzden sorunlar yaşayan biri görüntüsü vermemelisiniz. Bugünlerde sizin için önemli olan bazı insanlarla görüşmeleriniz olacak.

Durumunuza asla razı olmuyor, her koşulu değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu çabanız, size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açacak.

Bazı ilişkilerde doğru tavır belirlemeniz için, bu kişileri mutlaka keşfetmeniz gerekecek. Sizinle ilgili parlak düşünceleri olan birilerinin sürekli gündemindesiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Otoriter figürlerle yapacağınız görüşmeler geleceğe yönelik kariyer hedeflerinizi daha da netleştirecektir.

5 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Salı günümüz, Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde başlıyor. Derinliklerimizle temasımız yoğun, çevremizde gelişen durumlara oldukça duyarlıyız bugün. İnancımızı dimdik ayakta tutmamız gerektiğinin farkındayız. Güvenli ve huzur verici olana yöneliyoruz. Ancak sevgi ile yol alabileceğimizin gayet iyi farkındayız. Merak ettiğimiz konularda kitaplar, dergiler karıştırabilir, müzik sayesinde ruhumuzu dinlendirebiliriz. Saat 17:51 Ay-Neptün görünümüyle ilişkinizi güçlendirmek isterken, karşı tarafın rol yaptığını düşünürsünüz. Evet, sizinledir ancak farklı bir dünyada yaşıyor gibidir. Saat 18:39 Ay-Jüpiter görünümü, evimizi-ailemizi-sevdiklerimizi özlememize, kendimizi bazen yalnız hissetmemize neden olur. Sanki bir şeyler bizi sınıyor gibidir. Desteklenmek isteriz. Bazı insanların hal ve tavırlarına kafamızı takarız. Duygularımızı ifade etmekten kaçınabiliriz. Yüzünüzü gülümsetecek güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

5 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanları yönlendireceğin bir gün. Planlarını paylaşabilir ve tepki göstermekten çekinmeyebilirsin.

5 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoriter figürlerle yapacağınız görüşmeler geleceğe yönelik kariyer hedeflerinizi daha da netleştirecektir.

5 Aralık 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız bir haber yanınızdakilere sarılacak kadar sizi sevindirebilir. Bugünlerde kendinizi pek iyi hissetmiyorsunuz. Hangi sıkıntılı taşı kaldırsanız, altından ekonomik problemler çıkıyor. Bu sizi iyice bunalttığı gibi, rahatlatıyor da. Elinizden bu anlamda daha fazla bir şey gelemeyeceğini biliyor ve kendinizi suçlayamıyorsunuz.

5 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu ve iyi niyetli bir tutum içinde bulunabilir, gelişmeleri izleyebilirsiniz. Aslında verimli bir dönemde bulunuyorsunuz. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için gayret gösterin. Sorgulamalar içine girerek, kuruntulara kapılma ihtimalinizde var.

5 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda yaşayacağımız olaylar gerginliğinizi artırabilir. Olayların üzerine dikkatle eğilin, aceleci tavırlardan uzak durun. Öğrenmeye açık olduğunuz bir dönemdesiniz.

5 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Jüpiter ile Neptün arasındaki olumlu etkileşim sizi adeta medyum yapar. İç enerjinizin güçlendiği ve sezgilerinizin tavan yaptığı bir gündesiniz. Ayrıca aşk hayatınızdaki dalgalanmalara bir çözüm aramak istersiniz. Fakat fazla hayale ve fantezilere kapılmadan karar almanızı öneririz.

5 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

5 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 28' 39" R
Ay
Kova
10° 09' 27"
Merkür
Koç
17° 20' 40"
Venüs
Boğa
02° 20' 06"
Mars
Koç
00° 33' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 12' 37"
Satürn
Balık
16° 40' 14"
Uranüs
Boğa
22° 24' 33"
Neptün
Balık
28° 56' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 11"
Lilith
Başak
23° 27' 29"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>