Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgi bağlarınız, her şeyin ötesinde çok güçlü. Aşk ilişkinizi hareketlendirmek için bir neden görmüyor gibisiniz. Karşılıklı olarak olumladığınız ilişkiniz, yine de sürprizlere açık görünüyor.

Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Oldukça beceriklisiniz. Yüksek performansınızın hakkettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Kişisel harcamalarınız dışında da çok fazla harcamanız var. Bunların önemli birinden yakında kurtulacaksınız. Küçük yan gelirlerinizle, problemsiz para ilişkileri içinde olduğunuz söylenebilir.

Yakın arkadaşınızın gizlilik içinde sürdürdüğü gönül ilişkisini anlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş ilişkilerinde sadakat duygusuna önem veriyorsunuz. Bu anlamda yaşayacağınız bir olay sizi biraz sarsacak. Bugün anlamlı ziyaretler bazı kapıları açabilir. Bir konudaki aşırı ısrarcı davranışlarınızın altında karakter özellikleriniz değil, bugünlerde çok arzuladığınız bir şey var. Elde edebilmeniz, ödemeyi göze alabileceğiniz bazı bedellere bağlı.

5 Nisan 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:50 Ay-Merkür görünümü, mali konulardaki her türlü işinizi verimli hale getirme arzunuzu ve bu konulardaki konuşmaların işaretçisidir. Ancak Merkür gerilediği için tabii ki daha dikkatli olacağız. Hesabımızı bilmeliyiz. Saat 09:02 Ay-Kuzey düğüm görünümü, farklı ve özgür hareket etme arzunuza işaret ediyor. Farklı biryaparak para kazanmaktan yanasınız. Sıradan işler yerine, yaratıcı yeteneklerinizi kullanmak istiyorsunuz. Bunun sizi büyütüp geliştireceğinin farkındasınız. Saat 11:23 Merkür-Satürn görünümü, bir şeyleri düzenlemenin ve istediğimiz gibi halletmenin önüne geçiyor. Sorumluluklar yoruyor, anlayışsız insanlar sinirlendiriyor. Bu saatlerde önemli işlerinizi mümkünse erteleyin. Karar vermeyin. Bekleyin biraz sakinleşin tekrar üzerinde düşünürsünüz. Saat 15:19 Ay-Neptün görünümü, yetenekli olduğunuz alanlarda kendinizi gösterme fırsatı bulursunuz. Hayalleriniz peşi sıra sizi izler. Ancak burada önemsediğiniz konu, maddi açıdan sizi özgür kılabilecek ve daha rahat yaşama imkanı verecek şekilde hayatınızı garanti altına almaktır. İşte bu anlamda bir gelişme olduğunda keyfinize diyecek yoktur doğrusu. Saat 16:30 Ay-Güneş görünümü, paranın ilişkilerde bazı sorunlara yol açabileceğini gösteriyor. Biz kazanmaktan yanayız. Ancak diğerleri de fazlasıyla bencil davranabilir. Kıymet bilen gönüllerle karşılaşmamız dileğimle,

5 Nisan 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir yakınının maddi güçlük çektiğini öğrenerek ona yardımcı olabilirsin. Ay, ateş burcunda. Kendini birçok konuda ve alanda becerikli ve rahat hissedeceksin. Alım-satım ve finansal konularda dikkat etmen gereken bir gün. Gözden kaçıracağın küçük bir ayrıntı, tekrar başa dönmene neden olabilir. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, beklemediğin bir aşk kapını çalabilir. Bilgisayar üzerinden halletmen gereken ekstra işler geç uyumana neden olabilir.

5 Nisan 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bekar akrepler için ciddi tanışma fırsatları ve şans sizden yana olacaktır. Bu anlamda bugün yaşamınıza giren kişilere karşı farklı bir gözle bakabilirsiniz. İlişkileri devam eden akrepler ise ciddi kararlar alma yoluna gidebilirler. Sevdiğiniz kişiyle ortak kararlar da buluşabilmek ve geleceğe yönelik kararlar da yine ortaklaşa hareket etmek size güven duygusu kazandıracaktır.

5 Nisan 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal olarak hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Sevdiğiniz konularla ilgilenmek bile keyif vermeyebilir. İş yaşamında sorumluluk alabilir yeniden gündeme gelen işler içinde olabilirsiniz. Fikirlerinizi savunmak isteyebilirsiniz. Tavrınıza özen göstermelisiniz. Sosyal ortamlarda zaman geçirmeye çalışın.

5 Nisan 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün her konuda mantıklı düşüneceğiniz bu süreçte inatçılıktan ve her şeye ben bilirim havasında yanaşmaktan uzak durmalı; ılımlı ve hoşgörülü tarzda hareket etmeli; görüşlerinizi yapıcı bir biçimde tartışmalısınız. Bugün, farklı arayışlar da gündeme gelebilir. Belirli bir disiplin içinde hareket etmekten uzak durabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gayretlerinizin karşılığını alacaksınız.

5 Nisan 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı görüşmelerinizde sıkıntılar oluşabilir. Hayatın sizi desteklemediğini düşünebilirsiniz. Zorlandığınız noktalarda size keyif veren durumlara ve kişilere odaklanmaya çalışın.

5 Nisan 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabırsız ve öfkeli bir tutum içine girebilir, ani tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Enerjinizi çalışarak akıtabileceğiniz gibi sportif faaliyetlerde bulunabilir veya yürüyüşler yaparak da enerjinizi akıtabilirsiniz.

5 Nisan 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek pek bir değişiklik yok. Temkinli olmanızda fayda var.

5 Nisan 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 17' 22" R
Ay
Akrep
11° 33' 22" R
Merkür
Boğa
08° 26' 59"
Venüs
Boğa
27° 34' 31"
Mars
Koç
16° 14' 45"
Jüpiter
Boğa
29° 02' 16"
Satürn
Balık
18° 12' 01"
Uranüs
Boğa
23° 35' 46"
Neptün
Balık
29° 28' 18"
Plüton
Kova
02° 01' 10"
Chiron
Koç
21° 47' 57"
Lilith
Başak
25° 43' 55"
True Node
Koç
14° 52' 29"
Son Güncelleme : 22/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>