Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özgürlük tanımıyla sergilediğiniz davranışların, birtakım doyumsuzlukların başlangıcı olarak algılanabileceğini düşünemiyorsunuz. Özgürlük anlayışınız ve çok sıkça söylemleriniz ilişkiye zarar verebilir.

Düzenciliğiniz, disiplinliliğiniz, işe bağlılığınızla tam birinsanı görüntüsü veriyorsunuz. Kuralcılığı sürekli yadsıyan biri olarak,yaşamınızdaki kuralcılığınızla tezat oluşturuyorsunuz.

Tasarruf alışkanlığınız yok ve olacak gibi de görünmüyor. Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz.

Dostlarınız size sonuna kadar güvenebiliyorlar. Ama bir dostunuzun bu inancı biraz zedeleniyor, özen göstermenizde yarar olacak. Gönülden bağlı olduğunuz ilişkilerde çok tutarlısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam arkadaşlarla bir araya geleceksiniz. Hayat dolu biri oluşunuz, sizi dostlar arasında olmazsa olmaz biri yapıyor. Çocuklarla iyi iletişim kuruyorsunuz. Son zamanlarda çocuklara düşkünlüğünüz garip bir biçimde artacak. Şans oyunlarına bağladığınız umutlar, etrafınızdakileri şaşırtıyor. Başka konulardaki umutlarınızı da onlar kadar diri tutmalısınız.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler birkaç gün boyunca etkili olacak üç önemli görünüm var. Bunların ilki, saat 15:05 Merkür-Satürn kavuşumudur. Geçtiğimiz 28 Kasımdan bu yana ne gibi gelişmeler yaşandı. O tarihte maddi konularda ne karar vermiştik. Nasıl bir girişimde bulunmuştuk. Şimdi bunları gözden geçireceğiz. Tabii ki, yeni bir girişimde bulunmak, alışverişlerde ölçüyü kaçırmak, bütçemizi zorlamamak kaydıyla hareket edeceğiz. Alacak-borç, hukuki konular, hedeflediğimiz işler üzerinde düşüneceğiz. Saat 18:58 Merkür-Mars görünümü, ilişki ve finansal konularda bir çok meselenin sizi düşündürmesi halidir. Halinizi pek kimseye belli etmek istemezsiniz. İdareli gitmekte yarar var tabii ki. Ay sonu olduğu için, elimizden geldiğince hesabımızı bilmeliyiz. Saat 23:21 Mars-Satürn görünümü, başkalarıyla anlaşmak adına kendimizden taviz vermenin yanlış olacağını gösteriyor. Siz de biliyorsunuz ki, uzun vadeli düşünmek ve artık finansal konularda aklımız başımızda hareket etmemiz gerekiyor. Bugünümüz dünden daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanları kontrol etme isteğin artıyor. Onların davranışlarına bugün çok fazla anlam yükleyebilirsin.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Terfiler ve karlı ortaklıklarda gündeme gelebileceği gibi maddi artışlar konusunda da şansınızın açık olduğu bir gün geneli.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda daha aktif olmak sizi başarılı kılabilir. Gün içindeki değişiklikler işlerinizi yavaşlatabilir. Ticari konulardaki sıkışıklıklar sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yaptığınız mücadeleler engellenebilir. Sabırlı olmanız gereke durumlar olabilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yoğun duygular içine gireceksiniz. Aşk arzularınız ve beklentileriniz, farklılaşıyor. Olayları akışına bıraksanız bile isteklerinizi gerçekleştirmenin yollarını arayabilirsiniz. Sezgileriniz yükselirken kuruntularınız da artabilir. Aşk hayatınızda yeni gelişmeler olacak.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir para mevzusu çözüme ulaşmak üzere karşınıza gelebilir. Bu tür konular sizi bunaltsa bile sorumluluklarınızdan kaçmamak sizin için hem öğretici hem de sağlıklı olabilir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Satürn kavuşumu, ortak paylaşımlar, kazançlar, öz değeriniz alanında meydana geliyor.Uzun zamandır emek verdiğiniz bir çalışma bürokratik engellere takılabilir. Üst yönetim kararlarıyla alakalı aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Azimle bu aksaklıkları giderebileceğinizi unutmayın. Yurt dışı bağlantılarınızdan olumlu geri dönüş gelir.

6 Aralık 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

6 Aralık 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 09' 14" R
Ay
Kova
05° 32' 36"
Merkür
Koç
17° 11' 48"
Venüs
Boğa
01° 55' 27"
Mars
Koç
00° 18' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 07' 56"
Satürn
Balık
16° 38' 29"
Uranüs
Boğa
22° 23' 24"
Neptün
Balık
28° 55' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 04"
Lilith
Başak
23° 25' 16"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 01/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>