Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin arkadaşlarından bazılarıyla yakın dostluk ilişkileri içindesiniz.. Bu dostluklarınızın bazıları, partneriniz tarafından dostluğu aşan bir yakınlaşma gibi görülüyor. .

İş ilişkilerinizde inatçılık derecesinde kararlısınız. Bu tavrını size genellikle de kazandırıyor, ama bir konudaki ısrarınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklüyor.

Kendiniz ve aileniz dışında fazladan sorumluluklar yüklemişsiniz kendinize. Bu sorumlulukları en aza indirmek zorundasınız. Yoksa para sıkıntılarınız bitmeyecek gibi görünüyor.

Bugünlerde bir ziyaret yapmanız gerekebilir. Uzak bir arkadaşınızın sağlık sorunu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizde bazen ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz. Bugün önemli bir sınavdan geçtiniz. Bunu ve bundan elde ettiğiniz kazançları yakında anlayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var ; uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 02:19 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, duygusal konularda bardağın dolu tarafından ziyade, aksaklık çıkaran noktalar üzerinde durmanıza neden olur. Resmin tamamı aslında güzeldir. Fakat siz detaylara takıldığınız için, bütüne bakmazsınız. Rahatlamanın en iyi yolu kitap okumak, biraz dolaşmak, ılık bir banyo, bir dostla sohbettir. Su, sinirlerinize iyi geldiği gibi sakinleşmenizi sağlar. Saat 04:26 Ay-Uranüs görünümü, yenilikleri sevmenin ve değişime açık olmanın işaretçisidir. Ancak güvenilir olup olmadığına mutlaka bakarız. Saat 07:43 Ay-Satürn görünümü, ailenizin üstünüzdeki etkisini işaret ediyor. Bir büyüğünüzün sorumluluğu sizi zorlayabilir. Bugün onunla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinizle ilgili tamirat bakım işleriniz olabilir. Saat 20:17 Ay-Venüs görünümü, doğru bir hamlede bulunmamızı ve şartların çok iyi farkında olarak işlerimizi düzenlememizi sağlayıcıdır. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün itiraf günü; duyduklarının doğruluğundan şüphe etmemelisin. Gizli tutulan bilgiler ifşa olabilir. İş ve özel hayatında odaklanma problemi yaşayabilirsin, zihnindeki karmaşa yerini netliğe bırakıncaya kadar büyük kararlar vermekten kaçınmalısın. Günün etkisiyle alacağın telefonlar, yüzünde küçük tebessümler ve geçici şaşkınlıklar bırakabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Akrep burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Gün içerisinde zaman bulup da arayamadığın hatta hep aklında olan arkadaşların sıraya girip seninle iletişim kurabilir. Anın tadını çıkar... Yeni bir haftaya tazelendiğini hissederek başlayacağına şüphen olmasın.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konuların ön planda olacağı ve sırf bu konu hakkındaki gelişmelerde hırs yapabileceğiniz bir gün. Ancak gözden kaçan sorun çıkartmaması için daha dikkatli davranmanız gerekebilir.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni planlar yapmak mümkün ancak hemen harekete geçmemelisiniz. Arkadaşlarla bir arada düşünebileceğiniz detaylar üzerinde durabilirsiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlam temeller üzerine evlilik yada beraberlik gerçekleştirebieceğiniz yeni bir ilişkiye adım atacaksınız.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aile ilişkilerinizde duygusal incinmelere ve ruhsal olarak geçici mutsuzluk, tatminsizlik yaşamaya müsait bir enerjide olsanız da öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, moralli ve güçlü olacak, eğlenceli ortamlarda yer alabilecek ve en güçlü taraflarınızı herkese gösterebileceksiniz. İlişkilerinizde ani kararlar almamayı tercih etmeniz gereken bir gündesiniz.

6 Ekim 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal konuların önem kazandığı bir gündesiniz. Çok beklenti içinde olmadan, rahat ortamlarda günü geçirmekte fayda var. İlişkilerde öfkeli tutumlar, beklentilerin karşılanmaması olası. Bugün gerçekleşen kırgınlıklar uzun vadeli güçlü nefretler doğurabilir.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcundaki Ay, sizin arkadaşlarla rahat ama üretken bir gün geçirmenizi sağlar.Eleştirel konuşmalardan çıkarılan dersler alacağınız kararları ve geleceğe dair görüşlerinizi destekler. Toprak alım satımı, organik tarım, sağlıklı beslenme günün gündemini oluşturur.

6 Ekim 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

6 Ekim 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 26' 05" R
Ay
Balık
23° 36' 30"
Merkür
Koç
19° 03' 01"
Venüs
Boğa
06° 05' 26"
Mars
Koç
02° 54' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 55' 26"
Satürn
Balık
16° 55' 49"
Uranüs
Boğa
22° 35' 03"
Neptün
Balık
29° 01' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 23"
Lilith
Başak
23° 47' 46"
True Node
Koç
15° 23' 39"
Son Güncelleme : 04/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>