Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan istikrarlı ve kontrollü bir yapıda olacaksınız. Aşk yaşamınızda genel olarak olumlu etkiler altında olacaksınız ve sevdiğiniz kişiyle aranızdaki istikrarı korumaya çalışacaksınız. Karşınıza ummadığınız bazı sorunlar çıkabilir ancak bunların çözümünü zamana bırakmanız sizin için daha doğru olacaktır. Bir süre yalnız kalmak ve kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz.

İş yaşamınızda karşınıza çıkabilecek bazı küçük sorunlarla uğraşmak zorunda kalacağınız bir gündesiniz. Özelliklearkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilir ve bunların çözümü için zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün yeni bir girişimde bulunmadan elinizde yarım kalmış işlerinizi tamamlamaya çalışmalısınız.

Beklemediğiniz bazı sorunlar sizin maddi olarak kayıplara uğramanıza yol açabilir. Özellikle küçük gördüğünüz ve fazla önemsemediğiniz konulara bugün dikkat etmelisiniz. Kısa vadede karlı görünen yatırımlardan uzak durmalı ve uzun vadeli yatırımlara yönelmelisiniz.

Bugün sağlığınıza dikkat edin ve sizi yoracak aktiviteleren kaçının. Çalışma yöntemlerinizi yeniden değerlendirebilir ve yeniden yönelndirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili bir ilişkinizde sonradan beliren ketum davranışlar, sizi bu ilişkiyi yeniden değerlendirmeye yönlendirecek. Bu tavrınızı bir kolaycılık olarak görüp bu ilişkiye yeniden şans da tanıyabilirsiniz. Yurtdışından sevindirici bazı haberler söz konusu. Sevinci ve özlemi bir arada barındırdığınız karmaşık duygular içine girebilirsiniz. Sağlık konularında geçici hareketlenmeler olabilir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 09:20 Ay-Mars kavuşumu, Pazar günümüzün ilk etkili görünümüdür. İşlerinizi organize edebilir, planlarınıza uygun şekilde yoluna koyabilirsiniz Karşınıza çıkabilecek engelleri, karamsar düşünmeden kararlı bir şekilde yapmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. Saat 16:47-17:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yavaşladığınızı hissedebilirsiniz. Gecikmeler siz veya başkalarından kaynaklanabilir. Bu durumda gerginleşmeyiniz, kendinizi akışa bırakmaya çalışınız. Saat 16:56 Güneş-Neptün görünümü, partnerinizin sizin üzerinizdeki etkisini ve sizin de aşkla büyülenmeye hazır olduğunuzun göstergesidir. Her iki taraf da, güzel bir şeyler duymak ister. Güçlü olmak ve güven içinde yaşamaktır tüm arzunuz. Baştan çıkmaya hazır olan yüreğiniz, aslında neyin doğru neyin yanlış olduğunu gayet iyi bilmektedir. Bu faydalı görünüm, iyi niyetin ve sağlam olanın size doğru yönelmesini sağlayabilir. İlişkinin ciddiyeti kadar aşkın kutsallığı da esastır. Sorunlar varsa dahi, bu etki altında kimse kimseye hayır diyemez. Yeter ki bir taraf diğerine doğru bir adım atsın. Öbür taraf olanı biteni unutmaya hazırdır. Saat 17:48 itibariyle etkili olacak Ay-Kova burcu seyir etkisinde, hayata dair kaygı duymanız doğaldır. Hatta kendinizi oldukça yalnız hissedebilirsiniz. Nasıl bir gelecek sizi beklemekte ve yine tek başınıza mı mücadele etmek zorundasınız. İşte bu soruların cevabı, maddi güvenliğiniz adına yeni bir şeyler yapmak gerekliliğini size hatırlatıcı olabilir. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

6 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının kıskançlıklarıyla biraz gerilebilirsin. Sevgilinle romantik bir yemek yiyebilirsin.

6 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugüne ait önceden belirlemiş olduğunuz planlarda bir aksilik çıkabilir ve bazı programları iptal etme durumunda kalabilirsiniz. Ancak yine de bu moralinizi bozmamalı. Aile bireyleri ile birlikte yapacağınız kısa süreli bir seyahat programı moralinizin düzelmesine yardımcı olabilir ve kaybettiniz sevinci hep birlikte tekrar yaşayabilirsiniz.

6 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kısa görüşmeler, konuşmalar açısından güzel imkanlar var. Yeni yerler ziyaret etmek keyifli olabilir. Düşüncelerinizde olumlu olmaya bakın.

6 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ortakyaptığınız insanlara dikkat etmeli ve onlara paralel şekilde çalışmalısınız. Yanınızda durmasınız istediğiniz insanları kendi tarafınıza çekmelisiniz.

6 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Biraz sabırsız bir tutum içine girebilirsiniz. Beklediklerinizle meydana gelen olaylar çok başka olabilir. Tabii bu durum gerilim yaratacak. Enerjinizi olumlu yönde kullanmaya gayret edin. Yıkıcı ve öfkeli davranmayın.

6 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarda partnerinizle birbirinizi harekete geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınız sizinle bir para meselesiyle ilgili konuşup destek isteyebilir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kazalara, yaralanmalara, sakatlıklara açık bir gündesiniz.Hiçbir konuda şansınızı zorlamayın. Bedeninizin isteklerine kulak verirseniz iskelet sisteminizi rahatlatarak iç huzuru yakalarsınız.

6 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte problem yaşayabilirsiniz. Bu da sizin yeterince çalışmamanızdan. Kendinizi tümüyle işinize veremiyorsunuz. Yoksa işinizi mi sevmiyorsunuz? Öyleyse hiç durmayın işinizi değiştirin. Bu hem sizin sağlığınız hem de çevrenizdekilerin sağlığı için iyi olacak.

6 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 03" R
Ay
Terazi
08° 47' 02"
Merkür
Boğa
04° 33' 02"
Venüs
Boğa
24° 14' 42"
Mars
Koç
14° 11' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 56"
Satürn
Balık
18° 01' 46"
Uranüs
Boğa
23° 26' 22"
Neptün
Balık
29° 24' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 39' 59"
Lilith
Başak
25° 25' 54"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>