Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük aşk oyunlarına kapalısınız. Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size ne kadar itici geldiğinin farkına varmasını beklemeyecek gibi görünüyorsunuz.

İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor. Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi görünüyor. Belli ki, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz.

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz. Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz.

Son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir. Cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz karmaşık duygular içinde bulunabilirsiniz. Hem istekli hem de isteksiz davranmanız mümkün. Özellikle sezgilerinizle aklınızı birleştirmeniz zor gelebilir. Bu arada yanılgılar içine girmekten kaçınmalısınız.

7 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Perşembe gününe Ay-Aslan seyriyle adım atarken kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmekten yanayız. Saat 12:02 Ay-Venüs görünüm etkisinde, nasıl göründüğümüz ve hissettiğimiz bizim için önemlidir. Sorunlar varsa bunu çözmek isteriz. Kimsenin bizi üzmesine, zorlamasına izin vermeyiz. Saat 20:11 Ay-Jüpiter görünümü,hayatınızla ilgili konularda biraz endişeleriniz olabilir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek istersiniz. Ancak koşullar yorucudur. Tam hallettim derken birçok gereksiz ayrıntıyla, insanla uğraşmak durumunda kalırsınız. Bu durumda bir mola vermek, dinlenmek iyi gelecektir. Her şey umduğunuzdan daha güzel bir şekilde gelişsin. Şansınızın gün boyu yanınızda olması dileğimle,

7 Aralık 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz konuşmalar, zamanını tek başına geçirmene neden olabilir. Bencil zihniyetler seni yoruyor.

7 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodu tarzı konulara ve oluşumlara ekstra dikkat etmeli ve sözlerinizi doğru yer doğru zaman doğru kişi ile paylaşmalısınız.

7 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizi tamamlamak için program yapabilirsiniz. Bazı konular ve kişiler sizi zorlayabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde mücadele verebilirsiniz. İşlerinizi yapabilmek için riskli durumlardan uzak durmalısınız. Duygusal konular ön plana gelebilir. Sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz. Fikirlerinizi savunurken dikkatli olmanızda fayda var.

7 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü yaşadığınız karanlık günlerden sonra gelen aydınlık günleri müjdelemekte sizlere. Cesaretinizin kırıldığı hayal kırıklıkları yaşadığınız hemen her konuda göstereceğiniz kararlı tutum bir çok sorun ve problemi aşmanıza ardınızda bırakmanıza yardımcı olacak. Bitmesi gerekenin bittiği yeni başlangıçların olacağı özel bir süreçtesiniz. İş hayatınızda bitiş ve başlangıçlar aynı hızla gerçekleşebilir. Cesur olun ve yaşamın size sunduğu şansları hakkı ile değerlendirin. Özel yaşamınızda ise yalnızlık korkunuzu bir kenara bırakacak ve istemediğiniz bir beraberliğin ağırlığını daha fazla taşımamak için ilk adımı atacak olanaklarla karşılacaksınız. Bekar Akrep'ler aşk ve tutku tüm ruhunuzu sarabilir…

7 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda şans sizden yana olabilir. Aşırı rahat tavırlarınızla kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sizinle iletişim halinde olmak isteyebilir.

7 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Mars ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim, arka planda güvendiğiniz kişiler sayesinde maddi kazancınızı farklı yatırımlara yönlendirme şansını yakalarsınız. Yeni ortaklarlakurmak için karar verseniz de bugünlerde Merkür Retrosu olduğu için uygulama sürecini Aralık sonuna bırakmanızda fayda var.

7 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken hedeflerinize, planlarınıza odaklanabilir, bunları paylaşmak üzere yöneticilerinizle, patronlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Organizasyon gerektiren konularla ilgilenmek için uygun bir gün olabilir.

7 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 18' 57" R
Ay
Kova
07° 50' 48"
Merkür
Koç
17° 16' 10"
Venüs
Boğa
02° 07' 47"
Mars
Koç
00° 25' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 10' 16"
Satürn
Balık
16° 39' 21"
Uranüs
Boğa
22° 23' 59"
Neptün
Balık
28° 56' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 38"
Lilith
Başak
23° 26' 22"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>