Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizden beklediği adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. Ara sıra sergilediği kırıcı davranışlar sizi sevmediği anlamına gelmiyor.

İşyerinizde yaşanan uzlaşmazlıklardan uzak durmak yararınıza olacak. Yakında almayı planladığınız kararlarınız, size çok kazanç getirebilir. Yardımcı, kolektif davranışlarınızın karşılığını ne yazık ki yeterince göremiyorsunuz.

Kısa bir süre sonra geçici bir nakit sıkıntısı çekebilirsiniz. Ama bu sürenin sonunda bayağı bir rahatlama dönemi görünüyor. Bugünler içinde yapacağınız bazı harcamalar size ciddi kararsızlıklar yaşatacak.

İş ilişkilerinizde eksik bilgilenmeler, hatalı sonuçlara götürebiliyor. Muhtemelen bugün, ilerleyen saatlerde alacağınız bir bilgi, sizin için çok anlamlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sizin dışınızda gelişen olayların etkisinden kurtulmalısınız. Kendinizi korumanızda yarar var. Öğlen saatlerinde müjdeli haberler söz konusu. Ama bu sevinçleri iyimser gözlerle görebileceksiniz. Beyninizle değil duygularınızla hareket ettiğiniz bir dönemdesiniz. Başkaları için iyi olan şeyler, sizin için kötü olabilir. İnsan değerlendirmelerindeki çeşitlilikle yararsız kavgalar içindesiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 10:09-15:50 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. İnsanlara anlayış göstermek istemeyiz. Çünkü bizim ilgiye ihtiyacımız var. Hassasız ve doğal olarak ufak bir şeye bile tepki gösterebiliriz. Saat 15:50 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Huzur ve güvenin bir ilişkide ne kadar önemli olduğunu düşündürüyor. Çünkü insan bu sayede kendini her alanda başarılı hisseder ve sorunların üstesinden daha çabuk gelir. Dengesiz bir ilişkide zaman kaybetmekten yana değiliz. Bunları biliyoruz. Ancak gel gör ki, gönlümüze söz geçirmek pek kolay olmuyor. Saat 19:45 Ay-Uranüs kavuşumu, ilişki olgusunun hayatımızdaki önemini maddi-manevi güven ve değer anlayışımıza göre gözden geçirmemizi sağlıyor.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Lider ruhun bugün çevreni yönlendiriyor. Ancak bunu yaparken otoriter davranmamaya dikkat etmen gerekecek.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde partnerinizin size karşı olan suçlamalarını sineye çekmek durumunda kalabilirsiniz. Söylediklerinin bir kısmının doğru olduğunu sizler de biliyor fakat bu konuda başkalarına kızıyorsanız o halde ilişkilerinize üçüncü şahısların girmesini engellemeniz gerekmektedir.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın zamanınızı alabilecek, meşgul edebilecek durumlar olabilir. Bugün yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebilirsiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

RUHUNUZU negatif enerjilerden arındırmak adına hiç bilmediğiniz işlere kalkışıyorsunuz. Bunu maddi değil hobi olarak yapmaya çalışın. Aşkta tedirgin görünüyorsunuz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda kendinizi daha iyi ve ılımlı ifade etmeniz gereken bugün, finansal konularda yeni çözümler üretebilir, enerjinizi kişisel gelişim ve sizi rahatlatan ortamlara aktarabilirsiniz. İlişkilerinizde karmik etkilerin hakim olduğu, geçmişin sonuçlarını görebileceğiniz bir gündesiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün günlük ritminizi öğlene kadar karşınıza gelecek olaylarla hızlandırabilirsiniz. Kendinizive enerji anlamında güçlü hissediyorsunuz. Ama öğleden sonra özel hayatınızda fedakarlıklarınızı aza indirin. Güzel gelişmeler altındasınız.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat edecek. Bugün duygusal açıdan desteğe ihtiyaç duyacaksınız. Partnerinizin ekstra ilgisi size iyi gelir. Kadınlara yönelik çalışmalar, annenizle ilgili konular, arkadaş gruplarınızla yapacağınız organizasyonlar ön plana çıkar. Bol bol iletişim halinde kalırsınız. Dolaşım sisteminiz hassas olabilir.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 39" R
Ay
Balık
07° 49' 53"
Merkür
Koç
18° 22' 08"
Venüs
Boğa
04° 44' 51"
Mars
Koç
02° 04' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 06"
Satürn
Balık
16° 50' 19"
Uranüs
Boğa
22° 31' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Başak
23° 40' 31"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>